Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עושה רכב לישראלי ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלט למלשינים "במידה והרכב עבר עברה נא להתקשר ל..."

סובארו, פיאט או כל רכב קטן או משפחתי אחר שגנבו לו את הסמל כאילו מדובר בפרארי או יוקרתית \ אקזוטית אחרת...

מדבקות של "כאילו" סימני ירייה

צמיגים של אליאנס

דגל ישראל בצד אחד ודגל ארה"ב בצד השני ביום העצמאות

פורסם

כלי רכב חבוט נקודה, גם אם הוא בן יומו.

מקום מכובד בראש הטבלה; מדינה "מערבית" עם הכי הרבה מכוניות חבוטות ומרושלות, די דומים לשכננו המצרים רק ששם חסרים פנסים בין שאר הדברים.

אירית

פורסם

מה עושה רכב לישראלי ?

- חברות הליסינג.

- המחיר. קחו את המחיר בדולרים\יורו, המירו לשקלים\ הכפילו ב2, לפעמים ב2.5, בשביל שידביקו עליו סמל מגניב כזה של "ספורט" או "GT" אז הכפילו שוב ב2, או הורידו לשכנים, הרי אף אחד לא ישים לב להבדל.

קרוספייר עם קוז'אק של משטרה.

ויותר ברצינות, רעיון לתמונה:

איזושהי סובארו די-אל סטיישן 86 חבוטה עם לוח מדבקות מאחורה, ואוסף מדבקות טסטים מימי המנדט מקדימה, עם שלט למכירה: יד רביעית במצב מעולה, 056-66666, לא בשבת.

פיאסטה 85 נוסעת עם מדבקות של "קונה רכבים לפירוק".

פיאסטה 85 עומדת בלי אוויר בגלגלים עם מדבקות של "קונה רכבים לפירוק" ב3 שכבות על האוטו.

וואן של פורד עם 6 ספרות בלוחית לא אספנות שכבר מזמן הספיק להתקלף עד הפח, ולחטוף יותר מכות חניה מעיוור שנוהג בתל אביב, שמשמש כמחסן באמצע רחוב.

שני רכבים קטנים זהים (פיאו אונו, ג'אסטי, פיאסטה, 121, פליסיה וכו') מתחילת שנות ה90 עומדים ברמזור, כשאחד שואל את השני: "מוכר?"

מגרש חניה בשכונה דתית, שמלא ברכבים כגון DL סטיישן, מיניוואנים שונים, וולבואים שונים, כולן משנות ה80, כולן נראות חדשות, כולן בצבע לבן, ועל כולם מדבקות סגנון נחמן מאומן ואין על אבינו שבשמים.

מגרש חניה אחר בשכונה דתית, שמלא ברכבים כאלה רק פצועים או משמשים כמחסן.

לוח רכב בעיתון, כשכל מה שמופיע בו הוא גרוטאות מתחילת שנות ה90, רצוי עם מונחים שקיימים בישראל כמו: "פיאט אונו מפוארת", "לאנטיס מפוארת", "יד ראשונה מרופא", "לא בשבת", "ג'אנטים מגנזיום". כמובן שכולן ב"מצב מכאני מעולה", עם "עזאקה מפוארת" ובמצב פנימי "כמו חדש" גם אם זה מיניוואן דתי ששימש להסעות גני ילדים מאז שנת 91.

שכונת פשע עם רכבים חבוטים ומחסנים חונים בכל הרחוב, וBMW X5 שחורה עם חלונות כהים חונה על המדרכה.

אם אתה צריך רעיונות איפה לצלם חלק מהדברים האלה, אני יכול לרמוז לך על כמה מקומות לחפש כאלה בנתניה. הייתי גם יוצא ומצלם לך דוגמיות לא כל-כך מקצועיות משלי, אם לא הייתי מתגייס מחר. וחבל, רעיון מצויין וחבל שהסטריוטיפים מהסביבה שלי לא יזכו לככב בעבודה שלך.

פורסם

אוה, אז אני יגיד לך:

לפני כ- 12 שנים טיילתי עם אשתי בבולגריה. בעיר פלובדיב, סתם בשדרה חסרת ייחוד. ראיתי פתאום מרחוק משהו שנראה לי יותר מדי מוכר.

ככל שהתקרבנו גברה התרגשותי (בחיי!) - טנדר פיג'ו 404 עם ארגז "סגור" עם חלונות ומראות צד כמו של משאית אמריקאית (טוב, בסדר, קצת יותר קטנות, אבל עדיין כאלה מאורכות, עם זרוע שיוצאת מהסף העליון של החלון ומתחברת מתחתיו).

אשתי לא הבינה ממה אני מתרגש, ואכן לא הצלחתי להסביר לה עד כמה זה מוזר - בכלל לא רואים הרבה טנדרים פיג'ו בעולם המערבי (בישראל ובאפריקה כן), עוד פחות 404, עוד פחות עם ארגז סגור ומראות כאלה... לא יאומן עד כמה הוא נראה ישראלי...

ואז התקרבנו עוד קצת וראיתי את המספר - 6 ספרות, בלי אותיות, לוחית צהובה...

טנדר ישראלי לכל דבר!

והיות ואני מי שאני, אז מאוד ישראלי זה משאית עם ארגז עם דלתות מעץ בעיצוב המיוחד לנו (דוגמאת פסים קבוצות קבוצות שמסתירות את הרווח בין הקרשים), ועוד יותר עם סולמות עץ.

וגם - וזה מפעם - משאית שהדלת האחורית של הארגז מוארכת במיוחד, ומונחת על רלסים בגובה רצפת הארגז, כדי לאפשר העמסת עוד שני משטחי פרי. זה שהעמסה כזו שינתה לחלוטין את מרכב הכובד של המשאית לא הפריעה אפילו לי לנסוע ככה - מקרית שמונה עד ירושליים - 14 טון אגסים על משאית שהיתה מורשית 9 טון...)

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

הכי ישראלי

כל רכב מכל סוג שהוא ,כאשר הנהג מחזיק בידו האחת את ההגה בשעה 12 ,והיד השניה בחוץ!

ידם השמאלית של הנהגים אדומה והימנית לבנבנה!

יגאל

פורסם

יש לי בעיה קטנה עם התיאורים שלכם.

רוב הדברים שאתם מתארים (חוץ מפיג'ו 404 טנדר), רואים אותם גם בחו"ל בכמעט כל מדינה.

מה שכן, מרצדס שלא שמו לה את שם הדגם כי בכל מקרה יגנבו אותו, מאזדה לאנטיס (המצאה ישראלית), מוניות לבנות, מוניות מרצדס וסקודה, מיצובישי לנסר 91 אוטומט...

פורסם

מרצדס- המונית לשעבר, במצב הזוואתי, שעולה 15 אלף שקל, מתקלקלת כל שניה ועולה הון באחזקה, ועדיין מישהו קונה אותה כדי ש"יהיה לו מרצדס"!

אותה מרצדס, שאותו אחד שקנה אותה, מנסה למכור יומיים אחרי זה במחיר משולש, וכותב במודעה: "רכב שמור, הכי יפה בארץ"!

מרצדסים ו- BMW ה"גדולים" עם מנועים "קטנים", שאין עליהם דגם- כדי שיחשבו על 320, נניח, שזה 500, או על BMW730- שזה 745-750! :-o

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אוטו גלידה ביערות, שכל גבר שעדיין זוכר את תקופת הילדות שלו, או שעדיין נמצא בה, יקפוץ וילך לחפש את האוטו לקנות ארטיקים.:)

או שאלטיזאחן המשוכללים שהביאו איזה טנדר גידרו אותו כמו איזה גינה ונוסעים ומעמיסים דברים מהזבל כדי לבנות עוד בית לאישה שלהם. (לא בטוח שיש באזור המגורים שלכם:))

נעל קטנה תלויה ליד האגזוז שם..הבנת למה אני מתכוון..

• תוכן חדש...