רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
מתי יוצא עיתון אבטומוביל מזמן לא קבלנו?
הודעה אחרונה מאת haimy, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לחברי המועדון אירוע האופנועים השנתי של מועדון החמש שתוכנן ליום שבת, 03.03.07, פורים, גן לאומי ירקון, נדחה למועד מאוחר יותר. על המועד החדש תצא הודעה נפרדת! בברכה, סמדר משרד המועדון.
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 9.8 אלף צפיות
מגיל מאוד צעיר אני נהנה לשמוע את סיפוריו של אבא שלי שמספר על הווספה 400 השחורה שהיתה לו, כיצד הוא היה מסיע בה את כל בחורות העיר ועד היום הוא מצטער שאי שם לפני כ-35 שנה הוא מכר אותה. ביצעתי חיפוש בלוחות מכירה וחיפוש פה בפורום ולא מצאתי אחת כזו בארץ, לכן, החלטתי להביא אחת כזו מחו"ל. הבעיה שגם חיפוש בEBAY לא העלה שום דבר מעניין מלבד כמה חלקים וחלפים ואיזו ווספה אחת מפורקת. השאלה היא (וכאן אתם המבינים נכנסים לתמונה) האם והיכן ניתן למצוא כזו, בהנחה שהמחירים הם סביב ה2000-3000$ מה יהיה מחיר הרכב כאן בארץ לאחר היבוא והתקינה? (אני מדבר בהנחה שאין צורך בשיפוץ מסיבי של הרכב). חשבתי להשקיע סביב ה-30 אלף ש"ח לכל הפרויקט הזה, האם הדבר ריאלי? האם כדאי לי בכלל להכנ…
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
:roll::roll::roll: מוריס 8 - מודעה ביד2 מה אתם אומרים? אוצר שלא נתגלה בארצנו? מגולומניה? הוטרוד פוטנציאלית?(חלילה, אפילו לי יש גבולות ) (ראיתי את המודעה כשמישהו בפורום FS הפנה אותי למודעה כדי לראות הוט-רוד בארץ הקודש... אותו משתמש כנראה שלא שם לב שמדובר ברכב של אוהבי תה ולא רכב של אוהבי דלק) ליאור.
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הצורה מאוד מזכירה, אבל החלון הקדמי והפנסים הקדמיים קצת שונים . מישהו מזהה ? בברכה מוטי.
הודעה אחרונה מאת MOTIOZ, -
- 18 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
לחברי הפורום שלום רב, אספר את סיפורי בקצרה, אני לקראת רכישת הרכב הראשון שלי. חשבתי ללכת על טרנטות בנות 10-15 (205, אונו וכו'). עד שתפסתי טרמפ בחיפושית שנת 63. דיברתי עם הבעלים. יותר נכון צעקתי, הרבה לא שמעתי ממה שהוא אמר. אבל אין מה לומר התאהבתי. אני רק בן 18 אבל אני מתכנן בקרוב אולי לקנות רכב ישן. גם העלויות הזולות של הביטוחים, האגרות והטסט קורצות לי. אבל אל תטעו, לא באתי כדי לחסוך. אני רוצה גם להשיג ידע במכונאות רכב וליסוע במשהו לא יותר מדי מסובך. זה למה אני שוקל לקנות רכב אספנות. עכשיו, יש 3 דגמים שממש קורצים לי. 1) החיפושית (לא מבין בדגמים בכלל, פשוט רכב חמוד). 2) מיני מיינור (כנ"ל). 3) פיאט 500 (כנ"ל). מכולם אני משער שאת ה500 יהיה הכי…
הודעה אחרונה מאת hellm, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כתבה נחמדה כאן. תהנו אבי.
הודעה אחרונה מאת hellm, -
-
אספנות באוסטרליה
מאת שביט- 1 תגובות
- 814 צפיות
צולם בסידני (לא, זה לא אבי פ. ליד הדודג' הכחולה..) בוקר טוב לכולם
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 4 אלף צפיות
אני לא מאמין למראה עיני אבל סוף סוף יש לנו יגואר אי טייפ למכירה בארץ הקודש. אך אם היה לי כסף.......... http://www.classiccar.co.il/ads/adDetail.asp?cat_id=14&sub_id=95&ad_id=10230
הודעה אחרונה מאת Gargoyle, -
-
- 23 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם , חזרתי הביתה ואני עדיין נרגש , לפני כשבועיים יצר איתי קשר יואל ממועדון דה שבו והציע לי להפגש , כמובן ש"סירבתי" להפגש, ובכן היום נסענו למוזיאון הטרקטורים של אבשי ביקנעם וקינחנו ביער הרקפות , ההפתעה הגדולה ביותר היתה שרם מירושלים הגיע עם הרנו 4 שלו וכל השאר כבר יכתב בספרי ההיסטוריה ... נו ועכשיו לעניין - תמונות : אגב -קובי יקירי כולם הרשו לי להעלות מספרי רישוי
הודעה אחרונה מאת דני יונגר, -
מנוע מייבוא 1 2
מאת eran1503- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם ! השגתי מנוע מייבוא לסובארו רקס שלי ,רציתי לדעת איזה פרטים מומלץ לשאול על המנוע ?תודה ערן
הודעה אחרונה מאת eran1503, -
- 0 תגובות
- 678 צפיות
הי חברים שמי שאול גורן ואני כתב במגזין סטודנטים של המכללה למנהל בת"א. אני עורך כתבה על ח'ברה המשוגעים על בניית רכבים, והספקתי לראיין אחד מכם (השם שמור), אך אני מעוניין בסיפורים נוספים. אשמח להפגש עם מי מכם שיש לו סיפור טוב על שיפוץ רכבים ובכלל חוויות. הכתבה היא סביב תופעת השיפוץ כתחביב. כמובן שאכבד כל בקשה לשמירה על פרטיות במידה ואתבקש. גילוי נאות - איני עושה זאת למטרת רווח. לנפש... תודה
הודעה אחרונה מאת shaulg, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום רב, אני בחור צעיר בעל חיבה גדולה מאוד למנועים גדולים ומרעישים, הייתי מעונין לקבל המלצה לרכב אספנות שאוכל להתחיל לפתח ממנו את התחביב. הדרישה הראשונה היא כמובן למכונית אמריקאית גדולה עם מנוע בריא... אשמח לשמוע המלצות מכם או רכבים שאתם מכירים כרגע אין מגבלת תקציב, תודה, ינון
הודעה אחרונה מאת msigal, -
-
- 0 תגובות
- 3 אלף צפיות
מפגש מועדון "סובארו קלאסי" מפגש מועדון סובארו קלאסי. יתקיים ביום שישי ה- 16.2.07, בשעה 16:00 ביקום (ע"י קפה בונו). מוזמנים כל בעלי וחובבי הסובארו לדגמיהם. (במידה וירד גשם ידחה המפגש לשבוע שלאחר מכן ל 23.2/07) בברכה: מנהלי המועדון. בתמונה: gft 76, gf 76, dl 77, gft 78, gft 79
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הוצע לי לקנות דודג' דארט שנת 62 במצב טוב (לא דורשת פחחות, מתוחזקת היטב אך לא במצב "תצוגה" - הרכב שימש את בעליו באופן יומיומי עד לאחרונה) המנוע הוא 3687 סמ"ק. מה המחיר הסביר לרכב הזה? (האם קיים במחירון של קראוס?) האם קיים ביקוש לרכב הזה? מה לגבי זמינות חלקים? תודה אלי
הודעה אחרונה מאת elitkh, -
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אז זהו, מאתמול ב-17:00 זה "רשמי"- הקאפרי האדום, שליווה אותי בטוב וברע במשך כ-9 שנים האחרונות-כבר לא שייך לי יותר. האוטו עבר בכבוד לאדם, שהבטיח לשפץ וחדש אותו, ולהחזיר אותו למצב, שבאמת מגיע לו. קצת רקע: כידוע לרובם כאן, האוטו הזה היה במצב רע במשך כמה שנים האחרונות, ועקב ריבוי פרוייקטים וחוסר זמן ומשאבים, עמד בשנה-וחצי האחרונות בהמתנה לשיפוץ. לא רציתי למכור אותו, מכוון שלא האמנתי, שאמצא מישהו, שיהיה מוכן לשפץ אותו, ולא יפרק לחלקים וישמיד. אז זהו, מלפני כשבועיים בא הבחור (חבר בפורום אחר, שאני חבר בו גם), בבקשה שאמכור לו את האוטו. בהתחלה התלבטתי, אבל אחרי שיכנועים רבים, ומכוון שהוא נראה לי רציני, ואני גם מכיר כמה מחברים שלו- האוטו נימכר בסופו של דבר, וביום ראשון נילקח…
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום במסגרת "ריענון" רכב סיטרואן GSA שנת 81, קיבלתי הצעות לרכישת רצועת טיימינג תואמת ממספר מוסכים בארץ. כפי שהבנתי מאותם מוסכים הרצועה נמצאת אצלם במלאי (ככל הנראה מספר שנים). שאלתי - 1. האם על הרצועה אמור להופיע שנת הייצור שלה. 2. מה המשמעות של הרכבת רצועה חדשה אבל ששכבה במלאי מספר שנים? כמובן שהעדיפות היא לחדשה לגמרי - איני יודע אם ניתן להשיג חדשה בקלות יחסית.
הודעה אחרונה מאת odednn, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכולם. למרות הציפיות שפיתחנו אמש במפגש לגבי מזג האויר, היה בוקר קר וגשום. מאחר וקבענו כמה חברים לצאת ביחד למפגש באשדוד, יצאנו מהמיטה חרף רצוננו העז להמשיך ולהתכרבל ... ביציאה מהבית ובחלק הראשון של הדרך נסענו בכביש 4 בגשם, לא דבר שאנו אוהבים, אך מה לא נעשה בכדי לעמוד במילה ... בצומת רעננה חיכינו לעוד כמה חברים - ויצאנו.
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
נמחק על ידי בני, מנהל הפורום. יש שרשור מיועד לכך ב"דביקים" בראש העמוד.
הודעה אחרונה מאת mimi19, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
ברכות לג'ורג' והפורשה הכחולה על הופעתם המרשימה הבוקר בתכנית הטלויזיה של סיון רהב ודני קושמרו בערוץ 2. בברכה - רפי לין
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- 3 תגובות
- 955 צפיות
האם היה למישהו ניסיון עם פחח רכב מאזור ירוחם ויכול להמליץ על עבודתו ?
הודעה אחרונה מאת רן 75, -
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
בעלי BMW מכל השנים מוזמנים להגיע לחניית איצטדיון ר"ג בצמוד לקניון איילון בשבת הקרובה ב-11:00 פרטים נוספים בפורום של מועדון BMW: http://www.classiccar.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=4447
הודעה אחרונה מאת RS, -
- 1 תגובות
- 781 צפיות
קצת תמונות מיום אביבי ונחמד:
- 2 תגובות
- 832 צפיות
שלום רב, ברשותי BSA M-21 משנת 1960. מערכת החשמל עובדת על 12 וולט, אולם אין לי ווסת זרם מתאים, כך שבפועל כאשר אני נוסע עם אורות המצבר רק נפרק ואני טוען אותו בבית אחת לכמה נסיעות עם מטען המותאם ל-220 וולט. אני מתעתד להגיע לאנגליה בעוד כחודש וחצי והשתעשתי ברעיון של להביא ווסת זרם מתאים. איך עושים את זה? אתרי אינטרנט רלוונטים? כמה יכולה להיות העלות של ווסת זרם חדש? תודה, דידי.
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
הודעה על פורום חדש
מאת yb- 0 תגובות
- 798 צפיות
נפתח פורום חדש למכוניות זעירות/גמדיות/בועה (תבחרו מה שמתאים לכם) בקלאסיקאר לטובת חובבי הנושא שיש/היה להם פעם או סתם מסמפטים רכבים שכאלה, החל מוספה 400 ,מסרשמיט או פיאט 500 ועד סוזוקי אלטו וסמארט, בכל מקרה אתם מוזמנים להכנס ולהשתתף
הודעה אחרונה מאת yb, -
טיול בתאילנד 1 2 3
מאת לירוי1- 32 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
אני נוסע בסוף החודש לטיול בתאילנד לחודש . מישהו מכיר מקומות שקשורים לאספנות בתאילנד? יש איזה מקום לחלקים?
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הרכב נמכר 5 דקות לאחר פרסום המודעה! http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicSpecial.php?CatID=1&SubCatID=6&CarID=17237&CarSpecialID=4
הודעה אחרונה מאת romer-, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מנוע 1000 גיר אוטומט חדש לאחר שיפוץ. אילו דברים אני צריך לבדוק? ד"א הבחור דורש 11 מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 9.3 אלף צפיות
מישהו מוכן להמליץ? מה ואיפה קונים? בשביל האוסטין... T
הודעה אחרונה מאת השושנים,
-
מי מחובר 30 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 371 אורחים (הצג רשימה מלאה)