Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אבטומוביל

UFD41
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הייתי רוצה לדעת ולשמוע, ויש דרכים להעביר הודעות לחברי מועדון, כפי שאנו מקבלים את שאר ההודעות באימייל, 350 ש"ח לא הולכים ברגל...רן

אנחנו לא חושבים שחייבים להפיץ את כל הפרטים הקטנים והמדוקדקים - אפשר לתת קצת אמון בוועד בנושא הזה.

יש בעיה, הוועד מטפל בה, מסתמן לבעיה פתרון, עדיין אין לו תאריך. ברגע שיהיה - נודיע.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי דרור, רן ויתר החברים.

יש כנראה בעיה מסויימת שמנסים לפתור.

זה שאנחנו (שאינם חברי ועד) נעלה שוב ושוב את הנושא - לא יעזור לזירוז הענין

אלא רק ילחיץ ויכביד על החברים שמטפלים בו.

השאלה נשאלה כבר כמה פעמים בפורום, ניתנה התשובה המוסמכת,

שאומנם כנראה שאיננה מעודדת ומקובלת על כולם, אולם זו התשובה הקיימת.

האם עדיף שימציאו תשובות סתם מתוך רצון לרצות את החברים?

זה רק מראה שאי אפשר ולא כדאי להשתית את החברות ודמי החבר על הגיון של

נתינה של תשלום - ותמורה מוחשית כנגד.

אם באמת נרצה לקבל "שקל מול שקל", נצטרך לדעתי לגבות דמי חבר בסכום

של עשרות שקלים בחודש.

במצב הקיים, תשלום דמי החבר הוא בכדי להיות חבר במועדון ולתו לא.

אנו קונים בתשלום את החברות וכשצריך להיעזר בה - זה שווה הכל.

לילה טוב וסבלני - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
אנחנו לא חושבים שחייבים להפיץ את כל הפרטים הקטנים והמדוקדקים - אפשר לתת קצת אמון בוועד בנושא הזה.

יש בעיה, הוועד מטפל בה, מסתמן לבעיה פתרון, עדיין אין לו תאריך. ברגע שיהיה - נודיע.

נכון, ויש הרבה אמון, חיבה, הערכה, אבל...לטעמי כאחד שמרגיש מרוחק פיזית, ואחד שאינו נוהג לדחוף אפו לריכולים, פוליטקה פנימית, מחלוקות וסכסוכים, נהנה ממפגש חברתי, ומהרכבים, שמורה לי הזכות לאחר שהשקעתי ממיטב כספי,(350 ש"ח, לידיעה חצי ממחיר החבילה שקיבלתי מגרמניה עם חלקים לווספה) והצטרפתי למועדון, שפרט לגליון החודשי ותעודת נייר מצ'וקמקת (עובדים על התעודה עם התמונה) אינני זוכה אישית למאום, באותה מידה יכולתי לתרום את הכסף לקרן להצלת לוויתנים בערב הסעודית, ולזכות בתעודה מרשימה ו....זהו בעצם, די דומה לא. הודעה קצרה במייל: מועדון החמש, מודיע בצער ובתדהמה כי בעקבות......תתעכב חלוקת גליונות...לחברים שהפסידו את חמשת הגליונות האחרונים, ישלחו אחרים גם לאחר סיום חברותם, חס וחלילה...על החתום פונצ'ו סודרס-נשיא כבוד גמלאי מועדון החמש לדורותיו. בפעם הראשונה: :twisted:

רן שושני- עדיין חבר מועדון.

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

הלו, הלו, מה זה "עדיין חבר מועדון", מוקם עכשו פורום מחאה, לא נוותר - וברצינות, מועדון החמש מופעל ע"י מתנדבים, אנשים המשקיעים מזמנם {והרבה} כדי שכולנו נוכל להנות מתחביבנו המשותף. לא תמיד יכול אדם לספק את רצון כולם, בודאי לא בתנאים כאלה. המועדון חייב להתקיים במתכונתו הנוכחית. היו השגים אדירים ועוד יהיו, אפילו רק לשם כך התשלום ראוי, והאלטרנטיבה גרועה הרבה יותר. לכן, מן הראוי לאפשר למתנדבים לעשות מלאכתם בנחת. סה"כ המצב לא רע מדי, וצריך לזכור תמיד- גישה שלילית מביאה תוצאות שליליות, לעומת זאת גישה חיובית מביאה גם היא תוצאות שליליות, ובנימה אופטימית זו שיהיה לכולם ערב טוב-זאב

zeev

פורסם

זאב ידידי

קטונתי מלחלוק על דעתך, אבל... צריך להפנים ולהבין כי מועדון החמש היקר לכולנו, כבר מזמן אינו המועדון השכונתי הקטן והמצומצם, שניתן להזיז בו דברים בקריצת עין ונשיקה על המצח. המועדון צירף אליו מאות חברים חדשים, הצרכים השתנו והעולם התקדם! לא נוכל לנצח להישען על רוח ההתנדבות והחברות. מועדון החמש צריך להפנים כי עליו להיתנהל בצורה מקצועית, כיאה למועדון חברים מסודר בשנות האלפיים, גם אם זה אומר ניהול מקצועי בתשלום. אני רואה איום דווקא בקפיאה על השמרים. אף אחד לא ערב כי לא ימצא תחליף צעיר ודינמי וימוטט בסופו של דבר את כל מה שהושג עד עכשיו. מתנדבים זה נהדר, אבל גם מד"א בנוי על שלד מקצועי המקבל שכר, ומעטפת מתנדבים שעושה בחיל - רן

פורסם

לא הייתי רוצה שהדיון שהתחיל כתוצאה מאיחור בהוצאת האבטומוביל יתנהל בפורום זה, שרבים בו אינם חברי מועדון, ואין זה מעיניינם, אשתדל להציג את מה שנראה לי הערב בהודעה פרטית.

להתראות-זאב

zeev

פורסם
זאב ידידי

קטונתי מלחלוק על דעתך, אבל... צריך להפנים ולהבין כי מועדון החמש היקר לכולנו, כבר מזמן אינו המועדון השכונתי הקטן והמצומצם, שניתן להזיז בו דברים בקריצת עין ונשיקה על המצח. המועדון צירף אליו מאות חברים חדשים, הצרכים השתנו והעולם התקדם! לא נוכל לנצח להישען על רוח ההתנדבות והחברות. מועדון החמש צריך להפנים כי עליו להיתנהל בצורה מקצועית, כיאה למועדון חברים מסודר בשנות האלפיים, גם אם זה אומר ניהול מקצועי בתשלום. אני רואה איום דווקא בקפיאה על השמרים. אף אחד לא ערב כי לא ימצא תחליף צעיר ודינמי וימוטט בסופו של דבר את כל מה שהושג עד עכשיו. מתנדבים זה נהדר, אבל גם מד"א בנוי על שלד מקצועי המקבל שכר, ומעטפת מתנדבים שעושה בחיל - רן

היי רן

האם אני רואה פה מישהו שמבין את קריאתי מאז ימי קדם, לגבות מחיר חודשי הולם

בכדי שהמועדון יוכל לספק את צורכי החברים?

בברכה

אבי, שירותי גביה ... :lol:

המקום הנכון:

פורסם

ניהול מקצועי מחייב מציאת אלטרנטיבות רווחיות, חלוקה חכמה של המשאבים, ומשב רוח רענן ומקורי, אם זה היה קל כולם היו מנכל"ים, אבל מי שמקבל שכר ניתן לבוא אליו בדרישות וצריך להציג עשייה, הוא חייב לכולם ואף אחד לא חייב לו! ולא כפי שקורה היום שכולם חייבים תודה למתנדבים-רן

פורסם
היי רן

בברכה

אימל'ה - רק לא אבי האיום ... :mm_cry: אני אכין את עצמי על כל מקרה שלא יהיה :2gunfire:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
אימל'ה - רק לא אבי האיום ... :mm_cry: אני אכין את עצמי על כל מקרה שלא יהיה :2gunfire:

הלו הלו

רק אל תבוא לי בחושך עם אחיך התאום ...

פחד אלוהיםםם...

דני ואחיו התאום....jpg

המקום הנכון:

פורסם
היי רן

בברכה

מחיר חודשי או שנתי גבוה יעמוד ביחס ישר לכמות המשלמים, ובעברית מובנת ככל שהמינוי השנתי יעלה, פחות חברים יחדשו אותו - זה עובד ביחס ישר. צריך גם לזכור שיש הרבה חברים צעירים ולא בטוח, כמו שאומרים, שהפרוטה מצויה בכיסם. נדמה לי שבעבר הסעיף הזה עמד על הפרק. - זאב

zeev

פורסם
מחיר חודשי או שנתי גבוה יעמוד ביחס ישר לכמות המשלמים, ובעברית מובנת ככל שהמינוי השנתי יעלה, פחות חברים יחדשו אותו - זה עובד ביחס ישר. צריך גם לזכור שיש הרבה חברים צעירים ולא בטוח, כמו שאומרים, שהפרוטה מצויה בכיסם. נדמה לי שבעבר הסעיף הזה עמד על הפרק. - זאב

ערב טוב זאב.

אנשים ישמחו לשלם יותר אם יקבלו יותר.

ככל שיעלה השירות ותעלה התמורה - לא תהיה בעיה לשלם יותר.

לכן, אינני סבור שתשלום של "רבע חוג לילד לחודש" יהרוס את מרבית האספנים.

המחיר לא יבריח - אבל התמורה תקרב אנשים נוספים למועדון.

אני יודע, זה ממש לא פופולרי להחליט החלטות של הכפלת דמי חבר,

אך בחיים צריך לפעמים אומץ ונחישות, בכדי לבצע מהלכים משמעותיים.

לגבי יכולות התשלום (ולא בטוח שדווקא לצעירים אין כסף) ככלל, אפשר לקבוע

סולם הנחות מסויים.

לילה טוב - אבי.

המקום הנכון:

פורסם
ערב טוב זאב.

אנשים ישמחו לשלם יותר אם יקבלו יותר.

ככל שיעלה השירות ותעלה התמורה - לא תהיה בעיה לשלם יותר.

לכן, אינני סבור שתשלום של "רבע חוג לילד לחודש" יהרוס את מרבית האספנים.

המחיר לא יבריח - אבל התמורה תקרב אנשים נוספים למועדון.

אני יודע, זה ממש לא פופולרי להחליט החלטות של הכפלת דמי חבר,

אך בחיים צריך לפעמים אומץ ונחישות, בכדי לבצע מהלכים משמעותיים.

לגבי יכולות התשלום (ולא בטוח שדווקא לצעירים אין כסף) ככלל, אפשר לקבוע

סולם הנחות מסויים.

לילה טוב - אבי.

היי אבי

סה"כ התשלום יחסית לא נמוך,אני חבר במועדון באר"הב המנוי 25 דולר לשנה,הבעיה אצלנו הן ההוצאות השוטפות,בפעם הבאה נבחר אותך להנהלה,לא תשתמט,כדי לתקן כמובן את הטעון תיקון,אגב מאד הייתי רוצה שהמועדון ימשיך להיות מועדון חברים ולא גוף ממוסחר.ד"ש לאישה ולילה טוב-זאב

zeev

פורסם

זאב שלום,

הרשיתי לעצמי "לצבוע" קטעים מתשובתך, ואני עונה לך על פי הצבע...

היי אבי

סה"כ התשלום יחסית לא נמוך,אני חבר במועדון באר"הב המנוי 25 דולר לשנה,הבעיה אצלנו הן ההוצאות השוטפות,בפעם הבאה נבחר אותך להנהלה,לא תשתמט,כדי לתקן כמובן את הטעון תיקון,אגב מאד הייתי רוצה שהמועדון ימשיך להיות מועדון חברים ולא גוף ממוסחר.ד"ש לאישה ולילה טוב-זאב

אני חבר "במועדון בעלי הפונטון הבינלאומי", ועלות החברות היא 0.

אולם אירועים או סמלי המועדון או כל דבר אחר, עולה הרבה יחסית אם החבר מעוניין בהם,

ואם אינו מעוניין - לא משלם כלום.

סמל המועדון למשל עולה 31$, במועדון ה-5 עולה פחות... וכך דברים אחרים.

במועדון כ-500 חברים מכל העולם.

לגבי גובה התשלום אצלנו, אני חושב:

או שהתשלום יהיה הרבה יותר זול ואולם אז רק נהיה חברים במועדון וללא תמורות רבות נוספות כפי שיש היום,

או שיהיה יקר יותר, אבל אז נוכל לדרוש ולקבל תמורות רבות יותר.

כמובן שגם אני רוצה שנהיה במועדון "חברים" ולא במועדון "מסחרי".

אולם כיום כל דבר עולה כסף, והרבה.

להחזיק מועדון חברים שיתן תמורה ויספק את רצון חבריו עולה הרבה כסף, ואין אפשרות עדיין להשיג מימון חיצוני משמעותי למועדון.

אל תזרוק לחברים רעיון שאח"כ יצטערו עליו ... :lol:

ד"ש ויום נעים, אבי.

המקום הנכון:

• תוכן חדש...