Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אבטומוביל

UFD41
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה איזה עולם, הרעיון לשינויים לא שלי, חלילה וחס, סה"כ הוא שלך. אתה כתבת זאת, ואני צריך להזהר מלכתוב רעיונות שאפילו אין לי, איזה עולם.-זאב

zeev

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תראה איזה עולם, הרעיון לשינויים לא שלי, חלילה וחס, סה"כ הוא שלך. אתה כתבת זאת, ואני צריך להזהר מלכתוב רעיונות שאפילו אין לי, איזה עולם.-זאב

זאב,

הרעיון שאליו התכוונתי הוא מה שאתה כתבת:

"בפעם הבאה נבחר אותך להנהלה",

ולא עניין התשלום.

בברכה - אבי

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

זה רק מראה שאי אפשר ולא כדאי להשתית את החברות ודמי החבר על הגיון של

נתינה של תשלום - ותמורה מוחשית כנגד.

אם באמת נרצה לקבל "שקל מול שקל", נצטרך לדעתי לגבות דמי חבר בסכום

של עשרות שקלים בחודש.

במצב הקיים, תשלום דמי החבר הוא בכדי להיות חבר במועדון ולתו לא.

אנו קונים בתשלום את החברות וכשצריך להיעזר בה - זה שווה הכל.

השאלה הנישאלת היא מהי נקודת האיזון, כלומר מהו הסכום שיתן את התמורה המקסימלית אבל לא "ישחט" אותנו.

ברור שאם יגבו 900 ש"ח בשנה דמי חבר, אפשר יהיה לספק שרותים ברמה גבוהה בהרבה מזו הנהוגה כיום - חיבלול ושמירה באירועים, בטאון כרומו מהודר ועוד.

העיניין הוא כמה חברי מועדון יסכימו לשלם סכום כזה, ואם הצעד לא ירחיק חברים צעירים שהפרוטה אינה מצוייה בכיסם, או כאלו שהשרותים שמספק המועדון כיום מספקים אותם.

אפשרות שנייה היא לבטל כליל את דמי החבר, ולהשתית את כל הפעילות על התנדבות בלבד, במחיר ויתור על כל השרותים מהם אנו נהנים כיום, או לגבות דמי חבר נמוכים מאד ולקבל שרותים בהתאם.

סוגייה מעניינת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תיסמונת חליבת הנהג הישראלי חילחלה לצערינו גם למועדון החמש...האם אין באמת דרך אחרת למקסם רווחים מבלי להעלות את דמי החבר? לדעתי אפשר ויש המון דרכים חוקיות, אסור ללכת לדרך הקלה והפשוטה ביותר-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
תיסמונת חליבת הנהג הישראלי חילחלה לצערינו גם למועדון החמש...

הי, לא לקפוץ למסקנות... מספר חברים מביאים כאן את דעתם, וזו זכותם.

לעומת זאת, החלטות לוקחים בועד המועדון, אחרי דיון ושיקול של כל הגורמים הרלוונטיים.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

היי

השרשור שנושאו "האבטומוביל" גלש מבלי משים (ייתכן שבגללי)

לכוון אחר לגמרי, לנושא דמי החבר.

גלשנו, צחקנו, התבדחנו והתפדחנו. אבל,

קובי צודק והקדים אותי בחצי דקה, תפקיד ההחלטה הוא של וועד המועדון,

הועד רואה את כל ההיבטים, בקשות החברים, האפשרויות לבצע את הבקשות,

החברים דלי האמצעים, החברים בעלי כמה וכמה רכבים, החשש מנטישה המונית,

ועוד ועוד היבטים כאלו ואחרים.

ואז, לאחר שיקלול, עליו להחליט מה להחליט.

הועד מחליט על פי מה שנראה לו, אך תוך מחשבה "מה יגידו/מה רוצים" חברי המועדון.

יש לזכור כי גם חברי הועד הם 7 דיעות, שלא תמיד מנגנות באותו סולם - ולבסוף, לאחר

מחשבה ודיונים מתקבלת החלטה ברוב קולות.

לא נראה לי שיש אפשרות טובה מזו.

רן,

אני לא חושב שמדובר "בחליבה" של מישהו. מאידך, המון פעמים נשמעה בפורום

ולא רק בפורום הטענה של: "מה הבעיה, ניתן לעשות המון כסף על ידי מחשבה

של שניה אחת. נעשה תצוגות ממומנות, נעשה כך, נעשה אחרת, וכו'."

עזוב אותך מלתת סתם עיצות שקשה ליישמן. אותן עיצות ניתנות כבר שנים, אך לצערינו,

אם עד היום לא זזנו בכוון - כנראה שאי אפשר.

בברכה - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
תיסמונת חליבת הנהג הישראלי חילחלה לצערינו גם למועדון החמש...האם אין באמת דרך אחרת למקסם רווחים מבלי להעלות את דמי החבר? לדעתי אפשר ויש המון דרכים חוקיות, אסור ללכת לדרך הקלה והפשוטה ביותר-רן

קל מאוד לדבר בסיסמאות, והפוליטיקה לא הומצאה בפורום.

מועדון החמש חולב את חבריו ? לדעתך יש המון דרכים חוקיות ?

"המון" - לדעתי חברי הנהלת ועד המועדון יותר מישמחו לשמוע על "מיקסום רווחים" (?!), והדרך היא לא בפורום (שהוא כללי ואינו מיועד רק לחברי המועדון, קרי המשלמים "עדיין" דמי חבר שאלמלא כן אינם חברי מועדון, אלא בפנייה בכתב למועדון או אפילו לבקש להגיע לישיבת ועד ולהציג חלק מהצעותיך). באמור ל"חליבה" - העובדה שהינך חבר עדיין לא מעניקה לך את הזכות להשמיץ את המועדון ו/או אותי כחבר המשתייך למועדון

"חוקיות" - מוזר ולא ברור (והמהדרין היו אומרים WTF, אך היות ואינני מהמהדרין, אז לא אמרתי) למה כוונתך. וכי יש דרך אחרת?

פורסם

בדיוק, ומאותה נקודה נמשיך...אנחנו לא הצלחנו למצוא....אבל מי שאמון על מציאת פיתרונות כאלה יהיה המנכ"ל בשכר שיצטרך להציג גרף רווחיות, תיקצוב נאות, ויהיה המקצועי בשטח, האוביקטיבי, בשביל זה הוא מקבל משכורת, ויהיה עליו להתמודד עם כל הצרכים הרבים...מחשבה יוצרת, סיעור מוחות, מציאת אלטרנטיבות, הם מקצועות וכישורים נרכשים ונילמדים, ולא פונקציה אחרת-רן

פורסם

חברות, וכמובן חברים,עזבתי לשעה וחצי והויכוח התלהט במלוא עוזו,הואיל ואצלנו לכל 5 אנשים יש 6 דעות,עצתי כמובן באופן רעיוני,לא אנחנו מחליטים להשאיר את המצב כמו שהיה,כי כבר נאמר שכל המוסיף גורע,ויבוא שלום לארץ.-זאב

zeev

פורסם

אסף ידידי אל באפך, לא השמצתי לא יצאתי כנגד המועדון, אלה כנגד ההצעה להעלות את דמי החבר, רעיונות להרוויח תקציב נוסף, העלתי למכביר ברחבי הדיונים בפורום, והדרך החוקית כיוונה לכך שנאמר לי כי מועדון החמש הינו עמותה ללא כוונת רווח, ועדיין יש דרכים חוקיות להגדיל את תזרים המזומנים, קרוב לוודאי שגם ניסוח זה עלול להקפיצך לכן אני מתנצל מראש. ודבר אחרון ה"עדיין" מתייחס לכל אלה שהיו חברי מועדון, ואינם עוד עימנו (במועדון), כיוון שהרגישו שהדבר מיותר.

ודבר אחרון באמת, אני הגעתי למועדון דרך הפורום ובטוח שיש גם רבים אחרים-רן

פורסם
מתי יוצא עיתון אבטומוביל מזמן לא קבלנו?

הרבה דעות ופתרונות הועלו בשרשור והשרשור נמרח לכל מיני כיוונים ודעות.

אך עדיין לא התקבלה תשובה לשאלה המקורית מה נקבל את עיתון האבטומביל.

"לצערנו, ועד המועדון עדיין נתקל בקשיים בהפקת הגליון הבא של האבטומוביל, ואין עדיין חדשות בעניין.

ועד מועדון החמש ימשיך במאמציו לפתור את הבעיה, ולחדש את הפצת הגליון בהקדם.

עימכם הסליחה,

קובי מילוא

דובר מועדון החמש"

אולי אפשר לדעת מה הם הקשיים?

יש מספיק חברי מועדון שאולי מסוגלים לעזור ולפתור?

לחברי המועדון יש זכות לדעת מה קורה.

ואם הטענה היא שפורום זה פתוח לכל דיכפין.

הגיע הזמן שפורום הודעות מועדון 5 (דביק) ייועד רק לחברי המועדון ויפורסמו בו הודעות המיועדות לחברי המועדון בלבד והכניסה אליו תהיה באמצעות סיסמא אישית לכל חבר מועדון.

ושם נוכל לקבל פרטים שלא מיועדים לציבור הרחב.

ובא לציון גואל

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

פורסם

שלום חברים

לדעתי כאשר מועדון חברים נמצא במצוקה(רשום למטה) יש לידע ולשתף את חברי המועדון בנסיון לצאת מהמשבר.

להחביא מתחת לשולחן זה לא נאה לצוות הניבחר ע"י ציבור.

עדיף לדעתי לשתף לפני שעולות שאלות שלא תורמות לכבודו של המועדון.

שבת שלום

:roll::shock:

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

המועדון לא נמצא ב"מצוקה" - זו מילה קצת חריפה.

יש בעיה עם האבטומוביל, והיא לא תפורט כאן, בגלל שלפי שיקול הוועד זה יגרום נזק ולא תועלת.

חבל שאין לחברים קצת אמון בשיקוליו של הוועד בנושא הזה, ובפעולות שהוא נוקט - והוא נוקט.

לגבי האמירה "לפני שעולות שאלות שלא תורמות לכבודו של המועדון" - אם לא תישאלנה השאלות האלו, לא תהיה בעיה עם כבודו של המועדון...

דבר אחרון - הוועד שוקל לפתוח בקרוב מאד פורום סגור לחברי מועדון בלבד, בנוסף על הפורום הנוכחי הפתוח לכולם - כמובן בתאום ובשיתוף הנהלת קארספורום. פרטים בקרוב.

בברכה,

קובי

דובר המועדון

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תוכן חדש...