רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 95 תגובות
- 11.1 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחר הודעה שכתב כאן קובי(סו) לפני כמה ימים על כך שרכשתי פורד, אתמול נסגרה העסקה באופן סופי והפורד מצאה את דרכה אל ביתה החדש קצת פרטים.... הרכב המדובר הינו פורד פיק-אפ שנת 1937, מגיע במקור עם מנוע V8 FlatHead בנפח 3156 סמ"ק, הספק של 85 כ"ס ויחס דחיסה אופייני לתקופה, של 6.30:1. הרכב נרכש על-ידי אורי סהר לפני שנים מספר והחל תהליך שחזור, אשר כלל פירוק הרכב לרמת הבורג, שיפוץ השלדה, הקבינה, הארגז ומכלולים נוספים. כל החלקים אשר אינם חלקי גוף הרכב עברו תהליך ציפוץ אבץ (כן כן, התהליך האהוב עליי ) ואוחסנו בארגזים. המנוע נשאר כ"חתיכה" אחת מחוץ לרכב, מחובר לתיבת הילוכים ידנית בת 3 מהלכים. מזה זמן מה "שמתי עין" על הרכב, אשר מבחינתי הינו פוטנציאל מ…
הודעה אחרונה מאת ארנון, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היות וזה "למסירה" (נדרשת רק עלות הובלה) חשבתי לישם את זה כאן ולא בדביק שהוא "למכירה". אז מצאתי את זה בלוח הומלס והנה הפרטים: "למסירה וולוו 1973 זקוקה להובלה (אני מסיק מזה שהרכב לא במצב נסיעה) טל. 0506937242 (מי שרוצה לראות את המודעה בעיניים הנה קישור בתקווה שיעבוד http://www.homeless.co.il/yad2/default.asp?Search=1&OrderBy=&AscDesc=&Page=1&iNumber3=65&iNumber4=&fLong1=&fLong1_1=&iNumber1=&SearchFor=&iExchange=0&x=20&y=6 תעברו על המודעות בעמוד שיתגלה ותיפלו על הוולוו)
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מי שראה פרסמתי פה בקשת עזרה לגבי חיפושית ישנה שהייתי אמורה לקבל מתנה מקרוב. ובקשתי לדעת האם זה כדאי ולקבל עצות מהמומחים. אנשים "טובים" שראו את ההתכתבות כנראה וידעו על הרכב טירפדו את העיניין בשל עין הרע, סתם חבל , מעצבן ומרושע שיש אנשים כאלו. אז כרגע נשארתי בלי חיפושית ועם הרבה חלומות. מקווה למצוא חיפושית אחרת מאותה התצורה בהקדם. ולכם אומר, אם יש לכם משהו בקנה כנראה שעדיף לשתוק ולא לבקש עזרה כי חוץ מאותם רבים פה שבאמת רוצים לעזור , הרשת מלאה באנשים לא נחמדים שגם מנסים לטרפד. שבת שלום לכולם תודה למי שעודד ועזר.
-
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
(לא אני, הבחור שבסרט) קפיצה עצבנית של טרנספורטר... לפחות היא לא נכבתה לו במים...
הודעה אחרונה מאת עידן ב.מ, -
צביעת גאנטים
מאת דורוןא- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יש למשהו ניסיון כתובת או רעיון מחירים וכדומה, הכוונה לניקוי חול וצביעה מקצועית.
הודעה אחרונה מאת עידן ב.מ, -
- 0 תגובות
- 847 צפיות
אתמול בירושלים לוחות לא ישראלי עריכה - פורסם כבר כאן - https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1187799&postcount=102 ננעל.
הודעה אחרונה מאת Aron, -
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
מודל 77, באיזה מנועים צוייד הרכב בשנתון הנ"ל? והאם יש לו פוטנציאל לגדול לרכב שרירים ממוצע? (למרות שלא נראה לי, 77 זה כבר דיי "חדש" במונחים האלו, שנות ה 60 שולטות כאשר לא היה גבול לשמיים ולדלק ), כמו כן, למישהו יש נסיון עם הרכב? מנוע בעייתי או אמין? והאם יש בארץ בעלי מקצוע שידעו לטפל \ לשפץ אחד כזה? תודה רבה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת udical, -
חישוקי סגסוגת Knock On 1 2 3
מאת nitch- 33 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
אני משתעשע ברעיון של רכישת היפים הללו אם המחיר יתאים: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=250070052733&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=015 לחישוקי הפלדה שיש לי היום אני משתמש בגוז'וני ענק מתומנים. על הדרך אני מעוניין לקנות גם את אלו: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=280055127583&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=018 מישהו מאלו שהתנסו מעט עם חישוקי נעילה מרכזית רואה איזשהי מניעה להתאים את הסטים הללו? ידוע לכם על ספק זמין לחישוקי סגסוגת במידות הללו?
הודעה אחרונה מאת cocAIn, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני שוקל ליבא לארץ מרצדס 450SEL 6.9. יש באפשרותי להביא אחת מדרום אמריקה, ארה"ב או אירופה. אני מכיר ממש טוב את הרכב הזה, כי היה לי אחד. שאלתי היא זו: יש את האורות האמריקאים עם שני העיגולים, ואת הגירסה האירופית, שלה אין עיגולים בפנס. האם אפשר להחליף את האורות אחרי שהרכב מגיע לארץ, או שחייבים להשאיר את הפנסים המקוריים? הנה דוגמה של שני סוגי הפנסים כדי שתדעו על מה אני מדבר.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לידידנו אריאל נשחק גלגל השיניים של LAYGEAR במוריס 1000 בעברית "קונטרה גיר" האם החברים מהמרכז מכירים מקום לשיפוץ המכלול . (גלגל השיניים הקטן) תודה למסייעים משה
הודעה אחרונה מאת DODGE56, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחרונה אנו עדים למגמות שונות בתחום רכבי האספנות . סה''כ,כולנו בעלי תחביב דומה,ומטרה משותפת וחבל לי לראות התנצחויות כאלו ואחרות,אבל לא זו מטרת השירשור(ואני מקווה שזה לא יהפוך לכזה). בכל מקרה,רציתי להראות לכם את הצד שלי בעניין,שלדעתי עומד קצת באמצע. מי שמכיר אותי ומי שלא,אני שיפצתי פורד קורטינה לשימוש יומיומי. מראש ידעתי שהרכב עומד לשרת אותי בשירות קבוע לפחות עד הגיוס ,שזה אומר ברך 20 אלף קילומטר של נסיעה (בקירוב). בכל מקרה,רשימת השינויים שאני עשיתי ברכב היא כזו: חוץ- 1)הוספת פס קישוט לאורך הרכב 2)מגיני בוץ 3)מראה שמאלית 4)סמל אחורי של פורד זהו בעיקרון,שאר הרכב נשאר מקורי.במבט כולל השינויים הם מינוריים. מכאני- זה השיפור ה…
הודעה אחרונה מאת .liron., -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איך חבל שמכוניות כאלה כבר לא יזכו לשיקום.
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
שלום לכולם, אני מתעניין ברכב הנ"ל, זוהי הגירסה האמריקאית לניסאן בשנות השבעים. רכב קופה 2 מקומות יחסית פופולרי בארה"ב- יחסית לרכבים ישנים... האם למשהו פרטים אשמח לשמוע, והאם יש כזאת בארץ. תודה לעוזרים - ייתכן והפרטים שנתתי לא הכי נכונים, זה מבחור שפגשתי בארה"ב, יש לו אחת בבעלותו והוא בדיוק משתיל מנוע מוגדש. תודה שוב, רביב
הודעה אחרונה מאת רביב רז, -
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 11.9 אלף צפיות
נא הכירו את תמונות הסוסיתא שלי, לאחר כשלוש שנים של שיפוץ כללי (שירתה את אבי בדואר ישראל כשלוש שנים לפני 42 שנה, כיום היא שלי.
הודעה אחרונה מאת edan839, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני לקראת סיום עסקה של "רכישה" של חיפי 66 . מהגולן. הרכב ינתן לי על ידי ידיד משפחה בחינם אבל דורש שיפוץ גדול מאוד של פחחות וצבע ויתכן גם החלפת חלקים מכאניים. הבסיס של הרכב טוב מאוד. אני לא רוצה לקחת אותו רק בגלל שהוא בחינם זה לא הפואנטה אם זה רכב בעיתי אני אעדיף לרכוש ב5000 חיפי 73 רגילה.. השאלה היא : לפני סגירה אשמח לדעת בעיות בהשגת חלקים / חלפים לעתיד? האם יש חלפים ? האם יש קושי גדול יותר בטיפולים ? קילקולים רבים יותר ? האם המנוע / בלמים / הילוכים זהים לגרמניה 73 למשל ? אשמח לשמוע מבעלי ניסיון. אציין כי הרכב אמור לשמש כרכב יום יומי. תודה
הודעה אחרונה מאת DrorBANANA, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם. היום שמתי לב לרעש מוזר. אבא נקרא לעזרה,בדיקה קלה ומתברר שכנראה הלכו הבולמים,ובמיוחד הבולם השמאלי (של הנהג). כאשר מפעילים לחץ באיזור הבולם,כל הרכב שוקע בהגזמה כמו אונייה בים(יותר ממה שקורטינה אמורה להיות ). בכל מקרה,צריך להחליף. מאיפה אני מביא בולמים טובים לקורטינה? בעבר הבנתי שיש בולמי '' קוני '' טובים שאפשר על פי מספר קטלוגי להביא לכל רכב.מישהו יודע יותר פרטים? מחירים,מקומות מומלצים,סוגים מומלצים וכל מה שאפשר,אשמח לשמוע. בתודה מראש ושבוע טוב, לירון
הודעה אחרונה מאת f_yehuda, -
-
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://www.automuseum.ru/master/horch830bl.html/#2201 מדבר בעד עצמו, לדעתי. אומנם ברוסית, אבל רוב השלבים מתוארים בתמונות, ככה שדי ברור גם ללא הסברים. מי, שעושים את זה- סדנת שיפוצים לרכבים הקלאסיים, שעובדת במוזיאון במוסקווה... הלוואי ועליי את היכולת...
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם, אני הבעלים החדש של e30 M3 שנת 1987 וברצוני להציג את עצמי כאן. רכשתי את הרכב בארץ לפני שלושה שבועות, ואני בתהליך של שיחזור הרכב מבפנים ומבחוץ. יש די הרבה חלודה בתוך האוטו וברצוני שמומחה יעבור על כל מ"מ של האוטו ויתקן את החלודה. לאחר מכן ברצוני לצבוע אל כל האוטו (כולל את התחתית) לאחר הגנה מפני חלודה עתידית עם חומרים מובילים כמו www.por15.com. חייב שימוש בצבע מקורי מיבוא. אני מחפש מוסך מודרני, נקי, מקצועי, עם כל המכשור והחומרים החדישים ביותר. אני גם רוצה שכל האוטו יפורק ושכל חלק ייצבע בנפרד כך שלא יהיה ניתן להבחין בצביעה. חיפשתי רבות בפורומים ומצאתי המלצות פה ושם, אך אף אחת לא נראתה לי באמת ברמה. יש לי סטנדרטים גבוהים ואני מוכן לשלם בהתאם. …
הודעה אחרונה מאת BeastPower, -
-
טיול עם עליזה 1 2 3
מאת דני יונגר- 33 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לכולם - עליזה חברי ישראל ואני עשינו היום טיול לבן עם עליזה , מצורפות תמונות להנאתכם - פורסם גם בשרשור של רנו 4
הודעה אחרונה מאת דני יונגר, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ערב טוב להלן קישור לכתבה שגם נוגעת לנו, וגם מרגשת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3355452,00.html אבי.
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 3 אלף צפיות
מומלץ יותר בארצות הברית , חשוב שיהיו שם חלקים כמו גומיות ופנים הרכב, פחות חשוב מכלולי מנוע תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת d.bug, -
- 5 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
האמת שלא ידעתי תחת איזה נושא לפרסם(לידיעת הנהלת הפורום) לכל המעוניין בביצוע עבודות פיברגלס אשמח לתת את השרות . אני מתעסק בפיברגלס כבר שנים רבות. אני בעצמי בעליהם של מס רכבי אספנות כך שהנושא קרוב לליבי.
הודעה אחרונה מאת "טוליסתא", -
חידת זיהוי 1 2
מאת lior_baruch-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מי מזהה את הרכב בתמונה?
הודעה אחרונה מאת חולה~הגה, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם קניתי אולדסמוביל קטלס סיירה מנוע 3800 1988 רשומה מדינת ישראל אשמח לקבל מידע על המנוע ובכלל על המכונית תודה מישל .
הודעה אחרונה מאת רותם גולן, -
- 1 תגובות
- 59.1 אלף צפיות
רכשתי ריקשה לא מזמן מסוחר גרוטאות יש לי את המספר רישוי שלה.. איך אני יכול להגיע לבעלים של הריקשה? היום היתי בתחנת משטרה..לא עזר היית במשרד הרישוי..לא עזר יש פתרון או שיטה לאתר את הכתובת או השם לפחות? -אני יודע מאיזה ישוב בארץ וזה בדוק מאה אחוז..אך שמו או הכתובת בדיוק אני לא מצליח לאתר
-
פחח טוב.
מאת מרכבה 2006- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לחברים הנכבדים שלום, אני מחפש פחח טוב וצבעי על מנת לבצע עבודה טובה ויסודית בפלימות שלי-שנת ייצור 1974 . מוכן לשלם מחיר הוגן אבל לא של פרייר. אם אתם מכירים בעלי מקצוע כאלה- רצוי מאוד באיזור השרון או המרכז-אודה לכם מאוד
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
מרצדס מוזרה.
מאת pasparto-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
לפני כחצי שנה טיילנו ברודוס וצילמתי שם טנדר מרצדס. האם זה דגם מייצור סדיר או מוטציה מקומית? תודה ג'ורג'
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 65 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
אני בעוד מסע קניות קטן בשביל חבר מהארץ שמשפץ את ההוט-רוד שלו, GMC 100 1949 (אהה כן, יש הוט-רודים בארץ) שישב מגורזן ודומם ב-12 שנים האחרונות. בכל אופן, מצאתי באתר של ג'ים קרטר את התמונות הבאות: http://www.oldchevytrucks.com/cgi/htmlos.exe/004581.1.3138411511500026894 אז מה עדיף, לתת למכונית לשבת במגרש גרוטאות או לשפץ לפי טעם אישי ? אגב, כתבתי לשבת ולא להירקב פשוט כי המכוניות האמריקאיות הללו לא מתות מחלודה. רוב חלקי הרכב מקבלים חלודה שטחית ושם זה נעצר. אין רקבונות. תהנו
-
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 5 אלף צפיות
שלום חברים. לפעמים, גם דברים שבתחילה לא קשורים לרכבי אספנות, גוררים אותנו לכתוב בשרשור הזה. ביום שבת הייתי אמור לנסוע עם חבר מהמועדון אל ביתי שמשרתת בבית ספר שדה הנמצא על יד בי"ס כדורי, ולהביא לה מזרון ולקחת איתי כלי עבודה להתקנת דברים כלשהם "בדירתה" החדשה. קבעתי עם חבר אחר שאקח את הטנדר שלו. ביום שבת בצהרים, כאשר הגענו אל החבר, התברר שניסו בבוקר לגנוב לו את הרכב, וחתכו את כל חוטי החשמל, חוטי האיתורן, האזעקה ועוד. מובן שאי אפשר היה להשתמש בטנדר, והחלטנו להעמיס את הכלים והמזרון על גג הרכב הפרטי שלי ולנסוע צפונה. הרי אי אפשר לאכזב את יעל ... הגענו כמעט לצומת בית ליד, והרחנו שמשהו מסריח. עצרתי את הרכב, ירדנו והבחנו שיש נזילת שמן חזקה…
-
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אהלן. לפני כחודש רכשתי עוד רכב לאוסף,הגשמתי עוד חלום-כרמן גיאה! מודל 65,מנוע 2000(לא מקורי),במצב מדהים. אז ככה,המצב כרגע הוא שהאוטו מוכן לטסט.עשיתי לאוטו ברקסים,צינורות דלק,החלפת שמן ונקיון חוטי חשמל לא רצויים. הבעיה היא כזאת-בעל האוטו עזב את הארץ לפני שלוש שנים והקפיא את הרשיונות לפני שעזב. יש לי ייפוי כוח ממנו שכולל גם מסמך רשמי שלו(הוא עורך דין לצורך העניין),וכל התהליך של הקניה נעשה יחד עם אמא של בעל האוטו. לפני שבוע חבר שלי הלך בשבילי למשרד הרישוי בחולון בגלל שלי אין כל כך זמן לעשות את הסידורים.אמרו לו שם שאי אפשר להוציא רשיונות מהפקדה עם ייפוי כוח על ייפוי כוח(חבר שלי הלך עם ייפוי כוח מבעל האוטו לאמא שלו,ומאמא של בעל האוטו לחבר שלי).אז שלחנו את אמא …
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
-
מי מחובר 30 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 371 אורחים (הצג רשימה מלאה)