Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל ליאור אם זה הטנדר שהיה אצל אורי סהר, אז לשאלתך מבחינה היסטורית הרכב לא שירת את הנוטרים (לנוטרים היו טנדרים מסוג מוריס ולמיטב ידיעתי רק מוריס) הוא כן שירת לפחות לפי מיטב ידיעתי את המשטרה הבריטית באיזור הצפון .

דבר שני כחובב שתי התרבויות גם ההוטרוד וגם האספנות אני יכול להבין אותך (גם אם צר לי על אובדן הרכב שהוא נדיר במחוזותינו) ולא נותר לי אלא לאחל לך בהצלחה ולעקוב אחרי הפרוייקט בענין רב.

אבשלום

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי ידיעתי רוב הטנדרים של הנוטרים כן היו פורדים וזאת עפ"י צילומים מהתקופה של טרום המדינה. לפחות לפי התמונות הטנדר של ליאור שונה מהדגם שהיה בשימוש הנוטרים.להם היו רכבים עם קוים אוירודינמים יותר ,פנסים מאורכים וגריל מיוחד בצורתו.

גם סוג הג'נטים שונה.

פורסם

אחרי שקראתי את כל התגובות פה, אני רק יכול להגיד שיש פה אנשים שממש הגעילו אותי!

אני כבר אומר אני לא בא להעליב אף אחד פה ואני גם לא יזכיר שמות.

זה לא משנה למה ליאור קנה את הפורד המדהימה הזאת, זכותו לעשות מה שבראש שלו ואם מה שמדליק אותו זה הוט רוד אז שישפץ אותה למטרת הוט רוד!

רוב חברי מועדון החמש אוהבים ומעדיפים לשפץ מכוניות לרמת גימור מושלמת וכמה שיותר מקורי, וזכותם למכור את המכוניות למי שהם רוצים בכמה שהם רוצים.

ועוד דבר, אם באמת מישהו הלך ואמר שליאור קונה מכוניות בשביל להרוס אותם הוא בן אדם ממש מגעיל ולא שווה יריקה! זה ממש מצער אותי לשמוע שיש אנשים כאלה בארץ(אפילו שזה לא מחדש לי כלום).

לדעתי הנושא הזה צריך להינעל לפני שיגרר למקומות לא נעימים ואולי אפילו פוגעים!

ליאור, לדעתי פעם הבאה אל תשתף את חברי הפורום מה אתה עושה או קונה...

עריכה - הסיבה היחידה שלא מחקתי את ה"פנינים" האלו, היא שקיבלת כבר תשובות ראויות מכמה חברים בפורום.

שפה כזו לא מקובלת כאן - אם יש בפורום "אנשים מגעילים שלא שווים יריקה", אתה מוזמן למצוא לך פורום אחר כלבבך.

קובי

מנהל הפורום

פורסם
ועוד דבר, אם באמת מישהו הלך ואמר שליאור קונה מכוניות בשביל להרוס אותם הוא בן אדם ממש מגעיל ולא שווה יריקה! זה ממש מצער אותי לשמוע שיש אנשים כאלה בארץ(אפילו שזה לא מחדש לי כלום).

לדעתי הנושא הזה צריך להינעל לפני שיגרר למקומות לא נעימים ואולי אפילו פוגעים!

אותי ממש מצער לשמוע שאתה אומר על חברי פורום שהם לא שווים יריקה, ולדעתי בשימוש בביטוי זה במו ידיך גררת את השרשור למקום לא נעים ואפילו פוגע.

עד עכשיו אולי נאמרו פה מילים קשות אבל סה"כ די ענייניות. אתה כבר נגרר לשפת רחוב מכוערת. גועל נפש.

פורסם

או. מצויין. עוד לוחם זכויות אדם וחופש ביטוי הצטרף לדיון.

מעניין שאצל כולכם הדחף לדבר עומד ביחס הפוך ליכולת להקשיב.

אתה וכל החברים שלך דואגים להזכיר שוב ושוב שזכותו של ליאור לעשות מה שהוא רוצה עם הרכב שהוא קנה.

תודה על התזכורת.

אם הקריאה היתה חשובה לך כמו הכתיבה, היית שם לב שאף אחד לא חולק על כך.

ליאור הוא הבעלים החוקי של הרכב, ואם ירצה הוא יכול לשתול אותו בגינה, לזרוק אותו ממטוס, או להתיך אותו למקלות גולף.

ההסתייגות היחידה היתה מכך שפרוייקט כזה אינו משמר רכב קלאסי, אלא הופך אותו למשהו אחר לחלוטין, ולכן חלק מחובבי האספנות היו מעדיפים שלא לקבל דיווחים שוטפים על התקדמות הפרוייקט דווקא בפורום הזה.

נ.ב.: אם וכשאמכור את מכונית האספנות האהובה שלי, ארצה שהקונה ישמור עליה לפחות כמוני.

אם, רגע לפני השלמת המכירה, מישהו ילחש על אוזני שלקונה יש עבורה תוכניות שכוללות מסור דיסק, מגדש טורבו ומתלים מונמכים, אני אהיה אסיר תודה על הטיפ. אני בוודאי לא אחשוב על מוסר אותו הטיפ שהוא (בלשונך הציורית) "אדם מגעיל שלא שווה יריקה".

במקום שתתעסק בלהעלב עד עומק נשמתך בשמו של הקונה המיועד, לא יזיק לך לגלות קצת דרך ארץ ולנסות להבין לליבו של המוכר.

• תוכן חדש...