Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכיר קבוצה הולכת וגדלה של אנשים שפוחדים למכור לברוך ליאור רכבים בשל המחשבה של מה שהוא עתיד לעשות להם.

אני מוכרח לציין שאני לא מבין אותם - רוצים למכור תמכרו מה זה משנה מי הקונה או מה הקונה יעשה ברכב. אם הרכב חשוב לכם יותר מהכסף אז אל תמכרו. אם הכסף חשוב לכם יותר אז תמכרו ותשכחו מהרכב.

מילים אלו יצאו מהלב.

מוטי

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מכיר קבוצה הולכת וגדלה של אנשים שפוחדים למכור לברוך ליאור רכבים בשל המחשבה של מה שהוא עתיד לעשות להם.

אני מוכרח לציין שאני לא מבין אותם - רוצים למכור תמכרו מה זה משנה מי הקונה או מה הקונה יעשה ברכב. אם הרכב חשוב לכם יותר מהכסף אז אל תמכרו. אם הכסף חשוב לכם יותר אז תמכרו ותשכחו מהרכב.

מילים אלו יצאו מהלב.

מוטי

בהמשך לדבריך, אני "מודה" לאחד מחברי המועדון, שטרח לפני כחצי שנה להתריע בפני מישהו מהצפון שהראה לי שברולט מתחילת שנות השלושים למכירה, כי אני מתכוון "להשחית" את הרכב ולהאטרד אותו... מיותר לציין כי שטיפת המוח שנעשתה לו עזרה והוא אמר לי "אתה ליאור ברוך נכון? אז אני לא מוכן למכור לך כי אתה תהרוס את האוטו, ככה אמרו לי":roll: מיותר גם לציין שאותו אדם "נחמד" שתרם את המידע, סיפר לחבר שלו על הרכב ואותו חבר רכש את הרכב בעצמו.. .אנשים נחמדים ומפרגנים...

בקיצור, אני חושב שדי הגענו למיצוי והסכמה לאחר בערך 23847345353 תגובות על השרשורים, איש איש לרכבו הוא :wink:

מצפה להתחיל את הפרוייקט (כאמור זה יקח איזה שנתיים.. אבל הזמן עובר מהר כשנהנים),

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

מה ההבדל אם מישהו קונה 2 רכבים אחד לתורם ואחד לשיפוץ הרי כולנו השחתנו די מספיק רכבים כדי להשיג חלקים עבור הרכב שלנו לשיפוץ.

מבחינת עיקרונית אין שום הבדל חוץ מהמטרה הסופית. ובמצב של hotrod הוא משתמש ברכב אספנות לבנות רכב חדש. לאומת השחתת רכב תורם שבסופו של דבר הרכב התורם רובו ילך למוכרי ברזל.

והנה חלק מהודעה שלא קיבל שום תגובה שלילי

"קצת תמונות ההרנו 18 GTS ז"ל שנפחה את נישמתה על מיזבח תרומת אברים [בעודה בחיים]

לטובת הרנו 15 קצת תמונות ההרנו 18 GTS ז"ל שנפחה את נישמתה על מיזבח תרומת אברים [בעודה בחיים]

לטובת הרנו 15 "

נו חברה מה ההבדל?????

If at first you dont succeed

Dont try ski diving

פורסם

מילים אלו יצאו מהלב.

מוטי

אנשים נקשרים למכוניות שלהם, וזכותם לרצות עתיד מסויים עבורן. בדיוק כמו שזכותם של אנשים לרצות למכור את המכונית למישהו כדי שישתמש בה ולא כדי שיעשה רווח ממסחר בה, אז הם לא מוכנים למכור אותה לסוחר רכב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
מה ההבדל אם מישהו קונה 2 רכבים אחד לתורם ואחד לשיפוץ הרי כולנו השחתנו די מספיק רכבים כדי להשיג חלקים עבור הרכב שלנו לשיפוץ.

מבחינת עיקרונית אין שום הבדל חוץ מהמטרה הסופית. ובמצב של hotrod הוא משתמש ברכב אספנות לבנות רכב חדש. לאומת השחתת רכב תורם שבסופו של דבר הרכב התורם רובו ילך למוכרי ברזל.

והנה חלק מהודעה שלא קיבל שום תגובה שלילי

"קצת תמונות ההרנו 18 GTS ז"ל שנפחה את נישמתה על מיזבח תרומת אברים [בעודה בחיים]

לטובת הרנו 15 קצת תמונות ההרנו 18 GTS ז"ל שנפחה את נישמתה על מיזבח תרומת אברים [בעודה בחיים]

לטובת הרנו 15 "

נו חברה מה ההבדל?????

נו ....גם לי הוצאת את המילים מהפה - האם אתה לא רואה הבדל בין פורד משנות ה-30 שעפ"י התמונות מצב המרכב סביר ביותר לבין רנו 18 משנות ה-80?? מתי אתה שחטת רכב משנות ה-30 עם רישוי למטרת חלקי חילוף.

מבלי להתווכח על ההסטוריה של הפורד (ואני בטוח שיש לו היסטוריה מעצם זה שהיה בארץ מטרום הקמת המדינה) - הוא ראוי לשיפוץ מקורי ככל האפשר. כל זאת מבלי לגרוע מזכותו של ליאור לעשות ברכבו ככל העולה על רוחו - אז באמת מספיק עם "המגינים" על זכויות למיניהם!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

טוב אחרי כל התגובות, המשמרים ישמרו את עמדתם, המשפצרים יתבצרו בעמדתם, ואיש לא יערוק ויעבור מממחנה המקוריים למחנה המקוסטמים. במשך כל שנותי בפורום לא ראיתי את התגובה הבאה או דומה: "ירחמיאל שיכנעת אותי בצידקת דברך ועכשיו אני רואה את האור, לא ברור לי איך פיספסתי את זה עד היום ותודה שפקחת את עיניי, ומהיום בחיי אני מפסיק לשתות שמן מכונות מינראלי ועובר לשתות שמן סינטטי דל שומן מבציר טוב..."

ביום שאראה תגובה כזו, סופי עוברת להתחרות בגאנד פרי בקטגורית 1000 CC בי נשבעתי-רן

הסכמנו לא להסכים

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

בהצלחה עם הפרוייקט!

אני בעד שימור שתי התרבויות, כל אחת והקסם שלה.

אגב צר לי אבל לא ניראה לי שזה הפרוייקט הראשון מסוגו בארץ.

כבר קיים בארץ פיקאפ שבי קצוץ גג עם V8 מונמך וצמיגים רחבים במיוחד{צבע שחור, יש גם באקטים אם אני לא טועה}.

לא ידוע לי אם הוא כבר מיסתובב על הכביש או עדיין בדרך.

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

לירון, מה אתה מנסה להגיד בתמונה הזו?

יש הוט רודס יפים, אבל הדבר הזה פשוט לא פרופורציונלי ומכוער ברמות שלא יאמנו. ואין שום קשר לאם עשו אותו מרכב קלאסי או שהכינו אותו מפיבר.

אם אסתטיקה היא הנושא - זאת נפילה מצערת. יותר גרוע מצ'ארלס לוטון בתפקיד הגיבן מנוטרדם.

פורסם

יש הוט רודס יפים, אבל הדבר הזה פשוט לא פרופורציונלי ומכוער ברמות שלא יאמנו. ואין שום קשר לאם עשו אותו מרכב קלאסי או שהכינו אותו מפיבר.

אם אסתטיקה היא הנושא - זאת נפילה מצערת. יותר גרוע מצ'ארלס לוטון בתפקיד הגיבן מנוטרדם.

מסכים לחלוטין..... ברכב הנ"ל שילבו בין צמיגי סליק של מכוניות דראג, עם צמיגי קדמיים של מכוניות דראג, כשהמנוע הוא מנוע יחסית רגיל, עם גוף שנראה סטנדרטי למעט הגג המונמך.. בקיצור, סוג של הוטרוד זה כן, לטעמי האישי, לא :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אישלולית, על המראה אני מסכימה, אבל המשחק, אישלולית המשחק? קלאסיקה!!!

אירית

פורסם

תגובתי

איכס

לירון, לא הגעת היום, מפגש פורד זה עדיין לא ממש סיבה מוצדקת

ליאור אז גם לך יש סייגים לא להאמין

מעניין כמה זמן יקח לקובי אייסו להגיב

רנצ'וק לא הגעת, למה?

אירית

• תוכן חדש...