Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברורה לי כאן ה"דאגה" של כולם, על "השחתת" היסטוריה וכו' וכו' ואני מקווה שברור לכם שאת הרכב קניתי בלי לחפור לגבי מה ההיסטוריה הישראלית שלו, שכן היא מבחינתי לא רלוונטית. נגיד את זה ככה - אם אמצא במהלך הזמן שהרכב יעמוד "קפוא" לקראת תחילת התהליך (עניין של שנתיים פחות או יותר עד תום הפרוייקטים האחרים), רכב משנות השלושים, עם מנוע V8 מקורי, 2 דלתות עם פוטנציאל להוטרוד וללא "היסטוריה ישראלית", אשמח לרוכשו, בכל מצב.

את הפורד הנוכחי, כמובן שלא אמכור ויהי מה, אם תהיה אופציה ב' אשפץ את הפורד 37 למצב מקורי. אם עד אז לא אמצא חלופה, טוב נו, אמשיך עם תוכניתי המקורית... מכריי וחבריי יעידו שמזה שנים לא מעטות, אני מספר על חלומי זה לבנות הוטרוד על בסיס פורד משנות השלושים (לרבות מספר חברי פורום שסיפור לי על תצפיות פה ושם אך לא יצא מזה כלום). תמיד אמרתי ואמשיך לומר, חלומות נועדו להגשמה. לעיתים חלום של איש להקים בית בכפר, יבוא על חשבון אחר שרצה שלא יהיה בית בנוי מולו, כשכן באותו כפר...

אגב, סתם להעשרה לאלו ששלחו לי ה"פ או מייל ושאלו למה לא לייבא כזה רכב לפני שיפוץ או משופץ... מחיר רכב כזה לפני שיפוץ בארה"ב, במצבו, מגיע בקלות לכמעט 5 ספרות ירוקות. תוסיפו לזה משלוח ומכס והגענו לקרוב ל-60-70 אלף ש"ח ומעלה, לרכב לפני שיפוץ, אשר את מצבו קשה להעריך כי הוא נקנה דרך האינטרנט... מחיר רכב כזה משופץ למצב מקורי, נע סביב ה-20-25 אלף דולר. הוטרוד מאותו דגם נע בין 40-60 אלף דולר וצפונה... אז תעשו את החישוב, אני עשיתי... אין שום כדאיות להביא מחו"ל משהו במחירים הנ"ל, כשיש כזה כאן אצלי בחנייה....

עדיין מחכים לעדכון מהפרויקט הקודם שלך (TTS) 8)

אור

בקרוב..מאוד... :) הרבה חלקים חדשים הגיעו.. ההרכבה תחל בקרוב וכמובן שאעדכן כאן בפורום ואפרסם תמונות של בניית התת-שלדה על מכלוליה ועוד... (אלא אם כן נכבדי הפורום "לא ירשו לי" ויגידו שאני משחית לה את המקוריות, כי אני לא משפץ אותה למצב מקורי... :twisted: )

בהצלחה לכולנו,

ליאור

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

את השלבים הבאים של הפרויקט אפרסם בפורומים אחרים כגון ...

או שלא שמת לב להצעה שלי להעביר את השרשור שלך לפורום הטכני או שהתעלמת ממנה באלגנטיות של קרנף בחנות חרסינה :-P.

הפורום הטכני יישמח מאוד לקבל את הפרוייקט לידיו ולעקוב אחריו, ולדעתי האישית גם מצפה לך יותר קהל.

מוטי

פורסם
או שלא שמת לב להצעה שלי להעביר את השרשור שלך לפורום הטכני או שהתעלמת ממנה באלגנטיות של קרנף בחנות חרסינה :-P.

הפורום הטכני יישמח מאוד לקבל את הפרוייקט לידיו ולעקוב אחריו, ולדעתי האישית גם מצפה לך יותר קהל.

מוטי

אכן אני מניח שפספסתי, רעיון מצויין, את המשך הפרוייקט (יש עוד זמן כאמור, לצערי:)) אפרסם שם ;-)

תודה מר גודש.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

אני חושב שהשירשור מיצה את עצמו - אני ממש לא חושב שיש לתקוף אישית מן דהוא, בטח לא את ליאור. אני מבין את כוונותיו גם אם לא מסכים עימם וזהו אין צורך ללכת מעבר לכך.

עם זאת כולי תקווה שלבסוף הרכב הנ"ל ישופץ למצבו המקורי.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

ליאור אני חייב לומר את דעתי בעניין:

קודם כל לאור הפרוייקטים שביצעת בעבר-אין ספק,אתה עובד בצורה יסודית,משקיע את הנשמה,הולך על הבסט של הבסט.

שנית,אני חובב הוט רוד,אחרי שהייתי בקנדה תקופה,מסתובבות להם פה ושם מפלצות כאלה שאפשר לשמוע מ 7 רחובות את נהמת המנוע המפלצתי שלהם,קשה לתאר את זה,צריך לראות ולהרגיש.

אני אישית,החלום שלי זה הוט רוד,ועדיף ראט רוד.

אשמח לראות איך הפרוייקט שלך מתקדם,ואין ספק שיהיה יחידי בארץ מסוגו,אשמח עוד יותר אם תעלה אותו לכביש בצורה חוקית,אשמח לראות או יותר נכון לשמוע את נהמת המנוע של המפלצת העתידית הזאת.

דעתי בכל העניין הזה של שיפוץ מכוניות,אם כבר משפצים,אז או שנצמדים למקור,או שמשפרים כל דבר אפשרי ומתאימים אותו לצרכים של מי שמתכנן אותו.

אישית,אם אני משפץ רכב,אם כבר ,אז כבר,אני לא נצמד למקור,להיפך,כמה שיותר רחוק - ככה יותר טוב.

בתקווה לראות את הטנדר המפלצתי עם מנוע המי מבריק ונוצץ,בקאקס של משאית סמי,נמוך כמה שיותר דבוק לכביש,ומערכת פליטה כמה שיותר קצרה ,כי עם מנוע שכזה,כמה שיותר רעש=ככה יותר טוב.

אולי יש לנו תואם ציפ פוס בארץ...

פורסם

ליאור וכול המגיבים .

הייתי רוצה לעצור לרגע את הדיון , לטובת שאלת החוקיות של ההוט רוד בארץ .

מי יכול לענות עד כמה ניתן לשנות את מרכב הרכב , צורתו וכו' ועדיין לקבל רישיון חוקי ?

אני מודה שלדעתי האישית חבל על הרכב הנ"ל שיהפוך לז"ל , אבל מצד שני אני מוקסם מתופעת ההוט רוד והאופן שרצונו של אדם וחזונו מתגשם ביצירתו .

פורסם
במילה אחת: אסור

בשתי מיליים: אסור בכלל

בשלוש מילים: אנו נמשיך לחלום.

יש הרבה שמותר, אבל אני לא אתחיל לפרט כאן בפורום, לבקשת אלו אשר העניין פוגע בציפור נפשם :wink:

אני מכיר את הגבולות בחוק ופועל על-פיהם.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

אני תמיד חשבתי שהסיבה שאין בכלל hotrods בארץ היא כל החוקים הדרקונים נגד כל שינוי מהותי במכלול או צורה של האוטו.

איך ניתן לבנות דבר כזה ולקבל רשיונות וכו'?

פורסם
אני תמיד חשבתי שהסיבה שאין בכלל hotrods בארץ היא כל החוקים הדרקונים נגד כל שינוי מהותי במכלול או צורה של האוטו.

איך ניתן לבנות דבר כזה ולקבל רשיונות וכו'?

כשיגיע המועד והזמן, אני אפרט בפורומים הרלווטיים לנושא.

כאן פורום אספנות, מדברים כאן רק על שימור מכוניות למצב מקורי, בהתאם לרוח מועדון החמש וחבריו, אשר נושאים החורגים מהנ"ל פוגעים בהם באופן אישי.

כן, אני ציני.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

ליאור ידידי !

ממש התאפקתי לא להגיב אבל ... לא מצליח לי .

מצד אחד כחובב רכבים ישנים אני ממש מתפלץ כשאני קורא את הנושא הנ"ל וממש עצוב לי לראות רכב כזה שבא מהידיים של אורי ( בנאדם מיוחד ומקסים ) שראיתי כבר דברים שהוא עשה במקוריות מופלאה עומד להפוך לערמת ברזל עצבנית עם הרבה רעש מנוע וריח של צמיגים שרופים , הפוטנציאל של הטנדר הזה להפוך לרכב מדהים בשיפוצו ברמה מקורית ברור לכל חברי הפורום אבל - הוא הגיע לידיך ואני מכבד כל אדם ורצונו , אם אתה רוצה להפוך את הטנדר להוט-רוד אז שיהיה בהצלחה ואני מאחל לך ולפורד שיפוץ מדהים ומקווה שתצליח להעלות אותו לכביש של ארץ הקודש הידועה ב"פתיחות" שלה בכל הקשור לשיפורי רכב .

לדעתי ( וזו רק דעתי ) המשך לעדכן אותנו בעלילות הפורד ושוב - בהצלחה . :roll:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

שלום לכולם,

היום ביקרתי אצל אורי סהר, כדי לנסות ולפזר קצת את הערפל סביב נושא ה"נכס ההיסטורי".

אז ככה... לפורד הספציפי שקניתי אין שום תיעוד ככזה אשר שרת את הנוטרים! הטנדר המדובר אשר היה בשירות הנוטרים הינו מסוג מוריס והוא עדיין במוזיאון של אורי, מחכה לתורו לשיפוץ. כך שההנחה שהרכב המדובר מהמוזיאון של אורי הינו רכבם של הנוטרים, אז זהו, שזה לא זה הספציפי. ייתכן ורכב זה שרת גוף כזה או אחר לאורך חייו, אם זה חקלאי, שוטר או אחר, אך אין לכך כל תיעוד. אם למישהו יש, אשמח לקבלו. אם למישהו יש דרך להשיג תיעוד זה, אשמח לפרטים. נכון לעכשיו, תיאוריית ה"נכס ההיסטורי" בכל הקשור להיות רכב זה אחד מרכבי הנוטרים, אינה מבוססת...

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

כעת אתה פוגע בי אישית.

הרכב הזה הישתזף באותה השמש שייבשה את הכביסה של אם סבתי .:-P

אני דורש ממך לא לנסוע ברכב הזה כלל .

העמד אותו והמתן עד שאולי יגיע המשיח.

ליאור - עד כה נמנעתי מלהוסיף הודעה בנושא כלל, כי "בעל המאה הוא בעל הדעה" וזאת זכותך.

אני כחבר מועדון החמש אשמח להיתעדכן כאן או בכל פורום אחר בהמשך השיפוץ.

מקווה שיהיו המון תמונות.

בהצלחה בשיפוץ.

ירון מאיר

פורסם
שלום לכולם,

היום ביקרתי אצל אורי סהר, כדי לנסות ולפזר קצת את הערפל סביב נושא ה"נכס ההיסטורי".

אז ככה... לפורד הספציפי שקניתי אין שום תיעוד ככזה אשר שרת את הנוטרים! הטנדר המדובר אשר היה בשירות הנוטרים הינו מסוג מוריס והוא עדיין במוזיאון של אורי, מחכה לתורו לשיפוץ. כך שההנחה שהרכב המדובר מהמוזיאון של אורי הינו רכבם של הנוטרים, אז זהו, שזה לא זה הספציפי. ייתכן ורכב זה שרת גוף כזה או אחר לאורך חייו, אם זה חקלאי, שוטר או אחר, אך אין לכך כל תיעוד. אם למישהו יש, אשמח לקבלו. אם למישהו יש דרך להשיג תיעוד זה, אשמח לפרטים. נכון לעכשיו, תיאוריית ה"נכס ההיסטורי" בכל הקשור להיות רכב זה אחד מרכבי הנוטרים, אינה מבוססת...

ליאור.

מה שנקרא הכנסת להם.

אכא זילוך?

• תוכן חדש...