Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הבנתי מה כל כך מסובך במשרד הרישוי, כאשר כתוב שחור על גבי לבן בטופס הסטנדרטי של משרד הרישוי, כי יפוי הכוח נועד למכירה / לקניה / לפעולה אחרת מטעם בעל הרכב.

להבנתי, "פעולה אחרת מטעם בעל הרכב" כוללת גם שיונוי מרשם לענין אספנות, הפקדה, הוצאה מהפקדה וכיו"ב.

ומה יותר פשוט מאשר שתיקח את אמא שלו איתך למשרד הרישוי ?

יפוי כוח לרכב.pdf

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מאכער זה אחד שמתפרנס באחת משתי האפשרויות:

1. הוא מכיר את כל הפרוצדורות והנפשות הפועלות וסוגר לך ענין. הוא פשוט יודע מה לעשות ולמי לפנות. למעשה את כל שאלות התם שלנו ושאלות הקיטבק הוא יודע את התשובות ולכן בלי כל השאלות שלנו, "למי לפנות", "מה לעשות" וכד' הוא כבר עושה במהירות ובדרך כלל גם בלי לעמוד בתור. לפעמים מעגלים בשבילו פינות.

2. אחד שמקמבן יותר מידי דברים בדרך לא הכי כשרה, ומשתף בפתרון הקומבינה כל מיני פקידים בדרך.

וכמובן שאף מאכער לא עובד בחינם וככל שיש לו יותר שותפים לפתרון הבעיה, כך גם עולה המחיר.

במילים אחרות: אחרי שאנחנו נעשה כמה פרוצדורות כמו בסעיף 1, נכיר כבר את כולם ואת רזי החוקים הקטנטנים שבדרך וגם אנחנו נוכל להיות מאכערים. השאלה אם יש לנו זמן לזה.

וכמו שאתה מבין מהסיפור כאן, יש כאן מישהו שפשוט מתעצל ללכת למשרד הרישוי ומחפש מישהו במקומו. אילו אותו אחד היה הולך בעצמו עם אמא של העו"ד, יתכן והסיפור הזה לא היה נולד, אלא מסתיים במהירות

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
מאכער זה אחד שמתפרנס באחת משתי האפשרויות:

1. הוא מכיר את כל הפרוצדורות והנפשות הפועלות וסוגר לך ענין. הוא פשוט יודע מה לעשות ולמי לפנות. למעשה את כל שאלות התם שלנו ושאלות הקיטבק הוא יודע את התשובות ולכן בלי כל השאלות שלנו, "למי לפנות", "מה לעשות" וכד' הוא כבר עושה במהירות ובדרך כלל גם בלי לעמוד בתור. לפעמים מעגלים בשבילו פינות.

2. אחד שמקמבן יותר מידי דברים בדרך לא הכי כשרה, ומשתף בפתרון הקומבינה כל מיני פקידים בדרך.

וכמובן שאף מאכער לא עובד בחינם וככל שיש לו יותר שותפים לפתרון הבעיה, כך גם עולה המחיר.

במילים אחרות: אחרי שאנחנו נעשה כמה פרוצדורות כמו בסעיף 1, נכיר כבר את כולם ואת רזי החוקים הקטנטנים שבדרך וגם אנחנו נוכל להיות מאכערים. השאלה אם יש לנו זמן לזה.

וכמו שאתה מבין מהסיפור כאן, יש כאן מישהו שפשוט מתעצל ללכת למשרד הרישוי ומחפש מישהו במקומו. אילו אותו אחד היה הולך בעצמו עם אמא של העו"ד, יתכן והסיפור הזה לא היה נולד, אלא מסתיים במהירות

הלו הלו,אל תנפח את הסיפור הזה יתר על המידה.אף אחד לא מתעצל ללכת למשרד הרישוי ובטח שלא בשביל הגשמת חלום שלי.

אם הייתי הולך עם האמא למשרד הרישוי זה לא היה משנה שום דבר מהסיבה הפשוטה שהיפוי כח לשמי הוא ממנה אליי ולא מבעל האוטו אליי.אז לפני שאתה זורק פה כל מיני הצהרות תקרא טוב טוב מה שאנשים כותבים פה ואז תצא חכם גדול.אני תלמיד תיכון שנמצא בשיא הלחץ בלימודים,לעומת בעלת האוטו שגרה ברחובות וגם לה יש את הצרות שלה.לכן העברתי אליה את הפרטים שלי כדי שהיא תעשה את הפרוצדורה.

אני לא חבר שלך וגם סביר להניח שלא אהיה.ואתה לא מכבד אף אחד בהפגנת האינטליגנציה הרבה שהייתה במשפט האחרון שכתבת.אז אני לא אבקש ממך לכבד אותי,אבל לפחות אל תזלזל במישהו שאתה לא מכיר.

פורסם

OOZA אם הבנת שאני מחפש לרדת עליך, מראש קבל התנצלותי.

לפעמים קשה לי להבין אנשים שמחפשים לפתור בעיה ומיצרים לעצמם בעיה חדשה. אם יש יפוי כוח לאמא שתעביר הרכב על שימך, אז רק האמא יכולה לטפל בזה.

לפי משרד הרישוי יש להשתמש אך ורק בטפסים סטנדרטיים שלהם והם לא מקבלים את הפטנט של יפוי כוח על יפוי כוח.

תבדוק באתר של משרד הרישוי ותגלה שהם מכירים רק אחת משלוש האפשרויות:

1. יפוי כוח.

2. צו בית משפט.

3. צו ירושה.

4. ירושה על פי חוק.

כאשר רשות שילטונית קובעת כללים כל כך נוקשים, אין לך אלא ללכת בעקבותיהם או להרים ידיים.

(גם אני אחד מנפגעי השיטה ובגלל התקנות ראיתי איך רכב שלי שהיה שווה 75,000 נאלץ לעמוד דום משך שנים, להרקב ובסוף נזרק לגרוטאת מתכת. אפילו לעשות הורדה מהכביש לא יכולתי. לפחות קבלתי עליו את מחיר הברזל).

אני מציע לך לטפל בנושא כמה שיותר מהר, כי אם האמא תמות פתאום, היפוי כוח יהיה שווה נייר טואלט בערך. לא אחת אני מזהיר כאן כאלה שעושים עסקאות עתידיות, שאי אפשר לדעת מה יהיה בעוד שבוע ובטח לא בעוד שנה או 3, ולך תרוץ למצוא את בעל הרכב, או להשפט עם היורשים ולהסביר לשופט שיתן צו שהאוטו שלך.

פורסם

קיבלתי את ההתנצלות.

אז לפי הדברים שאתה אומר,אני מבין שבעצם אני צריך למלא את הטופס שהעלית פה בראש העמוד יחד עם פרטיו של בעל האוטו ושל אמו מיופת הכוח,ולשלוח אותה למשרד הרישוי עם כל הפרטים שיש לי עד כה ובנוסף את המסמך המצורף?תקן אותי אם אני טועה.

תודה

פורסם

הטופס שצירפתי באתר הוא טופס סטנדרטי של משרד הרישוי שניתן להורדה מאתר האינטרנט שלהם.

יש גם טופס סטנדרטי שמסופק בסניפי דואר וכן במשרד הרישוי (הוא נראה קצת אחרת).

בעל הרכב נותן יפוי כוח לאמא שלו לבצע מכירה או כל דבר אחר.

רק לשים לב שממלאים את ה X במקומות הנכונים ואת הפרטים במקומות הנכונים.

אם אתה רוצה שהיא גם תעביר את הרכב על שימך, אתה צריך לתת לה עוד יפוי כוח על טופס אחר (לא באותו הטופס).

כמובן תעודת זהות של בעל הרכב, של אמא שלו ואם צריך אז גם תעודת זהות שלך.

אבל אני בכל מקרה ממליץ לך בחום לגשת למשרד הרישוי יחד עם האמא. אם תתעורר איזו בעיה, שתשמע אותה ממקור ראשון ותבין עד תום למה מתכוונים בדיוק ואפילו כדאי שירשמו לך מה בדיוק רוצים אם יש בעיה.

ולמה אני אומר שירשמו לך. כי בהחלט יכול להיות מצב ששני פקידים שונים, יגידו שני דברים שונים, ואחרי שתסדר מה שכתבו לך כדאי תמיד לחזור לאותו הפקיד ולהראות לו שמה שהוא כתב בדיוק סודר בהתאם.

ותזכור שאתה האינטרסנט הראשון שהכל ילך פיקס אז כדאי לך להשקיע בזה חצי יום, כי את מה שאתה תשתדל לפתור בשבילך, אף אחד לא יתאמץ כמוך בשבילך.

את עוללות משרד הרישוי אי אפשר להבין ואני אומר לך מנסיון שבמקום שנכשלתי בפתרון עם פקידה אחת, חזרתי לתחילת התור וכיוונתי להגיע לפקידה אחרת, וראה זה פלא נפתרה הבעיה.

• תוכן חדש...