Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אספנות-כראות עיניי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פתרתי את הבעיה בצורה הבאה:

מנטה 75 מקורית עד רמת הבורג

מנטה 83 לשימוש יומיומי עם טאצ'ים שלי (לא תרשם גם כאספנות ובקרוב אני מקווה גם לקנות מנטה 71 שעדיין לא רשומה כאספנות)

מנטה 72 שתהפוך למפלצת עם V8 במקרה הטוב או 6 טורי המקרה הרע (תלוי בתקציב ובחלקים הזמינים).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אז ככה:

ירון-בבוקר אני בבית ספר ,אז ככה שאני לא נוסע בין 7-9.

גרשון-המנוע היה צריך לעשות שיפוץ מקיף,אז על הדרך עשיתי חריטה.

דודי-אין ספק,סתם רציתי להראות את הצד שלי בעניין.

חריטה שעשית זה לא כזה שינוי

סה"כ עשית אוברול

לא חרטת בצורה דרסטית למנוע סטרוקר או משהו בסגנון

סה"כ הגדלת בכמה עשיריות

מה עברת כבר מסטנדרת ל 0.20 או משהו בסגנון

זה לא מה שיביא לשיפור ביצועים

ככה שזה ממש לא שינוי

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

אני בדעה דומה לשל ספיידרמן. אני לא הייתי מכניס מזגן, רדיו דיסק, חלונות חשמל וכו' באלפאסוד, אבל כן מנוע 1500 עם 2 דל'אורטו כפולים, כן פילטרים פתוחים, כן בולמים ומתלים משופרים - כולם שיפורים שהיו קיימים גם בתקופה המקורית.

יש עוד משהו והוא שיפור קל עם התקדמות הטכנולוגיה : אם יהיה צורך אתקין ממסרים לאורות (שבקושי מאירים גם במקור) וכד'.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לירון פגשתי את שלושתכם, אביך אותך והרכב באחד מהארועיים שהיו, הרכב נחמד, יפה וראיתי את החיוך על פניכם, מה עוד צריך? עשה ככל העולה על רוחך ותהינה, אם תירצה רכב מקורי בעוד כמה שניים תימצא עוד אחד, רכבים כאלה יש להשיג ודווקא עצם שיפור חיי היום יום שלך והנוחות הם המשמעותיים במקרה זה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...