Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברוח הנושא החם האחרון - Old American Pick-Ups

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם אם תגלה לנו את אמריקה זה יהיה טוב לא?

וזה מוביל אותי לרעיון בהסכמתך כמובן.

מה דעתך להראות לנו האם בתערוכה בקרובה יהיו הוט רודס או לא? כלומר לצלם ולהראות לנו האם זה חלק מהתרבות האספנית האמרקאית או לא?

כמובן שבתור עיתונאי אתה אמור להיות אובייקטיבי, לפה או לפה

מה דעתך?

קובי בכל תרבות (לרבות מוטורית) יש דברים טובים ויש דברים רעים - אני מנסה ללמוד מהדברים הטובים ולהתעלם מהדברים הרעים.

גולגלות, חריכת צמיגים וחיתוך מכוניות לא נתפסים אצלי כדברים טובים.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא כל ההוט רודס הם גולגולת חריכה וכו...

אומנם יש גם כאלה אבל דווקא העיקר הינו

אלמנט של עיצוב, תיכנון, בניה,פברקציה,יצור צביעה. אומנות.

מסתבר שדווקא רוב הבעלים , הבונים וכו.. הם לא כאלה BADASS .

דוגמא Chip Foose מישהו יכול להגיד שהוא לא אומן?! והוא מייצר הוטרודס למחייתו!

http://www.chipfoose.com/

profile.jpg

stallion1.jpg

grandmaster1.jpg

00321.jpg

הבחור מגיע לרמה שהוא אפילו מייצר את ה גאנטים בעצמו!!!!!!

וירון למשל אספן כמוך? בבבעלותך רכבים רבים ומגוונים וחלקם נדרים לא פחות שנרקבים להם .... אפשר לתאר אותך כאגרן מלשון אגירה האם זה חיובי?? שהרכבים עת עת מתים להם?

יש תוכנית שרצה באגו על מרוצים היסטורים כולל מועדון פרארי יצא לך לשמוע על מה הם מדברים פעם?

חומר למחשבה.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
ולמשל אספן כמוך? בבבעלותך רכבים רבים ומגוונים שנרקבים להם .... אפשר לקורא לך אגרן מלשון אגירה האם זה חיובי?.

יש תוכנית שרצה באגו על מרוצים היסטורים כולל מועדון פרארי יצא לך לשמוע על מה הם מדברים פעם?

חומר למחשבה.

קובי אני אספן .....מהמילה א.ס.ף - וככה אני מגדיר את עצמי. אני מבין שעברנו לתקיפה אישית (זה קורה כשאין מה להגיד:-().

אני דווקא רואה את עצמי כמציל מכוניות (במיוחד לאור מה שאני רואה שאתם מתכננים לעשות איתם). הם יחכו להן עד לרגע שבו הם ישופצו בין אם על ידי ובין אם על ידי מי שאני אבחר.

לעניין האומנות - נו טוב הוא מתנגש עם אלמנט האספנות והשימור שאני דוגל בהם (ושלא תהייה טעות - אני לא מתנגד לשיפורים מסויימים, אבל רוח הרכב צריכה להשאר כפי שהוא תוכנן), ואם באמנות אתה מעוניין - למה לא תהייה פסל.

פורסם

זאת לא תקיפה אישית, זה עניין מהותי, תנסה פעם לשפץ רכב ברור שתוסיף לו את ה TOUCH שלך!

ואם ה TOUCH שלך זה לחתוך את הגג זה עניינך, כמו שעניינך לאגור רכבים כמו מטבעות ישנים.

אני לוקח דוגמא מצבי סלנט לבן אדם יש אוסף מדהים, שאני מתכוון למדהים תכפילו פי 1000000000000000000000

הוא נוסע נהנה ברכבים שלו כאהבת נפשו וזה כל המהות של התחביב הזה לא?

פורסם

לעניין האומנות - נו טוב הוא מתנגש עם אלמנט האספנות והשימור שאני דוגל בהם (ושלא תהייה טעות - אני לא מתנגד לשיפורים מסויימים, אבל רוח הרכב צריכה להשאר כפי שהוא תוכנן), ואם באמנות אתה מעוניין - למה לא תהייה פסל.

יפה אמרת ואדגיש, זו דעתך והיא מבורכת.

הסיבה אשר בגללה פיזזתי עד כה במקלדתי היא שכאן בפורום נעשה ניסיון למנוע ממני ומאחרים להביע דעה, בלי להכנס בכלל לעובדה אם אממש אותה על רכבי או לא. מחו כאן רבים נגד פרסום תמונות תועבה (תמונות של הוטרודז מחו"ל), נגד תיאור של תהליך הבנייה שלהן (דיסק חיתוך, הו האימה) וכו'. טענתי ואני עדיין טוען, יש מקום לכולם בעולם הרכב הקלאסי והאספנות, גם בארץ, אין מקום לסתימת פיות או להתרעם על כך ש"העזתי" לשים את התמונה של הרכב שלי בסמלון, כשידוע לחלק מיפי הנפש מה אני עומד לעשות איתו... אגב, אם היו נותנים לי "לסיים" את דבריי ולתאר מה התהליך שיעשה בכדי להטרד (מהיום זאת מילה חדשה במילון, כן כן) את הפורד שלי, היו מבינים שהשד לא כזה נורא והטנדר לא הופך להיות הונדה עם ספויילרים ומדבקות אלא מראה קלאסי עם נגיעה אישית ומודרנית.

איש איש לתחביבו, לאמונתו ולמצפונו, אתם תשפצו למצב מקורי ואני אשמח לעזור ולסייע בכל דרך, אני אשפץ בדרכי שלי, אקסטם, אהטרד (ושוב שימוש במילה החדשה, אני מרוצה מעצמי, כן כן) וכו', כי זו הדרך שלי. מכאן ועד סתימת פיות וקביעה נחרצת כי אסור לכתוב ולפרסם דברים כאלה, הדרך רחוקה...

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
גם אם תגלה לנו את אמריקה זה יהיה טוב לא?

וזה מוביל אותי לרעיון בהסכמתך כמובן.

מה דעתך להראות לנו האם בתערוכה בקרובה יהיו הוט רודס או לא? כלומר לצלם ולהראות לנו האם זה חלק מהתרבות האספנית האמרקאית או לא?

כמובן שבתור עיתונאי אתה אמור להיות אובייקטיבי, לפה או לפה

מה דעתך?

דעתי בהחלט חיובית, אבל:

הארוע שאני נוסע אליו באביב חסר את מפגש האספנים.

יותר מתאים הוא הארוע בהרשי בסתיו.

בכל מקרה אצלם כל הוט רוד שאראה.

ואני לא עיתונאי.

וממתי ראית עיתונאי אוביקטיבי?

(ואין אוביקטיבי לפה או לפה...)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

הכוונה שלי היית לגבי התוצאה :wink: אוווף אני חייב לקחת יותר אויר לפני שאני מגיב.

בני האם תשקול השנה גם לטוס לSEMA?

וגם לא עדכנת לגבי המוסטאנג המון זמן.

פורסם

אף אחד לא מנסה לסתום פיות. המיין סטרים בפורום הוא של שימור מכוניות ולא של הפיכתם לפסל סביבתי (וליאור אני לא טוען שאינך יכול לעשות כן שהרי מדובר ברכושך ואין אני קורא תיגר על כך).

ליאור אתה צריך להפנים כי שינוי דרסטי ברכב קלאסי (שכנראה גם סוחב היסטוריה מעניינת) והפיכתו למשהו אחר צורם לחלק מהאנשים- והתגובות שאתה מקבל נובעות מכאב.

באם תחליט לשפץ את הרכב (ואני מתכוון שיראה מקורי) ולהוסיף לו מנוע מחוזק וחישוקים רחבים, אני אומנם אעדיף שלא יהא כך אך אני לא אראה (אני אישית) בכך איזושהיא השחתה.

ולקובי - שיפצתי בעבר מספר רכבים - אני בטוח שלא לפי הסטנדרט שלך - אבל אני מעדיף להרכיב כיסא מקורי וישן על אחד נוח חדשני ושונה. זה הכל עניין של גישה. וכל עוד אנחנו מדיינים על כך בנינוחות אזי אפילו מדובר בדיון מעניין.

פורסם
אף אחד לא מנסה לסתום פיות. המיין סטרים בפורום הוא של שימור מכוניות ולא של הפיכתם לפסל סביבתי (וליאור אני לא טוען שאינך יכול לעשות כן שהרי מדובר ברכושך ואין אני קורא תיגר על כך).

ליאור אתה צריך להפנים כי שינוי דרסטי ברכב קלאסי (שכנראה גם סוחב היסטוריה מעניינת) והפיכתו למשהו אחר צורם לחלק מהאנשים- והתגובות שאתה מקבל נובעות מכאב.

באם תחליט לשפץ את הרכב (ואני מתכוון שיראה מקורי) ולהוסיף לו מנוע מחוזק וחישוקים רחבים, אני אומנם יעדיף שלא יהא כך אך אני לא אראה (אני אישית) בכך איזשהיא השחתה.

ולקובי - שיפצתי בעבר מספר רכבים - אני בטוח שלא לפי הסטנדרט שלך - אבל אני מעדיף להרכיב כיסא מקורי וישן על אחד נוח חדשני ושונה. זה הכל עניין של גישה. וכל עוד אנחנו מדיינים על כך בנינוחות אזי אפילו מדובר בדיון מעניין.

ירון,

אם לא הייתה פה סתימת פיות, לא הייתי אומר כלום, אתה מוזמן לחפור בכל הודעותי בפורום עד היום ולראות שהפעמים היחידות בהן "הרמתי" את הטון, היו במקרים כאלו. לא דיברתי עליך אישית, אך אתה מוזמן להסתכל בשרשורים האחרונים לגבי הפורד ולראות שללא ספק, "הורו" לי מספר חברי פורום להפסיק לכתוב/להעלות תמונות/לדבר/וכו' בכל הקשור לנושא ההוטרוד....

כמובן שלא אשתוק ופי לא ייסתם, אך אעלה את הנושא לישיבת הוועד, בכדי לראות מה דעת המועדון והקווים המנחים שלו בנושא. אישית וחלילה לא כדי לעשות "דווקא" אלא מתוך הגשת חלום וכוונה אמיתית, אמשיך בדרכי וחזונות ההיטרוד שלי (ושוב הטיה של המילה, אני מרוצה מעצמי, שוב :)).

ליאור

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

באם תחליט לשפץ את הרכב (ואני מתכוון שיראה מקורי) ולהוסיף לו מנוע מחוזק וחישוקים רחבים, אני אומנם יעדיף שלא יהא כך אך אני לא אראה (אני אישית) בכך איזשהיא השחתה.

ירון... אתה לא יכול לדעת מה המיין סטריים עוד לא עשית סקר בקרב 500 החברים הרשומים במועדון שלך. איך אתה יודע שאתה מייצג את דעת הרוב?

וגם יש המון אנשים שכואב להם על הלב על העובדה שהמכוניות שלך נחות ונרקבות.

בנתיים לליאור יש רזומה לא רע ב5 שנים האחרנות של שיפוץ רכבים כולם קיבלו את הטאץ שלו יש האוהבים ויש שלא.

לדוגמא אצלי בקאמרו הניפוחים שנעשו עלידיו יחודיים בכל העולם , הרוב המוחלט מתלהבים קשות ורק מתים שאני יעשה שבלונות והם יממנו אותם ואת המשלוח לחול, למרות ששינתי רוב מוחלט של דברים באוטו הצווין שליאור השאיר בפרויקט נשאר וישאר...

ליאור זוכר אני רוצה שבי פה ושבי פה?:lol:

ה TTS פרויקט שאפתני , אף אחד לא אמר מילה למרות שנלקח פה רכב חדש לגמרי ופורק ואני חושב שהדבר היחידי המקורי שנשאר ברכב הוא הצילנדרים בדלתות.

ה NOVA לקח רכב משעמם וכיום הוא כמו מטאור עולה.

ה TRANS AM של גל ! מבחוץ נראת מקורית לגמרי, מתחת לעור זה משהו אחר לגמרי.

לבחור יש רזומה... וזה רק בשנים האחרונות. שלא נדבר על פעם.

תן לו טיפה קרדיט זאת לא השחתה! זאת הוטרודזציה.

פורסם
ירון,

אם לא הייתה פה סתימת פיות, לא הייתי אומר כלום, אתה מוזמן לחפור בכל הודעותי בפורום עד היום ולראות שהפעמים היחידות בהן "הרמתי" את הטון, היו במקרים כאלו. לא דיברתי עליך אישית, אך אתה מוזמן להסתכל בשרשורים האחרונים לגבי הפורד ולראות שללא ספק, "הורו" לי מספר חברי פורום להפסיק לכתוב/להעלות תמונות/לדבר/וכו' בכל הקשור לנושא ההוטרוד....

כמובן שלא אשתוק, אך אעלה את הנושא לישיבת הוועד, בכדי לראות מה דעת המועדון והקווים המנחים שלו בנושא.

ליאור

ליאור אני ציינתי במפורש בתגובתי את הסיבה ליחס ולתגובות שקיבלת (ואני לא מסנגר על אף אחד אבל אני מבין את הסיבה לתגובות שקיבלת). בואו נפסיק להיות ציניים ולהעלות בכל פעם שמדובר באיזשהוא רכב את הנושא ההוט רוד והאם זה יתאים.

ובא לציון גואל...

פורסם
קובי בכל תרבות (לרבות מוטורית) יש דברים טובים ויש דברים רעים - אני מנסה ללמוד מהדברים הטובים ולהתעלם מהדברים הרעים.

גולגלות, חריכת צמיגים וחיתוך מכוניות לא נתפסים אצלי כדברים טובים.

אובג'קשיין כבודו..."תרבות" היא מגוון של סגנונות, אהבות, מהווים ורצונות, אין "דבר" טוב או דבר "רע" בתרבות, המגוון מאפשר לך לבחור מה אתה אוהב ומעדיף ומה לא. ובלעדיו לא היתה תרבות, הנרי פורד אמר כמדומני שתוכל לבחור כל צבע שתירצה לרכב שלך בלבד שיהיה שחור...האפשרות לבחור ולהכיר דברים אחרים וזרים, גורם לנו אחד משני הדברים או להעריך יותר את התרבות שלנו, או להצטרף לאחרים, אפשר לאמץ דברים אחדים אפשר הכל, הפתיחות, הקבלה של השונה והאחר, הרצון ללמוד ולהבין ולא לדחות ולחסל, הם מה שהופכים בסופו של דבר לתרבות, וגורם לנו להתפתח, איך אני מקבל את השני, איך אני לומד אותו ואיך אני מסתדר איתו, ביום יום זוהי "תרבות"! יש שיגידו על המזרקה של אגם בדיזנגוף אומנות ויש שיגידו זבל...אז מה זה? אומנות או זבל? תל אביב עיר תרבותית או מזבלה? אופרה, סיגנון אומנותי או נזק שמעתי? אורי גלר, מדיום עולמי או שרלטן?-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן אני כמובן לא מסכים עימך - באנגליה קיימים מנהגים (חלק מהתרבות) של ציד שועלים - האם אתה בעד?

דוגמאות רבות אני יכול להעלות (מי אמר כת השטן?) - סה"כ כל אחד עורך עם עצמו החלטות ובחירות שהולכות איתו הלאה.

פורסם
רן אני כמובן לא מסכים עימך - באנגליה קיימים מנהגים (חלק מהתרבות) של ציד שועלים - האם אתה בעד?

דוגמאות רבות אני יכול להעלות (מי אמר כת השטן?) - סה"כ כל אחד עורך עם עצמו החלטות ובחירות שהולכות איתו הלאה.

ירון עם יד על הלב מה אתה יודע על כת השטן ושטניזים ?

מצגת מעניינת:

על שיפוץ שברולט (דרך אגב לא זיהיתי דגם)

תהנו!

הקלק כאן

• תוכן חדש...