Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מכל מה שנראה לי כאן הרי לדעתי אם בארצות הברית אתה הולך להחליף למנוע גדול יותר אז יש לך ספרהוראות של היצרן

מה אתה חייב להחליף בנוסף למנוע.

כל מה שאתה משפר זה באחריות שלך -ושלך בלבד. אבל אין לך את העונשים שציינתי קודם.

לתשומת ליבם של כל הגופים הרשמיים במדינה שלנו אשר עדיין רואים בבעל הרכב פרה חולבת שתפקידה להעשיר את קופת המדינה.

אתה טועה BIG TIME, אין דבר כזה באחריותך בלבד, בעניינים שנוגעים לכלל.

אם מישהו יעשה שינוי ברכב בצורה לא מקצועית, הדבר עלול להביא לא רק לפגיעה בעצמו, אלא גם לפגיעה באחרים.

לא צריך לאמץ כל מודל של מדינה מערבית מתקדמת, זה לא אומר שהמודל חכם ונכון. למעשה אם היה גוף כמו שליאור הציע, אז שינויים היו מותרים ובלבד שיעברו בדיקה של אותו גורם מוסמך- וזה הגיוני.

נ.ב

אתה יודע שבארה"ב מותר לך לבנות כלי טייס, לא מדבר על קיטים, אלא על כלי מקורי משלך, והוא לא צריך לעבור שום בדיקה.

התנאי היחיד הוא שאתה בלבד תטיסו, בראייה שאם רק אתה תטיס אותו, תהיה לך אחריות גם בבניתו.

זה נשמע לך הגיוני, ניחא אם רק בונה כלי הטייס היה עלול להפגע, אך מה אם כלי כזה מתרסק באיזור מיושב, בגלל איזו שהיא תקלה שנובעת מטעות בתכנון או ביצור?

נקודה למחשבה.

מורן.

פורסם

בארה"ב החוקים ליברליים (או לפחות היו כאלה) בנושאים האלה.להשוות אותם לישראל זה מתכון בטוח שאכילת לב, תסכול ומרמור.למי שלא היה ברור, בהחלפת מנוע או כל דבר ברכב בארה"ב, אין צורך בשום אישור משום סוג. למכוניות מעל 25 שנה גם אין שום טסט או בדיקת זיהום אויר.איפה אנחנו ואיפה הם...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
תודה, כולכם עזרתם לי (ראובן, רילקס מן!!) לא הבנתי עדיין את הסדר למי אני הולך קודם. האם אני צריך לפנות קודם למהנדס ראשי של יבואן GM? ואחרי שאני יוציא ממנו טופס שאני צריך להחליף חצי אוטו בשביל זה ויעשה את זה (נניח) ויוציא אישור מוסך. מכאן לאן?

חוץ מזה ליאור, מזה ספרות של הרכב? מאיפה אני מביא את זה?

• תוכן חדש...