רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 32 תגובות
- 10.6 אלף צפיות
שלום לכולם, בשבת , 2.6.2007 התקיים מפגש מכוניות אמריקאיות בר"ג, בארגון ובחסות מועדון Fuel Slut הישראלי. המפגש היה פתוח לקהל הרחב והוזמנו אליו מכוניות אמריקאיות מכל המועדונים והפורומים בישראל. בין היתר, ניתן לראות בתמונות גם מכוניות המוכרות ממועדון החמש אין צורך להוסיף במילים... הנה התמונות (אזהרה... לא לבעלי לב חלש ובעלי חיבור איטי לאינטרנט... הרבהההה תמונות ). ליאור.
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
ב- YAD2 מתפרסמת כרגע 605SV (מנוע 3000 סמ"ק). לא ברור אם זו SV24 (הגרסה היוקרתית ביותר, מנוע V6 עם 24 שסתומים, 200 כ"ס), או SV "רגילה" (מפוארת באותה מידה, אך עם מנוע V6 ו 12 שסתומים, 170 כ"ס). מדובר בדגם שנמכר במספרים מצומצמים בישראל. עיקר המכירות היו של גרסאות 2.0 ליטר החלשות והמאובזרות פחות. מעט מאוד מכוניות מדגמי SV שווקו כאן לאורך השנים. קרוב לוודאי שהמכונית הזו לעולם לא תהיה נדירה באמת, ושערכה לא ירקיע שחקים גם בעוד 20 שנה (האמת שכלל לא ברור אם בעולם של יצור המוני, בו מפעלי רכב מייצרים מכונית שלמה ללא מגע יד אדם, ופס היצור פולט מכונית בכל 15 שניות, יש בכלל מכוניות סדרתיות מודרניות שיזכו למעמד שכזה אי פעם) ובכל זאת, זו מועמדת לא רעה לאיסוף ושימור, דווקא …
הודעה אחרונה מאת נירקום, -
-
- 1 תגובות
- 730 צפיות
שלום, אני מחפש צמיגים במידה זו. האם יש תחליף או צמיג ש"ע במידות, שכן בפנצריות לא יודעים במה מדובר. תודה.
הודעה אחרונה מאת חיים מוריס 8 35, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
האופנוע הבא צולם בחו"ל . את שם החברה לא הצלחתי להבין מהבעלים אבל כן איפה יוצר. השארתי את הסמל בתמונה ,אם זה קל מידי אז תנו למבינים פחות הזדמנות. חידת בונוס איפה צולמה התמונה(רמז ,לא בהודו)?
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
דלק 96 עד מתי?
מאת העכביש-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מתי לדעתכם יפסיקו למכור דלק כזה? הרי גם מדינת ישראל תנסה להיות ירוקה יותר.. ואז אני אצטרך להחליף את הראש מנוע של המיני, או לקנות תוסף עופרת.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה השיטה הטובה ביותר להוריד זפת מפח של רכב? זקוק ליעוץ בעיקבות שיפוץ כנף של הרכב,כאשר בצד הפנימי ישנם כמויות של זפת ומתחת לזפת מסתתרים להם כמויות של חלודה שצריך להוריד , תודה
- 14 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אני מסתובב בפורום כבר כמה זמן, מי שלא מכיר אותי (כולם?) אז אני רון, חייל, כן כן..הכיס קטן השאיפות גדולות.. הגיע לידיי מה שהיה לא מזמן ביואיק ריגל שלהערכתי שנת 1976..רכב שאני מאוד אוהב את הצורה שלו (לפחות איך שאמור להראות)..כמובן היה עדיף אם הוא היה ריווירה אבל מה לעשות.. השאלה היא כמה יעלה לי להערכתכם להעמיד את הרכב למצב של נהיגה והאם יש צורך להשקיע בלשחזר את הרכב מהמצב שבתמונות או שאני יכול למצוא את הרכב במצב יותר טוב בארץ, ולא במחירי שמיים.. חוץ ממה שרואים בתמונות, הטענה היא שהמנוע עובד ויש סט גלגלים מקורי חדש, ואם אני ימצא רכב במצב טוב יותר מאותו דגם אני ישתמש בזה לחלפים.. האם שווה להכנס לסיפור הזה ולשחזר את הרכב או שיש אלטרנטיבה אטרקטיבית יותר?כמו.. רכ…
הודעה אחרונה מאת SLOWFLOWLOW, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מוסטנג אספנות שחורה שנות השישים שעלתה בשעטה מרשימה השבת אחה"צ את הקסטל- בואי למפגש הירושלמי החדש שנחזה בך מקרוב!
הודעה אחרונה מאת markusg, -
שאלה בנוגע ליבוא 1 2
מאת mush-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 3 אלף צפיות
שאלה בקשר ללינק הבא http://www.classicar.co.il/articles/article.asp?A_ID=199 בנוגע למס. לדוגמא: אם הרכב עלה לי 10 ש"ח אז המס הוא בין 3 ל 4.6 ש"ח. או בין 13 ל 14.6 ש"ח מה הכוונה במשפט הבא שיעור המס לרכב נע בין 130% ל146%- (בהתאם לארץ הייצור וארץ היבוא) מערך הרכב לצורכי מס כפי שייקבע ע"י מעריך המכס בעת השחרור. תודה
הודעה אחרונה מאת gtenne, -
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למישהו יש מידע על הכתבה שהיתה על המועדון בעיתון ירושלים לפני שבוע ביום שישי?
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
מודל 85 מנוע 2.2 ליטר הזרקת דלק ידנית ח"ח, נ"מ, ה"כ, מזגן לדעתי זה הדגם שנקרא GTI אבל אינני בטוח מר פרחי, אנא האר את עיני. תודה.
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
שלום חברים, אז זהו, החלום הוגשם סופית, והפעם במלואו. קרוב לשנה וחצי לאחר שנקנתה בארה"ב, פלימות' פיורי III מס' 2 שלי, בדגם הגראן סדאן וברמת גימור ברוגהאם הגיעה לארץ ומצטרפת לאחותה שעשתה עלייה לפני כן. תמונות מישראל בקרוב, בינתיים הנה משהו שיספיק להתרשמות ראשונית. ערב נעים לכולם, חמי
הודעה אחרונה מאת reuven, -
יש לי וולבו 144 שנת 74. יש לי בעייה עם אורות רוורס (גיר אוטומט) לפעמים הם דולקים כל הזמן (בזמן נסיעה קדימה) ולפעמים לא דולקים בכלל. מאיפה מגיע הבעייה הזו ? הערכות מחיר אם יש .... תודה
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- 2 תגובות
- 873 צפיות
הפיזו המהממת הזו צולמה בסוכנות פיזו
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אחרי חצי שנה של התלבטויות וחיפושי דרך נחתה סוף סוף המוסטנג לפני כחודש (בדיוק שנה וחצי אחרי התחלת השיפוץ) באיזור המרכז להשלמות, תיקוני צבע ושאר ירקות. אז לכל החוששים על ההפסקה בדווחים, הנה הרכב במצבו הנוכחי כפי שצולם היום, חלקים רבים עוברים ליטוש מחדש ושכבת צבע נוספת תעטוף את הרכב. ובחזית הפלקון, הרכב בנתיים מאוחסן בחניון באיזור המרכז, הכסאות נמצאים בשדרות לצורך תיקונים (ושורדים בנתיים את הקסאמים). בגדול הרכב מחכה עד שהעבודה על המוסטנג תסתיים או כמעט תסתיים ואז גם הוא ייצא להשלמות, תיקונים מיכניים פה ושם ושחזור חלקים (הובאו כבר לארץ) במקום ה"קומבינות" שהיו בו. אז יש למה לצפות. בתמונות גם: ליטוש החלק הפנימי של מכסה המנוע מגן האבנים הקדמי אחרי החלקה נוספת, נח…
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
-
מחפש סמל VWחזית ניקל או פלסטיק צבוע בכל מצב
הודעה אחרונה מאת Avi66, -
כמה כוחות סוס?
מאת שטנגה- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
1911 Maxwell AB Runabout
הודעה אחרונה מאת koral7, -
טרנספורטר מיוחד
מאת שטנגה- 2 תגובות
- 902 צפיות
CAR-VAN:wink:
הודעה אחרונה מאת koral7, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
ברשותי כרטיסית "אגד" ישנה מאוד (מהסוג הקטן שהיינו מקבלים אחרי ששילמנו בעד הנסיעה). על הכרטיסיה מודפסים הדברים הבאים: סמל של אגד עם שלושה הגאים, באדום. מתחתיו המילה "א.ש.ד." (כנראה אחד מהקאופרטיבים של זמנו) סדרה 13 ובנוסף רשום "כולל היטל ביטחון" המחיר: 120 (? לירות ) הניחוש שלי הוא שהכרטיסיה היא מסוף שנות החמישים. מישהו מבין בזה ויכול לעזור? בתודה מראש...
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
נתחיל מזה שכרגע יש ברשותי רכב מסוג אאודי 80, שנת יצור 86 עם גיר אוטומט. למרות בעיות אינסופיות ברכב, אני מת עליו, פשוט קשה לי להיפרד ממנו לא משנה מה. וכל פעם שאני מחליט למכור אותו, אני לא מסוגל (זה לא משנה שאף אחד לא רוצה לקנות). בכל אופן, התחלתי לשאת עיני לכיוון הדגמים היותר חזקים (או לפחות אלו בעלי מערכת ההנעה הכפולה), בארץ כמעט ואין אקזמפלרים ואלו שיש, יקרים באופן מופרך. משוטטות באיביי גרמניה, נתקלתי בכמה אקזמפלרים משנים אלו (82-86) בעלי מנועים טיפה יותר חזקים (66-88 קוו"ט) והנעה כפולה, המחירים אגב, בריצפה (לא יותר מ100 יורו). וחשבתי על לקנות רכב כזה. מחיפוש בפורום, ומקישור למשרד התחבורה או האוצר, הבנתי שרכב שנמצא יותר משנה על הכביש לא ניתן לייבא, הבעיה שהרכב …
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
בשישי האחרון היתה שמחה גדולה במפגש השרון. כבר סופר וצולם בשרשור אחר על הרכב החדש שאבי שרייבר "גייר", והיתה כמובן שמחה נוספת, יום ההולדת ה-35 של יקירנו אסף בקר. לרגל המאורע (שקורה לא יותר מפעם בחיים), נרכשה עבורו עוגה זהה לחלוטין לאאודי הכתומה שלו. הודלקו נרות, ניתנו מתנות, הורמו כוסות לחיים, והשמחה היתה עד לשמים ...
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ערב טוב לכולם, חבר טוב טס מחר בבוקר למילאנו איטליה ל3 ימים. האם ישנם אתרים/מוזיאונים וחנויות לחלקי ווספה/למברטה באיזור מילאנו, סביבותיה וצפונה? אשמח לקבל כמה רעיונות או המלצות למקומות כאלו ומיקומם, תודה מראש, אורן.
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 26 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
סתם משהו נחמד בטעם של פעם לפתוח את היום-רן
הודעה אחרונה מאת 1303ls, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום, אני בן 16 ואני כבר הרבה זמן חושב לקנות איזה אוטו שיהיה אפשר לעבוד עליו עם אבא שלי. בהתחלה רציתי קיט קאר (אוטו שקונים בחלקים), אבל אחרי החלטתי שאני רוצה לשפץ אוטו ישן. בהתחלה חשבתי על מוסטנג כמובן, אבל הבנתי שזה סיפור לא קטן, אז לאחר שהסתכלתי בפורום ראיתי שאולי יותר יתאים לי ג'יפ וויליס, וגם אבא שלי מעדיף אותו, אבל מצד שני לא ממש מצאתי כאלה שאפשר לשפץ. מה דעתכם ?
הודעה אחרונה מאת logo1, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם הקיץ הגיע ואיתו הבעיות האופייניות לחום לזיעה ולבטיחות, ולכן כמה כללים שיעזרו לכולם לעבור את הקיץ בשלום ולעלות לי-ם בביטחה. הכלל הראשון והחשוב מכל היה מודע לרכבך, הכר את המערכות העיקריות, וטפל בהם לפני בוא התקלה. לפני היציאה לדרך רצוי כמה ימים קודם יש לבדוק: 1. צמיגים, כל סימני יובש של הצמיג, שחיקה מוגזמת, בליטות לא רצויות, צריכות להגיד דבר אחד-החלף צמיג, צמיג בלוי הוא סכנה בטיחותית ועלול להתפוצץ! החום הנפלט מהכביש מעלה את הלחץ הפנימי שלו והצמיג יתפוצץ בנק' החלשות שלו! 2. מערכת הקירור או הרדיאטור, המערכת הזו חייבת להיות במצב מושלם, משאבת מים תקינה שאינה נוזלת, מקרן אטום וללא דליפות, מכסה אוטם עם קפיץ תקין בעל לחץ פנימי על פי הוראות היצרן. צינורות הג…
הודעה אחרונה מאת kd2, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום חברים. איזה רכב, דגם, ושנת ייצור, מופיע בתמונות הבאות? (רמז ארוך: הרכב ישתתף היום לראשונה בחייו במפגשישישרון ).
הודעה אחרונה מאת אבי שרייבר, -
-
- 10 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
בלא מעט שרשורים אני רואה שצובעים חלקי מנוע ואת בלוק המנוע . שאלתי היא כזאת,איזה סוג צבע+יסוד מתאים לטמפרטורות גבוהות? והאם גם לסעפות? בברכה אבי.
הודעה אחרונה מאת אילן זלינגר, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם מישהו יכול לתת לי הערכת מחיר(+-) של צביעת אמריקאית עם בודי טוב כמעט ללא ריקבונות אבל הצבע שרוף. אני לפני קניה וזה יעזור לי בחישובי ההשקעה באוטו.
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 34 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
אני חייב להגיד שהיה שיפור אבל הגיעו הרבה חיפושיות... רן, מצטער שנעלמתי ככה בלי להגיד כלום, הייתי חייב ללכת. בכל מקרה, הנה התמונות: ואיך אפשר בלי תמונה של סופי?
הודעה אחרונה מאת בנצי, -