רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 755 צפיות
האם ניתן להעביר מכלולי מתלים מקאפרי לאסקורט ? (מתלה אחורי, cross-member וכו' ?)
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
-
מוסטנג ברגוע... 1 2 3 4
מאת יורם מאירוביץ-
- אחראי פורום
- 47 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
טוב אז בסוף הגענו הביתה.... הסטאנג עדיין עונדת בגאון לוחיות של טקסס ואני מחזיק בתא הכפפות את רשיון הנהיגה והדרכון האמריקאים שלי. האם זה אומר שאני יכול לקחת ת'זמן ולהכין אותה לטסט ברגוע ולעשות גם איזה טיולון לפה ושם בדרך?, או שצריך כבר עכשיו להתחיל להתחרבש מול משרד הרישוי /יבוא אישי /עמדה מס' 1 אישור תנועה ל 30 יום וכו'? יש כמובן גם ביטוח צד ג' בתוקף ומלא דלק במיכל. מישהו פה עם מידע בדוק בנושא? ותודה תודה תודה לאמנון רייבק הגדול ובנו ערן שהחזיקו לי ת'יד כל הדרך מהקניה עד הבית. יורם
הודעה אחרונה מאת יורם מאירוביץ, -
-
עזרה לגבי מיסוי
מאת bruck- 2 תגובות
- 949 צפיות
מישהו יודע משהו לגבי הפרסום כי המס יהיה לפי מחיר הקנייה בפועל, ולא לפי מחירונים ? תודה
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
פעם היה אפשר לספור על יד אחת כמה מוסטאנג 65 יש בארץ,והיו עוד כמה 66. אבל נהייתה מגפת יבוא מטורפת של השנתון... מישהו יכול להסביר את זה. הרי זה לא בדיוק הדגם הכי מוצלח שיצא למוסטאנג 64 עד 73...?
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מידי שנה מקיים הסניף המקומי של מועדון Fiat Lancia Unlimited האמריקאי (או בקיצור FLU) תצוגת רכבים איטלקיים בקטע הרחוב "הנחשב" South ו Lombard- שיינקין מקומי - ישן, צבעוני ומשופע אנשים. בעיקר בסופי השבוע. בתוך ההמולה מתמקמת גם בימה מקושטת ולהקה איטלקית עליזה (לסולן המבוגר יש אלפא 164 משופרת אותה הוא יורד ללטף בהפסקות...), בין לבין נראות האיטלקיות החונות כמו חלק בלתי נפרד מהמקום. את הכתומה שלי השארתי השנה בבית, מתחת לכיסוי. יש לנו עוד עניינים ללבן ביחד, זה לא הולך להיות פשוט (או זול) אבל עד אז היא נחה. אז הנה כמה תמונות לטובת ציבור המתעניינים: ההתחלה שייכת לאלפא. ספיידר בעיקר, אבל גם הGTV מודל 76' שמוצעת למכירה - יש טלפון על המודעה אם תגדילו...
הודעה אחרונה מאת reuven, -
- 2 תגובות
- 816 צפיות
אני יודע מה מושך ליבא רכב מחו"ל ומה היתרונות,אבל בכל זאת נראה לי שיש עדיפות רגשית לרכב שהתחיל דרכו בארץ שאם ארצה אוכל לנסות לברר ההסטוריה שלו,או לנסות לברר ואפילו להפגש עם הבעלים הקודמים אם שרדו את השנים.או סתם לפנטז על "מעשיו"של הרכב בשנים שכולנו מתגעגעים להם. בקיצור הרכב שעליו אני נוהג שייך לנוסטלגיה שלי,ולא של איזה אמריקאי או אירופי. ובכלל נעים להסתכל בסרטים ישראליים מיימי אנו באנו ולחפש אולי רואים את הרכב שלי. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
עזרה בריפוד עצמאי 1 2
מאת trek10- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
יש לי רכב שאין לו כלל את ריפודי הדלתות ואין להשיג - ואני רוצה לייצר אותם לבד אז: איזה חומר יכול לשמש כמצע טוב לריפוד והיכן רוכשים 'לא יקר' איפה ניתן להשיג קליפסים סטנדרטיים לריפוד דלת והמלצות לביצוע ממי שכבר עשה תודה
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 765 צפיות
לצורך סריקת המאמרים של ב"טורבו" אני זקוק לשלושה עיתונים עוקבים: 71, 72, 73 ((ספטמבר - אוקטובר - נובמבר 1987). רק כדי לסרוק ולהחזיר. נא לפנות אלי בה"פ תודה בני
הודעה אחרונה מאת yonico, -
-
- 1 תגובות
- 797 צפיות
מצאתי אופנוע ללא ניירות שברצוני לשפץ. האם ניתן להשמיש אותו? אני יודע שמדובר בשאלה למתחילים - אני מתחיל..
הודעה אחרונה מאת cocAIn, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ללא מילים.
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
בחיפושי אחרי מציאות ל MGA ב ebay ניתקלתי במושגים כמו - positive ground ו - negative ground שמתייחסים לאלטרנטור,למפלג ולמשאבת הדלק. למה התכוון המשורר? ה MGA יוצרה במקור עם שני מצברים של 6volt האם ניתן לקנות בארץ ? תודה, ישראל
הודעה אחרונה מאת koral7, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם בזמן האחרון התחלתי לחשוב על האפשרות למכור את המיני שלי (שנת 77 מנוע 1300) ולעבור לפרוייקט חדש. אני מאוד מרוצה מהמיני אבל עוד לפני שקניתי אותה הבטחתי לעצמי שאני לא אקשר לשום רכב וכל כמה זמן יחליף למשהו חדש(או יותר נכון ישן...). אין לי את האפשרות לשמור על המיני ולקנות בנוסף עוד רכב ולכן אצטרך למכור אבל אני לא רוצה למכור לפני שאני יודע מה האפשרויות שיש לי. התקציב שלי הוא בערך 20000 ש"ח והכווונה למצוא רכב במצב מכני וחיצוני טוב ועם הזמן לשפר אותו. הכיוון שלי הוא רכב פתוח (קבריולט) למרות שנראה לי שבקטגוריה הזאת האפשרויות היחידות שלי הן טריומף הראלד או פיג'ו 304ואת שתיהן אני לא כל כך אוהב או רכב קצת יותר ספורטיבי (פורד קפרי אולי) מה דעתכם? יש לי סיכוי למצו…
הודעה אחרונה מאת mini1000, -
מפגש י-ם 8.6.07 1 2
מאת השושנים- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אז מה היה לנו היום, הגיעו חדשות, הרובר השחורה של יוני דפקה הופעת בכורה, ווריאנט צהובה מדהימה הגיחה מאי שם, חיפושית מוזהבת נוצצת אחרי אוברהול מלא, שברולט 57 חיפאית אדומה כסופה נתנה איכות ממלכתית לאירוע, והופעת בכורה עולמית לטייגר (אוטובוס) של אל-על נתן ניחוח חו"ל...צלם ערוץ-3 צילם אותי וחברים נוספים ועל מועד השידור תבוא הודעה! כמובן שהגיעו הקבועים, הפעם חילקנו טופסי הרשמה ומנשרים של המועדון וכן דף מיוחד שהוכן לסניף הירושלמי. בשבוע הבא יגיעו נציגי העיתון מעריב לצילום למוסף השבת של י-ם לכתבה מרכזית ולכן מי שיגיע מחוייב להגיע עם רכב יצוגי...עד כאן הדיבורים תמונות בעוד רגע...-רן
צולם באיזור חדרה
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
לפני כ - 6 שנים הוצעה לי למכירה מורטי 1600GS. בשל מצבי הכספי הלחוץ בזמן זה לא קניתי אותה. לרכב זה היסטוריה משפחתית ארוכת שנים אצלנו. אשמח אם מישהוא יודע איפה היא. נ.ב. בזמנו היא הייתה שייכת למישהוא שגר ברמת גן ליד הקריה. גם היא וגם הוא כבר לא שם.
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מי יודע איזה רכב זה ?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הפיורי בבית, אבל המצבר שלה לא עושה קולות של משהו שמיש. נראה שלא תהיה ברירה, איאלץ להחליף למצבר חדש. ברכב מאובזר בחלונות, כיוון כסאות ונעילה חשמליים, וככל הנראה גם באלטרנטור גדול. לפי ספר היצרן - 400 אמפר (זרם התנעה?). ממה שלי נאמר - מצבר 63 אמפר יעשה את העבודה. אשמח, מיודעי דבר, להמלצות על מצבר חזק וטוב ועל סדר גודל של מחירים. חמי
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 866 צפיות
רגע רגע, זה רק הקטלוגים. הצטברו אצלי קטלוגים של חנויות החלפים הגדולות בארה"ב, כולם מהשנים 2006 - 2007. אז מי שרוצה קטלוג חינם, במתנה, בתשורה, בחיוך ובכייף שישלח אלי ה"פ.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 6 אלף צפיות
היי, כפי שאתם אולי זוכרים, פרסמתי לפני זמן מה שרשור בו ביקשתי נתונים על הרכב מכיוון שרציתי לשפץ אותו. הבטחתי בזמנו תמונות של הרכב, והיום (באיחור מסוים אמנם) צילמתי את הרכב סוף סוף! הפחחות במצב דיי סופני, מכיוון שסבי היה צובע אותו בערך אחת לחודש בצבע המיועד לקירות בתים- במקום לשטוף אותו. החלקים החסרים (גריל, פנסים, ספסל ועוד) פורקו ונמצאים במחסן. והמנוע ממבט ראשוני נראה לי שלם וכל החלקים ישנם. אשמח לתגובות מכם ואני מבטיח להמשיך לעדכן!
הודעה אחרונה מאת ozio, -
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בעקבות הזמנה מחבר הפורום elads (תודה אלעד, מצטער שלא מצאתי אותך בשביל לומר להתראות) שמתי פעמי אתמול לScarsdale שבמחוז Westchester במדינת ניו יורק, לתערוכת Scarsdale Concourse בה הוא הציג שתיים ממכוניותיו. מדובר בתערוכה צעירה יחסית (3 שנים) שמאורגנת ע"י שני חבר'ה צעירים, וכל הכנסותיה נתרמות לצדקה. בסוף התערוכה מתקיימת מכירה פומבית של נסיעות בחלק מהמכוניות המשתתפות. לא כל המכוניות עתיקות, אבל כולן קלאסיות. ראשונה, סברה (אנגליה) יפה עם 104 מיילים מקוריים!
הודעה אחרונה מאת nitch, -
משלוח מחו"ל
מאת רנו- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
לאחר חודש ימים הגיעו החלקים שהזמנתי קיבלתי הודעה לבוא לקחת אותם סה"כ עלה המשלוח והחלקים 61 יורו קיבלתי הודעה לבוא לקחת אותם מרחוב ההגנה בתל אביב מה שאני שואל, האם יש משהו מיוחד שצריך לעשות והאם יש עצות מיוחדות להשתמש בהן בהגיעי לשם.
הודעה אחרונה מאת yigaljet, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 804 צפיות
שלום חברים, בזמנו, כשחיפשתי פיורי 1973, הייתה אחת במצב רע לפירוק או שיפוץ, בצבע כחול, שתמונה שלה פורסמה כשההיא עומדת במה שנראה כשדה נטוש באזור יישובי גדרות. אם מישהו יודע היכן היא היום, אם בכלל, יותר מאשמח לדעת, אני חושב שיש לה מה לתרום לשתיים שלי. אם מישהו יודע על פיורי 1973 אחרת - גם טוב. תודה, חמי
הודעה אחרונה מאת Ilan Sh, -
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
יום חמישי האחרון החלטתי לקחת את הרכב(אחרי שבוע במוסך)לטסט. הגעתי למכון הדרום ונכנסתי לאחת העמדות. לאחר בדיקה מדוקדקת(לי לפחות אמרו שלא כל כך מדקדקים ברכב אספנות),אז לפחות מבחינה מכאנית הרכב בסדר. על מה הכשילו: 1.אורות דרך(עוצמה חלשה)-מה עושים לגבי אורות שעוצמתם נמוכה...? 2.אורות לוחית רישוי(אין תאורה)-לא בעייה(פשוט שכחתי לחבר את התאורה כי היה חסר לי טמבון אחורי ושכחתי מהתאורה) 3.ריפוד בלוי(מושבים קדמיים קרועים)+חיזוק המושב -רציתי לעשות ריפוד אורגנלי על המושב (בנתיים נסתפק בסתם משהו לעבור את הטסט) 4.סוככי שמש.(אין)- טוב אין לי גג ברכב צריך לעשות ונביא כבר סוככים כלשהם.. 5.מע' פליטה(רועשת)- עשיתי מע' פליטה שלמה חדשה הכוללת צינור פליטה מהסעפת+דוד נקניק כמו…
הודעה אחרונה מאת מצא, -
פחחות וצבע לחיפושית 1 2 3 4 5
מאת נמרוד רחמימוב-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 68 תגובות
- 16.7 אלף צפיות
כמו שכבר סיפרתי, החיפושית שלי עוברת בימים אלו פחחות וצבע אצל הפחח י' בישוב א'. (הסיבה לחשאיות היא שי' הפחח אמר לי שהוא לא אוהב שכותבים עליו באינטרנט). י' ידוע בפורום כפחח שמחיריו נוחים יחסית ועבודתו סבירה. ראיתי דברים שעשה, והשתכנעתי שלחיפושית אין צורך בהשקעה גדולה יותר. לפני תחילת העבודה, סיכמתי עם הפחח בדיוק מה יעשה. זה כלל פירוק מלא של האוטו ורשימת תיקוני פח יסודיים. יומיים אחרי שהאוטו היה אצלו, באתי לביקור פתע וגיליתי שהאוטו מלא בחומר מילוי (bondo ), ושדבר לא פורק ממנו! עשיתי "תאום ציפיות" איתו, ואחרי דין ודברים אסרטיבי פירקתי בעצמי עם אחד מעובדיו את האוטו (ענין פשוט מאוד בחיפושית). נשאר רק לפרק עוד את המדרכות ואת כל תכולת הדלתות. קניתי מראש את כל חלקי הגומי, ני…
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
בשעה טובה , הגשמתי חלום ילדות , רכשתי פורד מוסטנג 1965 (1964 1/2) StandardHardtop צבע – Z - Chantilly , Beige , פנים הרכב - Black Vinyl & Cloth דגם קוד F (תוצרת מישיגן) , דינמו ולא אלטרנטור . יצור – 15 June גיר - אוטומט 3 הילוכים , מנוע F 8V 260 1V V-8 with 164hp הרכב עדין בארץ מוצאו , בידים טובות ונאמנות (משפחה) . מקווה לעשות עליה בקרוב . כל עזרה תתקבל בברכה (בה.פ) תודה , מעוז.
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- 19 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום! נפלה לידי הזדמנות לקנות אופנוע דיי ישן משהו שנות ה 80' מתוצרת MOTO GUZZI,האופנוע במצב ממש ממש טוב יחסית לשנה שלו! יש לו את כל החלקים והוא נוסע דיי טוב. הבעלים שלו בן אדם דיי זקן אשר לא נוסע עליו ואין לו צורך בו והוא מעוניין למכור לי את האופנוע הנ"ל בסכום דיי סימלי. הבעיה היא שלאופנוע אין טסט מאז שנת 1997! ומאז הוא לא נסע. השאלה שלי האם יש עכשיו אפשרות לגשת עם בעל האופנוע למשרד הרישוי ולבקש מהם להוציא את הרשיונות לאופנוע? אני מוכן לשלם את אגרות הרישוי על 10 השנים שלא היה על האופנוע הזה טסט הבעייה היא שאחד החברים שלי אמר לי שאם לכלי הזה לא היה טסט מעל 3 שנים הוא אוטומטי מושבת במחשבי משרד הרישוי ועכשיו תיהיה לי בעיה להחזיר אותו לכביש אם ביכלל יהיה ניתן,אז מה עלי לע…
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 28 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
היום, שבת 2 ביוני 2007, הגענו, כ 14 מכוניות, לקרית שמונה לבקר את חברנו איציק לוי בעל הדודג' 1956 הכחולה ועוד הרבה מכוניות. איציק ואשתו חוה אירחו אותנו במתחם מדהים שלהם בו מצויות מכוניות רבות במצב של המתנה לשיפוץ בשלבים שונים. לאיציק יש גם כעשרה אופנועים ולמברטה כל ה"דו גלגליים" משופצים או לקראת סיום השיפוץ. איציק אירח אותנו ברוחב לב כולל בשר על האש, יין מתוצרת היקב של איציק וקינוח בביתו ליד הבריכה. איציק אדם מדהים כי פרט לידי הזהב בענף שיפוץ כלי רכב הוא נגר בחסד עליון ובעל יקב קטן. הכל עבודה עצמית. בקרית שמונה יש כנראה ימים של 48 שעות... לאירוע המוצלח הוסיף מזג האויר המוצלח וביקורו של נחום קדמיאל, יו"ר מועדון החמש, שהקדיש כמה שעות נהיגה לצפון כדי לבוא ולחזק א…
-
- 1 תגובות
- 841 צפיות
שלום לכולם, ברצוני לשפץ ווספה, אני טירון מוחלט בתחום הרכב העתיק. אשמח לטיפים והפנייה לבעלי נסיון. טרם קניתי את הווספה! אייל
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, נניח ואני רוכש רכב בן 30+ שלא מוגדר כרכב אספנות ולא שולמה עליו אגרת רישוי/טסט מזה מספר שנים. האם אני יכול להפוך אותו לרכב אספנות עוד לפני שאני מעביר אותו טסט? והאם אני צריך לשלם רישוי על כל השנים שעברו, או רק "אגרת אספנות" פעם אחת?
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני רוצה לתלות בחדר תמונות של כל מיני מכוניות ישנות של שנות ה60 70 פורד מוסטנג ועוד כל מיני איפה אני יכול להשיג תמונות כאלה או אפילו פוסטרים?
הודעה אחרונה מאת Subaru82, -