Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המוסטאנג בשנות ה-60 נחשבה לרכב הכי חלומי באותה תקופה

הבעיה היחידה בארץ אם יתרבו ייבוא המוסטאנגים זה שהערך שלה בתור רכב אספנות יירד, מכיוון שיהיו יותר דגמים כאלה בארץ

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבעיה היחידה תיהיה ל"סוחרי גרוטאות" וכל מיני בונקרים שמפנטזים על מי שיתן להם 200K ש"ח על הגרוטאה המחלידה ליד הבית בגלל שיש לה רשיונות.

איך שאני רואה את זה , יבוא רכב חדש לארץ זה WIN WIN SITUATION , אפשר ליבא רכב ולשפץ בחול וע"י כך להעשיר את מגוון הרכבים בארץ ברכבים יפים ומענינים באיכות גבוהה ובמחירים סבירים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

היתרון במוסטאנג שניתן להשיג כל חלק בארה"ב ללא כל בעיה הכל זמין ונגיש אולי קצת יקר אבל שווה

mustang fastback 1965 קלאסיקה אמיתית.

חבר מס 14400

פורסם

כל מי שמייבא מוסטנג צודק. אם תראה מה קורה עם המחירים שלו בשנים האחרונות בארה"ב, תבין שאנחנו רק מחקים, כרגיל, את הדוד סם. אין רכב אספנות שאפשר לומר עליו בבטחה "השקעה טובה", אבל אם אתה מעוניין לקנות רכב יצור סדרתי המוני, שבסבירות גבוהה יעלה בערכו, מוסטנג זה בחירה טובה מאוד, ובמיוחד הדגם הראשון, ובמיוחד קונברטיבל או פסטבק שלא עברו "שיפורים".

בכלל יש מין פריחה של מכוניות שרירים אמריקאיות בשנים האחרונות, והאקזוטיות יותר מבוקשות כמו פטריות כמהין. יתכן וזה טרנד חולף, אבל קשה לי להאמין. כמות בעלי האמצעים בעולם הולכת וגדלה, ומוסטנגים מקוריים כבר לא מייצרים יותר כידוע, לכן אני מהמר שעוד כמה שנים מי שיכל לקנות היום ולא קנה - יצטער.

נמרוד

פורסם

נמרוד

האמת במוסטנגים הדגם הראשון הוא לא הכי נחשב

יש לך את הGT 390 של 67 והבוס 69 ועוד דגמים שעולים בהרבה מעל ה 65 הקלאסית

חוץ מזה שלרוב משופרות עולות יותר מהקלסיות ואני לא מדבר על מוסטנגים 6 צילינדר שהמחיר שלהם לרוב ממש נמוך

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

את האמת רוב הקופה של 65-68 קל להשיג והן די זולות, אם היייתי מביא היום מוסטאנג זאת רק איזה MACH 69-73

או איזה BOSS.

ובכלל היתי משקיע יותר לכוון של GTO 67 או 70

או שבל SS

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

זה כמו שכיום יש את "מגפת" החיפושיות....

פעם היית יכול לימצוא חיפושיט נורמלית במחירים של בין 1000 ו-3000 ש"ח. חיפושיט במצב טוב, נוסעת ולפעמים גם עם טסט. והכל ביגלל שהבעלים שלה הרגיש אליה סנטימנטים ולא רצה ליזרוק אותה לאיזה פח אשפה ;)

כיום, אם אתה משלם פחות מ5-6K סביר להניח שאתה תימצא משהו מיתפורר נטול רישיונות...

כל מה שצריך זה ליפתוח את לוח יד2 מלפני 3-4 שנים וליראות את ההיסטוריה חולפת מול העיניים.

אגב, עכשיו היתעוררה מהומה קלה (בשנה האחרונה) לאסקורטים, שאותם לפני 3-4 שנים היית מעביר בעלות בתמורה למילה טובה כגון "תודה" או לאילו שממש השקיעו "תודה, גבר!"

כשיש ביקוש יש היצע, וכשאין היצע המחיר עולה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

זה קצת שונה, מוסטאנג אינו רכב נפוץ כמו חיפושית ואסקורט וכמו כן שנתונים 64 -66 במיוחד V8 היו ממש נדירים בארץ לכן כל מה שכתבת למעלה לא רלוונטי.

בגדול מהשנתון הזה הכרתי רק את הרכב של אייל קליימן 66 עם הV8 שהייתה מאובזרת ומשופרת ברמה מאד גבוהה לתקופתה (היום אצל בידיים האוהבות של יריב ) .

4.jpg

5.jpg5.jpg

62.jpg

ובנוסף היו ה 66 6 צלינדר של בני הספל, ה66 6 צלינדר של טינו , ה65 V8 הפתוחה של דדי פאר וה 6 צלינדר 66 של אבא של דדי ,עוד 66 6 צלינדר אפורה עם סאן רוף שהסתובבה לה, ה64 וחצי 6 צלינדר מאשדוד ,ה66 6 צלינדר מאור יהודה ועוד 66 6 צלינדר צהובה מפתח תקווה וה 65 פאסטבק של אדי (לא יודע איזה מנוע היא כי היא מופרקת כבר שנים)

והמוסטאנג המדהימה של דייגו

DSCF4387.jpg

32.jpg

33.jpg

אלה פחות או יותר המוסטאנגים שאני זוכר מ 64 עד 66 (ברור לי מאד שלא הכרתי את כולם ובטוח שהיו עוד)

לפני הגל העליה הרוב, היו 6 צלינדר לעומת העולות הטריות שהגיעו כולם V8

שוב מטרת השירשור היה לבחון את הגידול ביבוא של השנתון הזה ספצפית לעומת שנתונים אחרים של המוסטאנג וכמו כן רכבים אחרים בג`אנר

פורסם
זה קצת שונה, מוסטאנג אינו רכב נפוץ כמו חיפושית ואסקורט וכמו כן שנתונים 64 -66 במיוחד V8 היו ממש נדירים בארץ לכן כל מה שכתבת למעלה לא רלוונטי.

להפך, זה רק מחזק את ה"תאוריה"...

הרכבים האילו תמיד "נחשבו" לרכבים קלאסיים. היות והם נדירים בארץ והיבוא לא היה אף פעם כזה נפוץ, המיעוט שהיה בארץ הצדיק מחירים מסויימים.

כשההיצע היתדלדל, האינטרנט ניפתח לכולם, היבוא נהיה קל ופשוט יותר ויותר (אם יבוא עצמאי או בעזרת סוכן), הרכבים הללו נהיו "נגישים" יותר ויותר. ביוחד כיום עם מחיר ה$$$ הנמוך מתמיד...

המגמה של "ללכת אחרי העדר" תופסת גם כאן.

"ראיתי שמישהו יבא מוסטאנג, בררתי את המחיר ו.... גם אני יכול להרשות לעצמי!"

בקיצור, זה ממש דומה למגמת ה"לשכן יש 323 לבנה, ולשכן שלו יש גם, ולשכן של סבא שלי יש אחת... אמממ.... ניראה לי שזה מה שאני קונה..."

יצר העדר במלא הדרו!

שוב, רמת החיים עלתה בעשור האחרון, הרבה אנשים יכולים להרשות לעצמם רכבים שעולים שליש מיליון שקל, ולפי כמות הפאג'רואים שמיתרוצצים על הכבישים זו כמות ניכבדת מהאוכלוסיה! כשאוטו מישפחתי ממוצע עולה 140K, ואתה רואה על הכבישים כמויות שלהם, ויותר מזה, רכבים שעולים 200K בכמויות עצומות אתה מתחיל לתהות האם אזרחי מדינת ישראל שמעו על המיתון? עוני? זה ביכלל קיים כאן?! הרי לא יכול להיות שיש כל כך הרבה זוכים בלוטו/טוטו...?

צרוף של שני הגורמים הללו יוצר מצב שבו מישהו שזה היה חלום חייו, הופך אפשרי, או סתם מישהו שראה את זה בסרט "עקיצה ב60 שניות" ונידלק... ;)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

עד אלינור.............

עדיין את אלינור אף אחד לא הביא לפה...

yellow1.jpg

1973_ford_mustang_mach_1_sportsroof_coupe-06.jpg

דרך אגב הייתה אחת מדהימה, שבעל הרכב הדביל התחיל לשפץ אותה לא הסתדר אז הוא שלח אותה לגריסה.

וכמובן שלא יבאו אלינור כזאת:

Eleanor.gif

eleanor-the-car.jpg

פורסם

עזוב GM ה MOPAR שם שולט ובגדול

עם מכוניות אמתיות מהקונצרן !!! הצאלגינגר!!! והצארגר!!!

פורסם
כמו בכל תחום אחר גם כאן לא פוסחת תופעת העדר וקורבנות האופנה, למרות שכאן התופעה חיובית עדיף לראות כמה מוסטנגים עודפים על פני דברים אחרים, מעניין מי יהיה הראשון שיפתח את אופנת יבוא ה"יוגו" האיימתנית-רן

060818005.7_mn.jpg

תופעת עדר? קורבנות אופנה?

לא פה ידידי, לא פה.

לרגע נשים את דבריו של איינשטין בצד. באמת צריך ליהיות טיפש אם נכנסים לעולם אספנות הרכב הישראלי כ ''קורבן אופנה'' או כנגרר אחרי העדר ונראה לי כי עדיין אין פה מספרים עודפים של מוסטנגים וכמובן אין גם עודף טיפשים.

ולגבי המוסטנג.... היש מכונית יותר סקסית ממנה?

עוד לא מצאתי ... אם כי על טעם ועל ריח ...........

"You're born at Point A. You die at Point B. Kick maximum ass in between!" - Ted Nugent :twisted:

פורסם

דרך אגב הייתה אחת מדהימה, שבעל הרכב הדביל התחיל לשפץ אותה לא הסתדר אז הוא שלח אותה לגריסה.

קובי, לא הבנתי על איזה אוטו אתה מדבר שהלך לגריסה ??

אגב מה ניסגר עם השרשור שהיה באתר שלכם על אחד שדיבר שיש לו אלינור שהוא רוצה לשפץ ?

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

בכל מקרה אם לא הובנתי כראוי, אני מעדיף את מגיפת המוסטנגים, על פני המגיפה השחורה.....

עדיף להיות בריא ועשיר מאשר עני וחולה!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...