רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי כולם.. היום ב''יומן'' ערוץ 11 (שעה 20:00) אמור להיות כתבה על רכבי אספנות משהו כזה.. משווים בין האמר לרנו 4 אני חושב...ולא רק זה יהיה. בקיצור משהו יפה אמור להיות שם, שווה להציץ! שבת שלום שיהיה! יניב.
הודעה אחרונה מאת edan839, -
- 1 תגובות
- 894 צפיות
אז ככה, לאבא שלי ולקורטינות של פורד יש היסטוריה עשירה, היו לו 7 מודלים שונים של האוטו הזה, הוא התחתן עליו והוא פשוט חולה עליו. הייתי רוצה להפתיע אותו ולקנות לו פורד קורטינה מהצורה האחרונה. (79-82) יש לו רכב נוסף שהוא נוהג עליו, כך שזה לא רכב שהולך להיות יום-יומי. מה העלויות של סיפור כזה? ומאיפה אני מתחיל בכלל? תודה מראש לכולם
הודעה אחרונה מאת r_ofer, -
- 16 תגובות
- 3 אלף צפיות
אף אחד לא מאחל לי מזל טוב אז אני מאחל לעצמי. היום קיבלתי מתנה את המוריס 1800 אחרי שעברה טסט בהצלחה רבה.בוא נגיד ככה שזאת המתנה הכי טובה שקיבלתי היום.
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
- 37 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
חגיגות 50 לוותיקות המועדון בתאריך 16.06.07, בשעה 10:45, בקיבוץ אייל, ברחבת המוזיאון של חברינו אורי סהר, יתקיים אירוע יום ההולדת ה-50 למכוניות ששנת ייצורן היא 1957 בלבד! מה בתוכנית? · הגעה עד השעה 10:30 לקיבוץ אייל למקום האירוע (מפה תועבר סמוך לאירוע). · כיבוד קל לחוגגים ולמברכים. · ספור קצר אודות כל אחת מהמכוניות המוצגות ע"י בעל הרכב. · הרמת כוסית. · חלוקת תעודות. האירוע יתקיים בין השעות 10:30-13:00. בעלי השמחה מתבקשים להגיע לא יאוחר מהשעה 10:15 על מנת שנוכל למקם את המכוניות באופן מכובד. חברים שרכבם יוצר בשנת 1957 בלבד מתבקשים ליצור קשר עם משרד המועדון (מלבד ה-10 שנרשמו כבר!) באימיילfiveclub…
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
- 3 תגובות
- 915 צפיות
למרות חיפושים רבים לא הצלחתי למצוא את המספר שלדה של הרכב... מדובר במיני שנת 74. האם מישהו יודע במדוייק היכן מספר השלדה. שגיא
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, חזרנו לפני שעתיים-שלוש, היה מ ד ה י ם.... מסע של 3 ימים בנופים ואתרים מדהימים... יצאנו למסע באופן מצומצם יחסית, כפיילוט של 5 כלי-רכב ו-10 משתתפים, החלו ההכנות למסע הבא, שיכלול כמות כפולה לפחות של כלי-רכב ומשתתפים. למעט פנצ'ר למרצדס SL, לא היו למכוניות שום בעיות מכאניות או אחרות והן התמודדו מדהים עם המסע, לרבות הוויליס המדהימה שנת 1965, אשר הפגינה רוח לחימה שלא הייתה מביישת שום רכב שטח חדיש... המסע היה כמתוכנן למספר אתרים מדהימים בירדן, תוך עצירה במקומות שחובה לעצור בהם... כגון פטרה ורבת-עמון ונהננו מהעובדה שעופר אוגש מ-4X4 מכיר את ירדן הכרות עמוקה המבוססת על 150(!!) טיולים שיצאו מטעמו לירדן עד-כה, עובדה שהשרתה ביטחון רב ובזכותה ראינו מקומו…
הודעה אחרונה מאת citromanbx, -
-
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם הבעיה כזאת בעת בלימה תמיד גלגל אחורי שמאלי צד נהג ננעל ראשון יש לקחת בחשבון ש 2 המשאבות האחוריות חדשות 2 הדרמיים חדשים הרפידות חדשות כמו כן הצינורות ברקס מקדימה 2 הקליפירים שופצו למשעיי הדסקים והרפידות חדשים צינורות חדשים הניפלים חדשים גם הם נקזתי אוויר מכל ארבעת בלמים אני לא מצליח להבין את הבעיה דרך אגב על הליפט הבלימה מעולה כל גלגל בולם פצצה וגם שפתחתי שחררתי את המשאבה של הגלגל הזה ב2 סיבובים עדייו הוא ננעל ראשון
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 0 תגובות
- 658 צפיות
יום שבת האחרון נקראנו כמה חברים להשקת סיום פרויקט האולדסמוביל 72 הפתוחה של דודו אצל טינו,ומה יש לומר שלא נאמר על הידיים המבורכות של טינו (ועל טינו האדם בכלל)-הייתי צריך לאסוף את שברי הכבד שלי מכמה שהאוטו הזה יפה.מצלמה לא זכרתי לקחת אבלאני מקווה שנראה אותו כבר בשישי הקרוב במפגש.
הודעה אחרונה מאת aloni002005, -
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
משתתף בצערך, איש טוב, על מות אביך. מי ייתן ולא תדע צער יותר! אלוני
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
סרט שצולם בחיפה
מאת שלום- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב ! מי יודע איזה סרט צולם בחיפה (בעיר התחתית ), ביום ראשון 10,6,07, ובו צולמו מספר רכבים של חברי המועדון ?
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 867 צפיות
הבוקר שעה 0840 רכב אספנות צהוב במצב טוב יוצא מסמטה כ150מטר מביתו של שר התחבורה לטעמי בעל הרכב הצהוב- עושה לעיניינו שרות דוב
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- 1 תגובות
- 602 צפיות
מי יודע מה צריך לעבור כדי להעביר בדיקה מעבדה של רכב שהרשיון היה מופקד
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- 18 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
אתמול באתי לבקר את חברה שלי בעבודה שלה ובמקרה יצא לי ללכת למאחורי אחד הבניינים. פתאום ראיתי באיזה חור נידח מתחת לעץ אופנוע מאוד גדול, מרשים וישן מלא אבק. שמתי לב שזה הגיע ביבוא אישי בגלל המספר רישוי. זה קוואסקי נינג'ה שאני בחיים לא ראיתי כזה בארץ, הייתי מעוניין לדעת מאיזה שנה הוא ועד כמה הוא נדיר בארץ. מצ"ב תמונות ומצטער על האיכות, צולם בפלאפון. שבת שלום!
הודעה אחרונה מאת AleroBlack, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
סיימתי כיתה יב' וכעת כמיטב המסורת (האמריקאית) יש לנו נשף מפואר שכולם באים באים עם טוקסידו ויש שטיח אדום בכניסה וכו'. בקיצור, הייתי רוצה לשאול אם מישהו פה שיש לו מכונית מעניינת שנראת טוב ולא רק עושה רעש והבעלים שלה רוצה לעשות קצת כסף ולהסיע אותי ואת חברה שלי לנשף ולחזור הביתה שזה עניין של כלום זמן אני מוכן לשלם לו (בטעם טוב, לא בהגזמה). אני גר ברחובות, אז אם מישהו מהאזור יש לו מכונית מעניינת כמו איזה מוסטנג רעה כלשהי ורוצה לעשות קצת כסף בפחות מחצי שעה, שישאיר פרטים. תודה חברה
הודעה אחרונה מאת העכביש, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היה יופי של מיפגש,הגיעו ח'ברה חדשים והאווירה היתה טובה ונעימה,בייחוד כשזה הישתלב עם מזג אוויר מושלם. כרגיל,האוטובוס של סמי גנב את ההצגה בכניסה אלגנטית(...)וחנייה יפה. אחד ההנאות הגדולות היא הדרך היפה ומעבר בין כמה מהשכונות היותר יפות של ירושליים. ניתן לתמונות לדבר *כל המכוניות שמצולמות עם מספרי רישוי גלויים-באישור הבעלים*
הודעה אחרונה מאת kamod, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש מידה על ההאוטו הבא שבתמונות איזה אוטו זה? האם הוא רכב אספנות? ובאיזה מצב הדרגה שלו? השנה היא רק לפי לוחית הרישוי ולא לפי הרישיון.. כן אני יודע שהוא זקוק לניקוי רציני פשוט הוא בשדה לכן כל החילזונות וכו... ואם אפשר קצת פרטים עליו ככה כללי אני ישמח נ.ב הלבן שיש על הגג זה לא קילוף אלא בד או משהו... ומצטער אם זה לא מתאים לכאן פשוט לא ממש הבנתי איפה אני צריך להשים את זה. תודה מראש אורי.
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
- 10 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אוקיי מצאת כלי תחבורה זרוק על הדרך סבבה. עכשיו לך כן לך וחפש בית קרוב אם זה בניין תיכנס, פשוט תיכנס תעלה לקומה ראשונה ותדפוק על הדלת הראשונה שאתה רואה ותשאל אם ידוע של מי הכלי תחבורה. מצאת שם, תשאל אם הוא נמצא בבניין ואם הוא עבר. עכשיו יש כמה דרכים למצוא אנשים. את זה סיקרתי בבלוג שלי [תוכלו להיכנס אליו בחתימה שלי. לא שכוח לשאול כל פרט הידוע על בעל הכלי. מוזמנים להגיב.
- 2 תגובות
- 611 צפיות
שלום ברשותי מרצדס 250 מודל 72 לרכב לא חודשו רישיונות 7 שנים,ולא בוצעה הקפאה,עוד לא העברתי בעלות על שמי, מה עלי לעשות ע"מ לרשום את הרכב כאספנות ,כמה זה עולה ?האם צריך מכון תקנים? ומה זה אומר ? הרכב זקוק לשיפוץ! יאיר
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נהנתי לראות את כולם היו הרבה רכבים וגם את ההילמן האדומה, הרובר, ואיך לא את הקדילאק והצמד הפיירבירד'S היה כיף ערן ונעבור לכמה תמונות . . .מס' הרישוי שלא מטושטשים הם באישור בעלי הרכבים !
הודעה אחרונה מאת ערן-B18, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מי יודע פרטים לגבי השלפנוע DI BLACI וגם לגבי אופנוע ימהה 50 סמ"ק שמפורסמות בתמונות. תמונות מהמפגש להנאתכם. http://public.fotki.com/ufd41/z-2/
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
למי היא שייכת? ומאיזה דגם? מעניין אותי לדעת אם הוא מהפורום שלנו...סתם בשביל הכיף והגאווה שבדבר.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קצת תמונות ממפגשרון היה ממש כיף ואווירה משפחתית כולם מכירים את כולם לא היה הרבה מכוניות אבל מספיק בשביל מפגש מעניין ורבגוני תמונות ידברו בעצמן שבוע הבא יהיה תמונות ממש מענינות וכדי לחכות בסבלנות...... לוחית הרשוי הגלויות באישור בעלי הרכב טל גלאפו
הודעה אחרונה מאת nati54, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 846 צפיות
האם יש כאן מישהו מפתח תקוה והסביבה (או מכירים כזה) שיש ברשותו מקום לאיחסון שני רכבים?
הודעה אחרונה מאת nati54, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם יש כאלה בארץ? האם זה רכב נדיר?
הודעה אחרונה מאת koka, -
ייבוא חישוקים לרכב? 1 2
מאת .liron.- 16 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום לכולם. רשמתי גם הודעה בפורום הכללי,אבל לא קיבלתי תשובה. אולי אתם תוכלו לעזור לי. בתודה מראש, לירון http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=161790
הודעה אחרונה מאת SLOWFLOWLOW, -
מפגש מועדון ה-5
מאת M.D- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, רציתי לשאול האם יש היום מפגש של מועדון ה-5 באוניברסיטה בת"א בשעה 4 וחצי? התכנון שלי הוא להגיע למפגש היום עם הרכב שלי? רציתי רק לדעת אם יש היום בטוח או שלהפתעתי כשאני יגיע למקום אני יהיה שם לבד? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
בני הבכור עמרי כבר בגיל שאפשר להתחיל (לנהוג). לאחר דיונים ארוכים שבהם פסל על הסף את הפיאט (הוא רוצה רכב אספנות ולא רכב עם אמינות של אספנות) ואת החיפושית (אני לא אחזור על מה שאמר) החלטנו לקנות רכב שמחד יהיה מתאים לשימוש עירוני יומיומי מוגבל, ומאידך לא יהיה ממש חבל עליו אם יחטוף פה ושם עיקום קל במסגרת רכישת מיומנויות הנהיגה. הרכב נועד גם להיות פרויקט שיפוץ משותף של שנינו (לטובת הקשר אב-בן). רבות נדון בפורום על יתרונות האסקורט מבחינת האמינות וזמינות החלפים ומחירם. ראינו ברשת שקיימים בחו"ל מקורות בלתי נדלים לכל חלקי הפנים, סמלים, מתגים וכו. כך שהשיקום לא יהיה קשה מדי. חוץ מזה, יש לו יחוד מסוים בהיותו אחד הרכבים שהורכבו בארץ, ובעיקר הוא מאוד מצא חן בעיני עמרי, כך שהפור נפ…
הודעה אחרונה מאת עידן ב.מ, -
-
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
קוראים לי שלומי,ואני בדיוק באמצע תהליך של שיפוץ לנצ'יה בטא קופה 78' אשמח אם תוכלו לתת לי מעט קישורים לאתרים לחלקי חילוף קוסמטיים של הרכב,בעיקרון אני צריך:מכסה פלסטיק לפנסים הקידמיים,ידיות פנימיות של דלתות הרכב, גאד'טים של הדשבורד,מראות צד,ידית אורות,אורות פנימיים של הרכב,הגה מעץ ושטיחים לרכב. תודה רבה! בברכה שלומי
הודעה אחרונה מאת אלון ב., -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מפגש ירושלים של מועדון החמש, צולם ביום שישי הקודם ע"י ערוץ 3 המקומי (HOT), היום בשעה 1820 לערך יעלה השידור לאוויר! מי שיש לו אפשרות להקליט ולעלות לרשת יבורך-רן
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
תצוגת רכבי אספנות בבית הספר "אורט ידין" , צריפין ביום שלישי, 12 ביוני נציין את פרוייקט האימוץ של בית הספר בתצוגה של רכבי אספנות. התצוגה היא במסגרת טקס סוף השנה של בית הספר. בית הספר "אורט ידין" נמצא בתוך מחנה צריפין ומיועד לתת לילדים ונערים הזדמנות, אחרונה אולי, להשתלב בצה"ל ובחברה הישראלית. השנה נוצר קשר עם המועדון ובמסגרתו נתנו חברים הרצאות לתלמידים על אספנות רכב. התלמידים התעניינו מאד ואנו חשים שהקשר חשוב להם ומוציא אותם קצת מהשגרה האפורה של בית ספר מקצועי ואולי של החיים שלהם בכלל. את הפרוייקט מרכזים בני הספל ומתניה הלוי. בני בטל' 0544513671 ומתניה בטל' 0524472256. חשוב שחברי המועדון יושיטו יד לפרוייקט החשוב הזה וישתתפו בתצוגה . אנו זקוקים לכ- …
הודעה אחרונה מאת מצא, -