רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום אני צריך לתקן את המנגנון של החלון במיני מישהו מכיר בעל מקצוע באיזור ראשון או תל אביב? והאם כדאי לתקן או שיותר זול כבר לקנות חדש (מרכב לפירוק)? תודה
הודעה אחרונה מאת מינימן, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
אשמח לקבל תשובה האם ניתן לייבא מנוע שנקנה מאדם פרטי דרך EBAY למשל , מה התהליך , מה הבירוקרטיה , מה הניירת שצריך . מה העלויות. מה שכחתי לשאול ? תודה
הודעה אחרונה מאת shaya, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
בס"ד דבר ראשון אני חדש פה .. עכשו לפני איזה 13 שנה האוטו עבר תאונה אחי הגדול לקח אותו ל"סיבוב" ודפק את האוטו נמחק אני שהייתי קטן (4) עפתי מהרכב .. טוב לפי מה שאני הבנתי האוטו הזה הוא 6500 סמ"ק והוא שותה 1 ל5 או 1 ל6 לא ראיתי עוד אוטו כזה בארץ!! אני עוד מעט יש לי 17 וחשבתי לשפץ את הרכב בוא נגיד ככה שיעלה לי בערך 50 אלף לשפץ אותו אבל מבאס שהוא טוחן דלק אז זה קצת דפק לי את התוכניות ואולי אני גם ירד מזה טוב חפרתי הנה כמה תמונות תהנו
הודעה אחרונה מאת Robert, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
היום במפגשרון היו דברים קצת שונים . עמוס עם הקפרי הגיע לאחר הרבה זמן שלא בא כי עשה שיפוץ כללי למנוע . וכנירא שלא סיים את מלאכת העבודה אז בא והמשיך אותה במפגש כדי לא לפספס אותנו.. היה מפגש חמים בגלל החום אך זה ממש לא השפיע על הגעת החברים כי איך אומרים "באש ובמים" אז ככה אנחנו במפגשרון פשוט משפחה שמחכים ליום שישי כדי להיפגש. תהנו מהתמונות היה אחלה מפגש. נ.ב. אסף בקר ראית החלפתי את הגריל...... מספרי הרכב הגלויים באישור הבעלים.
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 49 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
שלום לכולם, בימים אלו מתארגן אירוע ג'ימקאנה לחברי מועדון החמש. בתוכנית: חצי יום המשלב הנאה מוטורית, הדרכת נהיגה נכונה במסלול ג'ימקאנה ומדידת זמנים בסוף האירוע במספר מקצים, מתוך מטרה להשיג את התוצאה הטובה ביותר מבין המשתתפים. לכל רכב יתלווה מדריך בנסיעות הראשונות, אשר ייתן עצות, הדרכה, תיקונים וכו', בכדי לאפשר לאלו אשר לא בקיאים ברזי הנהיגה הספורטיבית להגיע לתוצאות ולשפר את מיומנותם. האירוע יהיה פתוח לקהל הרחב וליתר חברי המועדון אשר אינם משתתפים. ההשתתפות בג'ימקאנה הינה עם מכוניות אספנות/קלאסיות בלבד, בנות 25 שנה ומעלה. ההרשמה לג'ימקאנה הינה לחברי מועדון החמש בלבד. אלו המעוניינים להשתתף ואינם חברי מועדון, זה הזמן להצטרף האירוע מתוכנן ל…
הודעה אחרונה מאת מצא, -
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
שלום אני מתעניין לאחרונה לייבא מכונית אספנות. בתור חובב איטלקיות מושבע (בעלים גאה של פיאט קופה) צפה לאחרונה x 1/9 במחיר שפוי,שנת 77,באיטליה. קראתי פה את כל המאמרים וההסברים למיניהם שאלותיי: 1. האם יש בעיה לקנות רכב מבלי ללכת לראותו פיזית ? 2. האם יש פה אדם בעל נסיון בתחום,שמוכן ללוות אותי בכל התהליך (כמובן בתשלום)
הודעה אחרונה מאת לירן_ל, -
בתקופה האחרונה יצא לי מס' פעמים להיתקל בשני WV פולו מבציר 82 האחת מטופחת למישעי וניראת נהדר השניה משמשת מישהו כרכב עבודה לצורך סבלות קלה, הזכרונות שעוררו בי גרמו לי לחשוב שדווקא הפולו הקטנה לא זכתה במעמד ובכבוד הראוי לה בגלל אחותה המגודלת הגולף, מעניין לדעת מי עדיין מחזיק ברשותו פולו מהשנתונים הראשונים או את המענינת יותר הפולו GTI הנימרצת, ידוע לי על שנים לפחות שהסתובבו בארץ הקודש-רן למי ששכח:
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם מחפש צבעי לרכב שהבאתי מארה"ב. העבודה לא פשוטה וכוללת הורדה של כל הצבע בכל הרכב, יסוד מתאים לפח מגלוון, וצביעה. מאחר ולא הבאתי את הרכב בכדי שצבעי ישראל יעשו עליו סטאז', אני מחפש מישהו שבאמת יודע לעבוד, עם המלצות חמות...מישהו שאפשר לראות עבודות קודמות שלו ולהתרשם. וכמובן לא יזיק אם מדובר בסכום סביר... תודה איתן
הודעה אחרונה מאת שוורץ רן, -
- 11 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
יש לי שני חלקים שאני מעוניין לצפות בכרום/ניקל (לא בקיא בתחום). חשוב שהם יעמדו בחום. מה צריך, כרום או ניקל. הייכן אני יכול לעשות זאת בצפון? בברכה mush
הודעה אחרונה מאת moran, -
- 2 תגובות
- 952 צפיות
צביקה, האם זה אתה? למה? אל תעשה לנו את זה... http://www.yad2.co.il/Cars/Special.php?CarSpecialID=4
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
האם NOS הוא פריט חדש ששכב שנים על המדף או שזה יכול להיות גם פריט שהייצור הוא חדש על פי דגם ישן? לדוגמא כנפיים של פורד מוסטנג 66 עדיין מיוצרות, האם הם נחשבות ל-NOS ? האם כדאי לקנות חלקי גומי NOS ? בכלל מה היתרון והחיסרון ? תודה אופיר
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לפני כמה ימים פורסם בידיעות על ארנולד והחצילים כך קראו לו,האיש שהיה לו על שפת הים קיוסק או מן בית קפה,שם נכתב שהוא היה אספן רכבים מהראשונים בארץ מישהו יודע איזה רכבים היו לו?
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
ראיתי היום בחיפה משהו מוזר. זה היה טנדר מרובע מתחילת שנות התשעים, עם צבע ירוק מזעזע, אבל מקורי, כמו של סקודה. בהתחלה חשבתי שזה סקודה פיקאפ עם אלתור מוזר במיטה, אבל אחר כך חניתי לידו והייתה לי הפתעה קטנה: זה היה FSO. מישהו יודע איזה? היו לו מדבקות של טסט מ1995 ועד 2008. יכול להיות שהוא קשור לסקודה בצורה מסוימת? אני יודע שזה לא בדיוק אספנות, אבל הוא די נדיר במחוזותינו.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 3 אלף צפיות
which sport cars from the 70's you think is the best overall please if you can give me 5 cars thanks bender
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
- 4 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
1- מבקש לדעת על סמך ניסיונכם מהיכן עדיף לייבא רכב אספנות (פורשה 911), כאשר לוקחים את כל הנתונים בחשבון כגון מחירי הובלה, נסיעה לארץ הקניה לטיפול מקרוב, ולא רק את מחיר הקנייה ( ברור שארה"ב זולה מאירופה!). 2- האם ניתן לייבא את הרכב כרכב נוסע או שחייבים במכולה? 3- 30 שנה: מה1/1 או לפי שנת מודל, במילים אחרות האם מחר אני יכול ליבא שנת 78'.
הודעה אחרונה מאת ezl280, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
הי ידידיי, בהמשך לעדכון לגבי המנוע התפוס, לאחר פירוק ראש התברר שהמים מהרדיאטור "אכלו" את דרכם אל תוך הראש, וגרמו לתפיסת הפיסטונים בגלל חלודה. המשמעות - יש צורך בראש חדש (עד כמה שראש בן 50 יכול להיות חדש...) או שיפוץ החדש, כנראה בשטחים... אם יש למישהוא רעיונות, או אולי במקרה ראש למנוע מרצדס 1900 סמ"ק משנות ה-50' שסתם זרוק לו ,או אולי רעיון לגבי ראש שיתאים מדגמים מתקדמים יותר -אני זקוק לעצותיכם הטובות, ו"יפה שעה אחת קודם". בתודה מראש, מיקי.
הודעה אחרונה מאת ezl280, -
-
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
is the 4 gear stick is known for any problems? and also is there any problem with the automatic gear?x is there any year that is bad\good to buy in the 70's vette i heard that in the 70's there was a crossfire engine which is very problematic- anyone can confirm?x also any tips,advices will be happily accepted thank you very much
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 9 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום, הוויליס זה עתה עבר טסט, וזה הזמן והמקום להחליף את הצמיגים - כל הארבעה. המידה: 16X700. האם צמיגים חקלאיים יכולים להתאים? שמעתי גם שאפשר לקנות מהצבא (בצריפין) צמיגים כמו-חדשים. למישהו יש אולי כבר ניסיון בנושא? בעיקרון, אני מחפש צמיגים טובים וזולים, משומשים בהחלט באים בחשבון. (ומי שכבר מתכנן לגלגל עיניים ולהטיף מוסר בסגנון "צמיגים הם בטיחות.. לא מתפשרים.. הכי יקרים הם הכי טובים.., בבקשה שישלח את זה בהודעה פרטית. אני אזמין אותו לארוחה על חשבוני כדי להראות לו כמה הוא טועה). תודה, T
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 4 אלף צפיות
הכשלון הכי גדול של תעשית הרכב האמריקאי (אולי...). המודעה היא משנת 1960
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
tight but still fits. elad ny
הודעה אחרונה מאת מצא, -
מפגש שישי בצפון 1 2 3
מאת sk- 33 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
זה פעם ראשונה שלי שאני מגיע למפגש. "תודה לעדי" אני התרשמתי לטובה. מכוניות יפות מאוד, במיוחד האורחת בלבן. הסברה לפי דעתי, אחד המכוניות הכי יפות שראיתי בחיים שלי. היה כיף מאוד וגם פגשתי אנשים חדשים. הנה כמה תמונות
הודעה אחרונה מאת r_ofer, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום קניתי טרנספורטר שנת 91 יד ראשונה עם 48 אלף קילומטר. הבחור שהלב שלא לא נתן לו למכור אותו עד עכשיו נכנע ולבסוף החליט למכור לאחר שילדיו קנו לו וולוו חדשה. הרכב עומד כבר משהו כמו 14 שנה אבל הבעלים היה עושה כל שנה טסט לרכב וטיפול, הרכב עמד עד היום שנתיים בלי טסט,היום בבוקר חיברנו כבלים והרכב הניע ישר ושמע ממש מצוין, חוץ מזה אין חלודה בכלל למעט מתחת לשטיח האחורי וגם לא ברמות של חורים . יש לי מספר שאלות: 1) אייך אני יודע איזה דגם זה מלבד "טרנספורטר דבל קבינה" ,לפי מה שהבנתי יש מספר דגמים. 2) האם מישהו מכיר מוסך באזור חדרה שאני יוכל לבצע בו טיפול כולל וגם טיפולים שותפים בעתיד? 3)האם למישהו יש את הפלסטיק של האיתות הימני? 4) אני מחפש ספר רכב או ספר טכני אחר של הר…
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
מכיוון שזה נעלם והיום קצת טיפלתי ברכב אז אעלה מחדש היום ירדתי לשטוף את הרכב, הייתי חייב להשתמש בסקוץ' כדי להוריד את שכבות האבק הרבות שנדבקו לרכב ב14 השנים האחרונות... , היו מספר עכבישים גדולים ברכב, שתפסתי ושיחררתי בשיחים, מתחת למסר הקדמי הייתה ירוקת, באגזוז גדל שיח, מכיוון שהדוד התפרק היה לו הרבה מקום לגדול, מה שיפה זה שהכל מקורי ועם קצת מאמץ גם נראה חדש, ההגה השקוע פנימה ששונה מההגה "בורקס" שיש באדומה ממש הקסים אותי, כמובן שגם המושבים שלהבדיל ממושבי הפיאסטה באדומה, המשענת לא זזה קדימה אלא כל הכיסא פשוט מחובר בחלקו הקדמי בלבד, דבר מאוד טוב במקרה תאונה..., כל הכפתורים של הדש בורד ישנם (זאת לא בעיה כשיש רק 2)... והכל שלם מבפנים, אין קרעים בריפוד הסקאי המקורי והלבן, ח…
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
סוחרי רכב מירדן
מאת bruck- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בעקבות המידע המעניין שסופק פה בפורום .. מישהו יכול לתת רעיון כיצד ניתן לאתר רכב ספציפי למכירה בירדן ? תודה
הודעה אחרונה מאת מרכבה 2006, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
ידוע כי רוב בעלי האספנות המשפצים את רכבם, מעדיפים לשחזר כמה שיותר קרוב למקור. מה לגבי רכבי ספורט שהיו מאז ומעולם פלטפורמה לשיפורים? להביא את האוטו כמה שיותר קרוב ליציאה שלו מהמפעל או שמא בגלל היות הרכב רכב ספורט (דוגמת 911) גישתכם היא כמה שיותר קרוב למה שהיה מקובל " על הכביש"? אגב, עולה שאלה על התייחסות המכס באם אתה מייבא רכב אספנות עם חלקים משופרים (מורכבים על הרכב) חדשים (כגון: בולמים,מושבים וכד'), או שאני מגזים והם לא עד כדי כך רעים?
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
הAustin A30 ה"חדשה" שלי. 1 2 3 4 6
מאת RonenGlass-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 88 תגובות
- 11.9 אלף צפיות
(מחבר ההודעה כרגע הוא הבן של רונן - אור. הוא יגיב פה כמעט תמיד- אבל תחשבו שהכותב הוא רונן בעצמו). למי שלא יודע- לאחרונה רכשתי עוד רכב אספנות- Austin A30 משנת 1955 בצבע אדום (תמונות מצורפות). יש לי מספר שאלות: *יש למישהו מנגנון נעילה לדלת שמאל לAustin A30\35\40? *כמה מכוניות כאלה בערך יש בארץ?
הודעה אחרונה מאת edan839, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם. שנים שאני רוצה ויכול מבחינה טכנית לשפץ רכב ישן כמו למשל וולבו 240, אבל ההיתלבטות היא אם להתחיל אז לדעת ליקרת איזה סכום כסף אני עומד או איזה מכונית כדי יותר,מניסיוני הרב כל פרויקט שביצעתי קודם כל חישבתי עלויות.במיקרה הנ"ל קצת קשה לי היותואני לא קרוב לענף הרכב למרות שאני בקי מאד מכנית. הגדרות השיפוץ. 1.פרוק המנוע ותיבת הילוכים,שיפוץ חריטה או החלפת סליבים,החלפת משאבת שמן,החלפת אטמים,שיפוץ ראש מנוע,שסתומים.שיפוץ תיבת הילוכים. 2.פרוק שיפוץ וצביעה מיתלה קידמי החלפת ציריות החלפת גומיות למשולש קידמי. 3.שיפוץ מע" בלמים החלפת גומיות. 4.החלפת מע" פליטה [אגזוז) 5.פרוק כל החלונות. 6.פרוק דשבורד זה קטע 'אני לא בטוח בו אם כידי. מה שניקרה שיפוץ דרג א' מהס…
הודעה אחרונה מאת אודי 785, -
- 2 תגובות
- 792 צפיות
ערב טוב לכולם,יש לי שאלה קצת מוזרה. לא פעם כשאני נימצא בכבישי הארץ, אני רואה על כל מיני מכוניות מדבקה לבנה בצורת אליפסה עם אות באנגלית. הייתי רוצה לדעת מה פשר המדבקה והיכן ניתן להשיג אחת כזאת. בתודה רמי
הודעה אחרונה מאת rami_ch, -
xl-250 honda
מאת potzkin- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אם ברצוני ליבא אופנוע מסוג הונדה XL250 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Honda-XL-250-Vintage-1975-Honda-XL250-Enduro-dirtbike_W0QQitemZ160128929991QQihZ006QQcategoryZ6708QQrdZ1QQcmdZViewItem מה יהיה מחיר מוערך בכדי שיהיה חוקי לנסיע על כבישנו? תודה.
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
שלום חברים. לאחר שנדרש לי קצת זמן להתאושש מהעייפות ובעיקר מההתרגשות של הטיול, ולהקטין ולערוך את התמונות, הגיע הזמן להעלות את האירוע לפורום ולשתף אתכם. בפתח הדברים, אני חייב לאמר שלמדתי בטיול המון דברים, חלקם קשור לנוף ולטבע, חלקם לרכבים ולתחזוקה ותיקון, אך החשוב ביותר - בקשר לחברים שהשתתפו בטיול, ולמהות המילה "חברות". מטבעו, טיול רכבי אספנות קשור גם במעט תקלות. התקלות גורמות לעיכובים לחברים שמשתתפים בטיול מחד, ולצורך לעזור, לתת יד בתיקון, להצטופף ברכב יותר אנשים מהרגיל כי רכב הושבת וכד'. האחדות והגיבוש שנוצרו תוך הטיול, והעזרה ההדדית, גם הם לבדם שווים הכל. תחילה, מה היו התקלות? הקרמן גיאה של יוסי התקלקלה בשבוע שעבר, והוא נסע עם הוור…
הודעה אחרונה מאת edan839,
-
מי מחובר 36 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 434 אורחים (הצג רשימה מלאה)