Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

a new addition - 1956 abarth

elads
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוף איתך, עכשיו אני צריך לתפוס את הרכבת צפונה בשנית :)

תתחדש!

מעוניין לפרט קצת יותר על הדגם, ועל ההסטוריה של האקזפלר הספציפי?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא סתם תוספת, זו פנינה אמיתית!!!

השם המלא של הגברת הוא Abarth Zagato 750GT אני בכיוון?

בסיס - דגם 600 עם מרכב אלומיניום ובליטות בגג שמאפשרות לנהגים ארוכים להנות גם כן, סימן היכר לעיצוב של זגאטו.

אני בהחלט הייתי שוקל תוספת בנייה לגראג'...

מה עם סיורים מאורגנים?

תתחדש!

(קילקלתי?)

פורסם

גם אבארט' וגם זאגאטו...

:bigcry::bigcry::bigcry:

בוכה משמחה!

:drinking::drinking::drinking:

ושתייה בשביל מזל טוב!!

נא פירוט!

יצאתי כרגע ל-911, אני יותר כחול ממנה, וזה מקנאה(טובה).

כבוד!

ג'ורג'

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
גם אבארט' וגם זאגאטו...

:bigcry::bigcry::bigcry:

בוכה משמחה!

:drinking::drinking::drinking:

ושתייה בשביל מזל טוב!!

נא פירוט!

יצאתי כרגע ל-911, אני יותר כחול ממנה, וזה מקנאה(טובה).

כבוד!

ג'ורג'

אהלן,

אכן מדובר בפיאט אברט זגאטו 750 משנת 1956. המכונית הספציפית הזאת הינה גרסת "קורסה" - מירוץ, אשר הינה קצת יותר קלה וקצת יותר נדירה. המנוע הורחב ל 850 סמ"ק בשנות החמישים.

במפתיעה המכונית זריזה מאד ולמרות מספר מאד מצומצם של כ"ס - 45 בערך, היתנהגות הכביש והמיאוץ מעורר פליאה לפיאט בת 50 שנה.

לידה יושנת האברט 207 A הוורודה שהינה למעשה האברט העשירית שיוצרה לאחר הקמת החברה!

באוגוסט התוכנית היא לנסות את האברט זגאטו במסלול המרוצים.

בינתיים האברט 207 מקבלת זמן מסלול: (סימו לב ל MG שעפה מהמסלול - עוד קורבן של יום חם וצמיגים משומשים)

photos%5C172%5CJg7sQ036.JPG

photos%5C172%5CJg7sQ038.JPG

• תוכן חדש...