רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 16 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אני מת על האוטו הזה. הייתי שמח לראות תמונות.
הודעה אחרונה מאת edan839, -
חידה למוצ"ש
מאת אבי נוף- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 932 צפיות
היי חברים, עדיין לא קיבלתי תשובה לשאלתי מאמש אודות המראה של ברוך. תגובה מס' 5 בשרשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1381102&postcount=5 והתמונה כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=91545&d=1185571996 זו מראה שיש בה סקאלת מספרים בקשת, שנראית לנהג בעת הנסיעה. מישהו יודע מהי ולשם מה? תמונה בקישור האמור. תודה ושבוע טוב אבי נוף.
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היה נהדר...אין מילים אחרות לתאר, וכן...יהיו גם תמונות מבטיח, אבל קודם הסבר קצר, המקום שנבחר מתאים כמו כפפה ליד יש מקום להרבה מכוניות, יש בית קפה פאב מקסים ואינטימי בסמוך, בירה צ'כית כהה וקרה המון צל ומקום לשבת, והיתה גם הופעה מרשימה של רכבים, הגיעה גם אורחת חדשה ישנה...צפו להפתעה! בקיצור יותר מדי טוב מלהיות אמיתי!...זכינו ועכשיו קצת תמונות:
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש לי בעיה שאינני מצליח לפתור. הכלי מניע אך נכבה מהר מאוד. הוחלף קבלים גז, פלג חדש, קרבורטור נוקה ביסודיות עם לחץ אוויר ובנזין, ניקוי מכל הדלק, ראש מנוע נוקה, ברז דלק חדש, אגזוז נוקה,איזה עוד בעיה יכול להיות? את האמת די הרמתי ידיים... דבר נוסף, המנוע תמיד רטוב. ממה זה נובע? האם זוהי יכולה להיות הבעיה?
- 23 תגובות
- 5 אלף צפיות
קבלת פנים למרצדס -280 S , שנת 1970 ב-27.07, יום ו', בשעה 17:00, תיערך קבלת פנים לרכב אספנות שיובא מחו"ל MERCEDES 280- S 1970- ע"י חבר מועדון החמש רני שוורץ רמי דוידר, נציג המועדון בצפון, ישא מספר מילים על הרכב. האירוע יתקיים בקפה" YELLOW", מקום מפגש הצפוני, צומת לב המפרץ, חייפה . כיבוד קל יגש לחברים חברי מועדון בעלי מרצדס מכל הדגמים מוזמנים להגיע לקבלת הפנים עד השעה 16:30לסידור תצוגה מכובדת באירוע! וכמובן מוזמנים כל חברי המועדון האחרים להגיע לקבלת הפנים בהמוניהם. בברכת אירוע מוצלח ומהנה! סמדר- משרד המועדון.
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
שלום לכולם. במשך רוב חיי (23 שנים "ארוכות") חסכתי כסף למטרה כל שהיא. המטרה תמיד הייתה לוטה בערפל אך ידעתי שיום יגיע ואדע מה הדבר הנכסף שכספי ייתרם לכבודו. בכלל, לכסף מסתבר יש ערך מוסף, לא מדובר לפעמים בכמה, אלא באיך, שנותן את המשמעות לערך האמיתי, מעבר לערך הגשמי. עברו השנים, וסדר העדיפויות השתנה ימינה ושמאלה... למעלה ולמטה. מפיאט אספנות פתוחה ועד סירת מפרש, מעסק פרטי ועד טיול תרמילאי במקומות רחוקים. היום, אני יושב מול כרטיס הטיסה שלי, לאוסטרליה, ב-25 לחודש (בעוד שבוע), ומבין שכל אותם ימים שנאלצתי להתאפק ולא לרכוש את הטרנטה התורנית השתלמו. תיאורטית הרבה עברו תחת ידי, פיאטים, ב.מ.וו, רודסטרים, ג'יפים ועוד, אך למזלי העקשנות ניצחה. אך החיידק לא עוזב, ומי…
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
סימנתי עוד V !!! 1 2 3
מאת aloni002005-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 31 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
אמנם עבר כבר חודש אבל עדיין מרגיש כמו ילד שקיבל קינדר. אז למי שמכיר או זוכר,זאת הרכישה החדשה שלי- "MOTOBI BENELLI",שנים שרציתי אחד שכזה ולמרות שלא טרחתי לחפש מהסיבה שהם נכחדו נפל בחיקי הבונבון.פינקתי אותו מעט שיחזור לחיים ואיזה זכרונות שאני מעלה עכשיו.... האופנוע הריץ רק 6K קילומטר לפי הספידו ולדברי הבעלים ואת מספר הידיים שעבר אפשר לראות ברשיונות. מקווה לסגור מעגל ולהביא גם איזו פאנטיק יפיפיה.
הודעה אחרונה מאת aloni002005, -
-
לרן שושני נציג ירושלים במועדון ה5, ברכות לרגל יום הולדתך, והגיעך ל42 קיצים, מזל טוב, והצלחה בהקמת סניף ירושלים של מועדון ה5. בברכה צביקה [ויסלח לי קובי מילוא, שציינתי זאת בפורום אספנות, ולא באופטופיק, בפעם השלישית החודש, כן ירבו.]
הודעה אחרונה מאת עידן ב.מ, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
התוכנית כעת בערוץ 10 הכנסו וראו את אייל מציג את ממפיס תוך נסיעתו בקדילאק 1955 אבי נוף.
הודעה אחרונה מאת ג'ו, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
תמונות מהמפגש להנאתכם. http://public.fotki.com/ufd41/270707/
הודעה אחרונה מאת reuven, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חברת קרייזלר הכריזה על אחריות לכל החיים לרכבים הנמכרים בארה"ב Chrysler said the warranty applies to most of its vehicles and “covers the cost of all parts and labor needed to repair covered powertrain components — engine, transmission and drive system.”
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אחרי חמישה ימים ביוון ניתן גם שם להנות מהתחביב המשותף שלנו ולהלן הראיות: נחום
הודעה אחרונה מאת גיא127, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אמש מאוחר בלילה התקשר אלי לא אחר מאשר חברנו הטוב רוני ג. רוני לקח על עצמו, על מנת להקל עלי בימים אלה את הנסיון למצוא מקום מפגש חדש, ואכן לאחר מאמצים רבים אותר מקום מפגש חדש. מדובר ברחבה הגדולה מעל לרח' קינג ג'ורג' מול גן העצמאות (והקיוסק של סימיקו) וישנו גם בית קפה נחמד שבעליו מאמצת אותנו בשימחה. היום אגש לסגור קצוות אחרונים. במקום יש אפשרות להחנות כמות גודלה של כלי רכב ומדובר במקום מרכזי ובעל גישה נוחה גם לבאים מחוץ לעיר וגם לירושלמים-פרטים נוספים בקרוב מאוד!-רן
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
מישהו מכיר? משופצת/לא משופצת... שמעון
הודעה אחרונה מאת tsents, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למרות שמדובר בתמונות בשלושה נושאים שונים, בפרק הזמן שאני משוטט כאן יצא לראות שדווקא פורום האספנות מרכז את רוב העניין בנושאים אלו אז זה הולך כך: ביקור במוזיאון המסלול של אידיאנאפוליס מקצי דירוג של מירוץ דראג - דוס פואה למי שמזהה מה עומד על קו הזינוק בתמונה מס 7 ומה הזמן שלהם לרבע מייל צ'ופרים וקצת בוסות - סתם ח"ח למי שיזהה מה מיוחד בבוסה עם המיכל המורם ומה המטרה של המיכל בזרוע האחורית סתם תצוגה מקומית בעיירה בינונית - המפלצות רק המשיכו להגיע אבל היינו בדרך לשיקגו.. תהנו
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חבר שמעוניין לקנות שברולט אל קמינו ניתקל באחת למכירה, כשבאתי איתו לראות את האוטו התברר שהאוטו הוא לא שברולט אלא GM, מכיוון שאין לי שום הבנה באמריקאיות אני שואל אתכם מה ההבדל ? האם היא אל קמינו בכלל או שיש לה שם אחר ? האם האוטו נחשב לנחות יותר ? תודה
הודעה אחרונה מאת מייקל, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 938 צפיות
מדובר על טירון בנושא - זה אני ועל רכב טרנספורטר מודל 76 שאין לו רישוי משנת 2001. לפי דיברי הבעלים הרכב אחרי שיפוץ מכני רציני שעוד לא ראיתי לו תיעוד וכמו כן הוא טוען שהוא הפקיד את הרשיונות במשרד הרישוי לפני 4 שנים. מה המשמעות של להעלות את הרכב חזרה לכביש ? אגב, הוא רוצה עליו 15000, האוטו ניראה נורא מבחוץ אבל טוען שמכנית הכל פיקס. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת barak4*4, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שאלה לחברי הפורום: איך מעבירים בעלות על רכב אספנות שעמד הרבה זמן ואין לו טסט בתוקף??
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
שלום שלום. אני מבקש את עזרת כל מי שיודע משהו על שיפור פורד קורטינה MK3 . בתוכנית לשפר מנוע וגיר אם אפשר עד 1800 -2000 סמק . הגיר שלה אוטומאטי 3 הילוכים , מה שידוע לי שהיא 1600 סמק . אחרי זה הצעת מגניז וצבע. הגלגל 165/13 . צבע חום . תודה al3m
הודעה אחרונה מאת al3m, -
-
- 14 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
שלום, בראשון לאפריל השנה, הזמנתי קאפות וטבעות יופי מבחור קנדי בEbay עם 100% פידבק מיותר מ300 אנשים. הוחלט שהמשלוח יהיה ימי עקב גודלה של החבילה (15 אינצ'), אשר יקח בין חודש לחודש וחצי. עד היום, לא קיבלתי כל הודעה לקבל את החבילה. כבר קרה לי שהלכתי לדואר לקחת חבילה אחת, וצירפו אליה חבילה אחרת ששכבה אצלם שבועיים בלי שישלחו לי מזכר אודותיה. בחיפוש בפורום, נתקלתי בשירשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=24979&highlight=%D7%A0%D7%95%D7%91%D7%9E%D7%91%D7%A8 אך פותח השרשור לא עידכן. בנתיים, שלחתי מייל למוכר שיצלם את תעודת המשלוח (אם ישנה עדיין) כדי לראות שהכתובת נכונה ומלאה. אילו פעולות אני יכול לנקוט מהארץ כדי למצוא את החבילה, …
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מה זה? זה דומה מאוד לפיאט 127, אבל למה הסמל של אוטוביאנקי? סתם יצירתיות וקצת דבק של הבעלים או שבאמת שווק דגם כזה של אוטוביאנקי?
הודעה אחרונה מאת doren02, -
-
שאלה, לאחר בדיקה של בוחני ניידת ביקורת בדרכים של משרד התחבורה נירשמו בגב רשיון הרכב ליקויים בחותמת אדומה. נכתב שיש לתקנם תוך שבוע. לאחר התיקון , מה עושים ? למי פונים ? לציין כי זאת לא הורדה מהכביש. תודה נתי
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אחרי 10 שהתרסקו הפסקתי לספור.... vEEdQNQjiQA דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. ליאור
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כרגע אני בשלבי פירוק קפריס על מנת שתתרום איברי גוף (אפשר גם לומר גוף - אני צריך בודי) לאימפאלה שנכנסת לפחחות וצבע במהרה בימנו אינשאללה וכרגע בהכנה ארוכת טווח. הגריל ממש מצא חן בעיני.. עוד לפני שפירקתי אותו חשבתי איך הוא יראה בתור קישוט לחדר. היום נסיתי.. וזה מה שיצא, לשיפוטכם!! חדי העין ישימו לב לתעלת פלסטיק לחוטים שעוברת צמוד לתקרה והיתה שייכת לחיווט הרמקולים הישנים.. עכשיו כנראה יעבור שם החיווט של הפלורסנט הכחול שיהיה מאחורי הגריל אגב, הגריל המפלצתי באורך קרוב ל2 מטר..
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
- 1 תגובות
- 969 צפיות
לפעמים צריך לדעת לבחור בעלים, ווספה חסרת מזל: ומי צריך שני גלגלים שיש לך ווספה: לראות ולא להאמין-רן
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בנתיים אין חדש בנושא ה"בית" לסניף, מסיבות אוביקטיביות טרם נמצא מקום מכובד וראוי להכיל את כולנו, נמשיך בנתיים להיפגש במקום הקבוע אבל בחניון הכורכר, איתרנו מקום מוצל יותר, ואינטימי יותר, לפחות לשבוע הקרוב! החברים מתבקשים להגיע עם רעיונות יצרתיים למקומות מפגש נוספים, כיבוד עצמי קל, והמון מצב רוח-רן הגדילו את התמונות-הפתעה
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום! אני מעוניין לקבל הצעות מחיר לגבי שיפוץ/שיחזור אופנוע מסוג cb500 שנת 73 מבעלי מקצוע שמעוניינים לשפץ כזה אופנוע או להתקשר ל0525481616 אני יודע שאין אפשרות לתת על פי תמונה הצעת מחיר אבל תקרת מחיר כן אפשר כמובן שמדובר בצביעה.ניקלים ומכנית וחלקים שחסרים(לא הרבה)
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום לכולם התחלתי בשיפוץ חיפושית 72 הרכב נקנה מקשיש מירושלים במצב כמעט גמור הרכב היה חצי אוטומט החלפתי לו לגיר רגיל... הרכב נקנה בהיותו יד ראשונה וכיום יד שניה הרכב וכבר כמעט שנה בשיפוץ ועוד כשבוע או שבועיים ייעלה לכביש.... הוספתי תמונות - מחכה לתגובות ... תודה
הודעה אחרונה מאת Eviatar, -
מפגשרון 20.7.07 1 2
מאת talgalapo- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היום במפגשרון היה ממש מדהים הרבה מכוניות חדשות ויפות הגיעו פנים חדשות (בשבלי לפחות) אמרו לי לא לכתוב הרבה אז אני חושב שהתמונות ידברו בעד עצמן על המפגשרון. שבת שלום תהנו מספרי הרכב הגלויים באישור בעליהם טל גלאפו
הודעה אחרונה מאת low rider, -
- 1 תגובות
- 908 צפיות
היי לכולם, העיתון "העיר מודיעין" פרסם השבוע כתבה על מכוניות קלאסיות בעיר. לצערי אין לי סורק מספיק גדול בשביל לסרוק את כל הכתבה, אבל צילמתי שני עמודים במצלמה. לא נראה לי שאפשר לקרוא את הכתב, אבל התמונות יצאו בסדר. http://www.type34.info/temp/newspaper%20Karmann.jpg http://www.type34.info/temp/Newspaper%20Citroen.jpg
הודעה אחרונה מאת low rider,
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 106 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- euronitzan
- דאבל קלאצ
- פינדר
- RBRB
- אודי זק
- yor2
- חד אופן
- yossiaviel
- samg
- גולדן191
- David32
- sperial