רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום. אני אתחיל את ההודעה הראשונה שלי בקצת פרטים עליי. שמי הוא יונתן, בן 17 וחצי, נהג חדש בעל רישיון ללא מלווה כבר חודש (בדיוק היום), ואת מי שזה מעניין אני נוהג על קרייזלר וויאג'ר 2006 וטויוטה פראדו שנת 2000 (של ההורים). הייתי היום בת"א / רמת גן (לא ממש שמתי לב) במסעדה יפנית הנקראת Kai (לא בטוח בזה). צמוד לרכב של אמא שלי חנה רכב אדום ומסתורי (רכב אספנות). אבא שלי חושב שהמכונית היא אופל, משנת 70 בערך פלוס מינוס. תיאור הרכב: צבע הרכב אדום, שני מושבים, 5 הילוכים, הגה מומו, פנסים אחוריים 4 עיגולים 2 אדומים ו2 צהובים. הרכב כבש את ליבי, ולמרות שאין סיכוי שאני אנהג על רכב כזה, הוא עורר בי עניין רב. אשמח לפרטים על הרכב הנל מיודעי דבר (: וכמ…
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב לסרט קולנוע עצמאי שמצטלם בימים אלו אנחנו7 מחפשים מכוניות שהגיוני שהיו קיימות בשנת 1939 המכוניות לא צריכות להיות אותנטיות מאז הן רק צריכות להיות מאותם הדגמים שהיו בעבר. הצילומים ייערכו בחודש הקרוב. וייערכו מקסימות יומיים אני גם מחפשת משאית או ג'יפ מאותה התקופה , כאלו שהעלו עליהם את המעפילים שהגיעו לחופי תל אביב עלית הסרט מתרחשת בתל אביב של 1939-בתור חובבי מכוניות ישנות יש לכם בטח זיקה לתקופה. נודה לכם אם תעזרו לנו להחיות את התקופה בצורה הטובה ביותר (: בתודה מראש לירית רוזנצויג מפיקה 0544860214 [email protected]
הודעה אחרונה מאת zvir, -
לכולם! לירושלמים, לאורחים ולכל מי שמתכוון להגיע, המפגש הקרוב יהיה שונה מהרגיל, התאספות המקום הקבוע בשעה 1600 החברים מתבקשים לדייק, לקראת השעה 1730 מתוכנן מסע רכוב ליחסי ציבור למועדון ולסניף בתוך ירושלים, הכולל את חלק מהשכונות הגדולות, ומקומות הבילוי האופיניים לשעה זו, למען יראו וישמעו בירושלים את דבר קיום המועדון! לצורך כך תרם המועדון באדיבותו דגלים שיתנפפו על המכוניות של חברי המועדון, ולכן חשוב שמי שטרם הסדיר חברותו יעשה זאת מול סמדר במשרדי המועדון עד ליום שישי, או בפקס על גבי הטפסים שחלקתי. ברצוני להרים הופעה מכובדת וגדולה לכן יש חשיבות של הגעה בכמות גדולה של רכבים ועל הרכבים להגיע בהופעה יצוגית! כל חבר מביא איתו לפחות עוד שני חברים בעלי רכבי אספנות לעיבוי גיבוי ומיצו…
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 19 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
רק בישראל.
הודעה אחרונה מאת bender, -
-
- אחראי פורום
- 36 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
רכב זה נישמר במצב מקורי ללא בעיות, ראו תמונות. רכב נדיר בארץ. שוקל מה לעשות, לימכור או לחכות לאספנות. היום אין לו טסט.
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
קניתי היום למברטה מודל 65, 150 סמק, מקורית עם כמה חלודות שטחיות, אך בסה"כ נראת טוב לגילה. אני מתכוון להכניס אותה לשיפוץ. אין לה טסט כבר כ-7 שנים, וכמו כן עדיין לא רשומה כאספנות. בימים הקרובים אנסה להניע אותה. מה אני צריך לעשות בכדי להחזיר אותה לכביש?
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
היום חידשנו את חברותנו במועדון. יש לנו אוסף גדול של דגמי מכוניות קלאסיות למכירה 1:18, 1:24, חלקם דגמים מיוחדים ונדירים. טל. 052-2591535
הודעה אחרונה מאת lioraisr, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום הנכבדים מהם ההבדלים בין גרסת ה-Junior של ה-A112 לבין גרסת ה-Elite של אותו הדגם? האם מדובר בהבדלים מכניים? או שמדובר ברמת גימור? האם ה-Elite יותר נדירה מהג'וניור או שמא נפוצה יותר ממנה בארץ? אשמח לפירוט תודה, עידו.
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת ילדון ה-5 טורבו, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מישהו יודע מה זה הדבר המוזר הזה: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Fiat-500-Baldi-William-Microcar-Priced-to-Sell_W0QQitemZ330145716189QQihZ014QQcategoryZ6218QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem משה.
-
- 15 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
מפגש קפה ומצב רוח לשבת בבוקר חברי מועדון החמש מוזמנים עם בנות/ בני זוגם ליהנות מקפה ומצב רוח טוב בשבת בבוקר. המפגש ייערך ב-14.07.07, בין השעות 10:30-12:30, ב- "קפה בדרך", רח' העצמאות כפר יונה . הקפה ממוקם בתחנת הדלק סונול, על כביש ראשי 57 , 4 ק"מ מצומת בית ליד , בין נתניה לניצני עוז. במקום רחבת חנייה גדולה שניתן להשקיף אליה , מקומות ישיבה בתוך הקפה ובחוץ ומוזיקת רקע. מס' הטל' של קפה בדרך הוא- 098946693. שימו לב- מכיוון שהקפה יפתח בשבת במיוחד עבור חברי המועדון נוכחות מאסיבית שלכם תהיה יותר מרצוייה! לחברי המועדון תינתן הנחה של 10% עם הצגת כרטיס חבר. בהנאה סמדר-משרד המועדון
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לסירטון: http://www.flix.co.il/tapuz/AVIS/showVideo.asp?m=1721063 הבחור חולה נפש...
הודעה אחרונה מאת low rider, -
עזרה דחופה תאונה 1 2
מאת ariebz- 22 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הערב אחרי מפגש שישישרון פגע רכב מסוג מיצובישי רישוי 97-631-02 בצבע אדום בכרמן גיאה של יוסי לוגסי לכרמן נגרם נזק בעל המיצובישי ברח ממקום התאונה מי שיכול למסור פרטים על הבעלים כתובת מגורים וכול בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
תמונות
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
חזרתי הבוקר ממפגש מועדון פיאט 500 האיטלקי אשר אירח לרגל השקת הפיאט 500 החדשה ולרגל 50 שנה לפיאט 500 כ1500 מכוניות מכל רחבי העולם אשר הגיעו למפגש המהמם הזה. אירוע מדהים בגודלו ואופיו ובארגון שלו. שימו לב אף אחד לא נוגע במכוניות ללא חיבלול. תמונות מהמפגש בטורינו לפני ההשקה:
-
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היום קניתי תוסף לשמן מנוע ותוסף לשמן גיר אוטומט . רציתי לדעת עד כמה הם אפקטיבים בכלל? על התוסף לשמן מנוע רשום משתיק רעשים מהשסתומים ומפסיק פליטת עשן. על התוסף שמן גיר רשום גורם להעברת הילוכים חלקה וסתימת נזילות . יש לי נסיון טוב עם התוסף לשמן גיר אוטומט היות ושמתי אחד כזה בפלימוט ובאמת היה שינוי משמעותי , אחרי ששמתי את התוסף לא הרגשתי יותר את השילוב ההילוכים , בעית ההשהיה כאשר היתי מכניס לדריב והיתי עוצר האוטו היה מתחיל משני או שלא היה זז כאילו הוא בניוטרל ואחרי כמה שניות נכנס להילוך. האם כדי להכניס לאוטו תוסף לדלק K44 ? תודה מראש לירוי
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
אתמול בכביש 4 לכיוון דרום ראיתי את שתי המכוניות האלה על הגרר, מתחושה זה לא היה נראה טוב ולכן באחד הרמזורים שאלתי מה זה הרכבים האלה ולאן הם הולכים. הנהג גרר אמר שהם יצאו מאחד הבסיסים בבית ליד והם הולכים למגרש המשטרה בבית שמש, כנראה עד שהם יהפכו לחלודה. מישהו יודע אם אפשר לפכות להוציא את המרצדס או שזה בלתי אפשרי?
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
מפגשישישרון 6.7.07 1 2
מאת אבי נוף- 29 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שבת שלום. היום היה חם באזור השרון. חששנו שלא רבים יגיעו. למרות זאת, התקיים מפגש מאד נחמד, של כ-18-20 רכבים. בין אלו שהגיעו למפגש היו כמה רכבים "חדשים", ואיתם נפתח את השרשור. (כרגיל, מוצגים בשרשור רק רכבים שבעליהם נתנו אישור למספר רישוי גלוי). ראשון הוא הפורד של נט. רכב שקנה בהיותו בן 21, בהיותו באריזונה, שנת ייצור 1957. נט הוא היד הראשונה המחזיקה ברכב מאז ועד היום.
הודעה אחרונה מאת DrorBANANA, -
- 2 תגובות
- 866 צפיות
בדרך חזרה מירושלים החלטתי לעבור דרך המפגש בת"א. מעט מהרכבים שהספקתי לצלם. http://public.fotki.com/ufd41/z-6/dscf4355.html
הודעה אחרונה מאת מייקל, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
להנאתכם
הודעה אחרונה מאת GL-10, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם אני שמח להודיע על בית וירטואלי חדש למכוניות קלאסיות/אספנות בישראל - My Car - באתר הרכב הקלאסי הישראל! כל בעל רכב קלאסי/אספנות יכול ליצור עמוד מיוחד למכוניתו, עם פרטים כגון פרטים כלליים, תהליך השיפוץ, תמונות, דירוג גולשים, מדד צפיות ועוד! הבית הקלאסי ניתן לכל חובב רכב קלאסי/אספנות באשר הוא, ללא תלות או קשר למועדוני רכב או פורומים! באם לדוגמא ישנו שרשור בפורום זה אודות תהליך שיפוץ או נושא אחר אודות אותו רכב, ניתן לשייך את הקישור לכל אתר! הבית הקלאסי מוענק חינם, לכל אשר יחפוץ בו. אשמח לעזור ולתת פרטים נוספים במקרה הצורך, ליאור. קישור: http://www.classiccar.co.il/mycar/default.asp
-
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
הרכב ניראה די שלם רק מוזנח ומאובק לא צריך לשאול על מקום הרכב כי אני בעיניין רק שיתפתי אתכם בתמונות של רכב מעניין. מי שמכיר שיתאפק ויפרגן לאחרים. אם אני לא אסתדר עם בעל הרכב אתן פרטים לאחרים בה"פ. יש עוד שני רכבי קבריולט שמצאתי אלפה ספיידר 70 ופיאט ספיידר 68 תמונות שלהם יעלו בהמשך. (יש לי ג'וק בראש לרכב קבריולט ועד שלא יהיה לי אני לא רגוע).
הודעה אחרונה מאת edanj, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום. במקרא בשיטוט באינטרנת תוך כדאי חיפוש חלקים לרנו ניתקלתי בקישור של מישהוא שמוכר חלקי חילוף למטרה. מיכיון שאני יודע שאחד מהחברה בדיוק משפץ [לא זוכר מי] זו הסיבה שאני כותב כאן את ההודעה. הקישור מוגש לא . http://cgi.ebay.fr/pieces-matra-bagheera_W0QQitemZ180138905594QQihZ008QQcategoryZ119784QQrdZ1QQcmdZViewItem בברכה בני ל.
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהלן חבר'ה, בטח תשאלו למה אני רושם את זה דווקא פה, אז מאחר ואני מטייל הרבה במפגשים(חבר PSI) ויש לי צרפתייה , נגזר עליי גם הצורך להעביר עליה צבע. בעקבות מפגשי מועדון החמש חשבתי כמה מכוניות אספנות נראות יותר טוב מאוטו שיצא מחברה, ולכן אבקש המלצות לצבעים ופחחים כאחד שיודעים לעבוד, בנוסף סכום ההשקעה הוא סביב 4-5 בגג של הגג, רכבי הוא 106 XS שעברה צביעה של הכנפיים מכסה מנוע וטמבון קדמי של ראלי ככה שנשאר כחצי אוטו, אציין שכנפונים וחצאיות וטמבון אחורי אני ארכיב ויש הצורך רק בפחחות (לא רבה אבל יש) וצבע כחול מטאלי. אשמח להמלצות לצבעי ופחח טוב אזור המרכז הכולל נחשב , ארחיק למען צבעי טוב . ואשמח שמי שנותן המלצה וצבע את רכבו יצרף תמונה(איני מכיר כאן את החברה עדיין אז לציין…
הודעה אחרונה מאת gal_bo, -
- 19 תגובות
- 3 אלף צפיות
חודש אי שם על גבול ישראל מצרים היה מפתיע. באיזור הנידח ביותר בארץ, התגלה גבול שוקק חיים (הרבה הרבה פליטים) וגם לא מעט מכוניות (תודות לצה"ל ומטווחיו) שמהוות אתגר לא קטן לזיהוי. הלנדרובר עם ההגה בצד ימין נוסע ובעליו נהנה ממנו ומעמיד בפניו אתגרים שלא מביישים את נעוריו. (לא למכירה...)
הודעה אחרונה מאת IL 2CV CLUB, -
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
צילמתי מכונית ביוון ,אני רוצה לדעת פרטים עליה איזה סוג זה אם אפשר
הודעה אחרונה מאת לירן_ל, -
מישהו מכיר מקום לאחסנת רכב במחיר סביר.
הודעה אחרונה מאת yanivtr6, -
- 11 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
2 חברים שלי מחפשים לנסוע לנשף סיום יב' שלהם ברכב אספנות קלאסי בסגנון קאדילק פתוחה או משהו בסגנון הזה אם מישהו מוכן לקחת 2 זוגות (אחד מקדימה ו3 מאחורה) בתמורה לסכו"ם סימלי הם ממש יודו לו! תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אפשר עזרה באיתור פרטים ותמונות של הדגם, מדובר ב 4 דלתות.עזרה זו מתבקשת אחרי חיפוש מעמיק ומתיש בגוגל.
הודעה אחרונה מאת low rider, -
-
- 19 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
איחולי החלמה מהירה לאריה קרון (שברולט בל אייר-קבריולט) שנפצע היום בתאונת דרכים, שישוב אלינו בימהרה. מאחל עדי
הודעה אחרונה מאת arieroze,