Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אספנות אדום מסתורי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יניב

איך אתה תמיד מגיע לפינות החשוכות הללו?

אירית

אמוציות אירית, אמוציות...

כשמעורבים רגשות אנשים נהיים מאוד אימפולסיביים

אני לרוב לא מתערב בשרשורים לא לי אבל קיבלתי את הרושם שyou should know better :)

אני חושב שיכולות לצאת ממני תגובות דומות במידה ותזדמן לי איזה E9 CS\CSI\CSL ויידרשו עליה מחיר שהוא לטעמי גבוה מידי

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

ובמיקרה שלך לא הייתי רוצה להיות בצד שדורש, עם בעל סמלון כזה אני לא מתעסקת:-D

למרות שגם אותי לא כדאי להכעיס, קורים דברים משונים

And they should know better and beware:wink:

וברצינות, אינני לוקחת צד, כל שאמרתי זכותו של כל אדם לדרוש כמה שהוא רוצה, לעשות עם כלי הרכב שלו מה שהוא רוצה, ובנושא הפינות החשוכות התכוונתי לכינויים, ונכון יש התנצלות בסוף.

אירית

פורסם
skill אם ממש תרצה יש לי תמונות של האוטו על אחד מחשבים, קצת חיפושים ואפשר למצוא... :wink:

איתי,פנק אותנו בתמונות,רכב מדהים!:-)

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
יניב

איך אתה תמיד מגיע לפינות החשוכות הללו?

אני תמיד מגיע לפינות החשוכות כי שם נמצאות המכוניות המעניינות באמת....וגם הנשים המעניינות באמת, במיוחד הג'ינג'יות :twisted:

בכל מקרה, ברור שלכל אחד מותר לדרוש מה שהוא רוצה עבור מה שהוא רוצה, זה שוק חופשי.

רק שזה מעצבן שאוטו כ"כ מעניין הולך ונרקב למצב שכבר אי אפשר לשקם ממנו רק בגלל שהוא חושב שהטון ברזל ששוכב לו בחניה הוא בעצם טון זהב!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ועוד יותר מרגיז שזה מצליח לו, אבל ככה זה, אתה בטוח שהוא בכלל רוצה למכור? אולי ניסה לנפנף אותך ותקע מחיר הזוי.

אכן כל ההפתעות נמצאות בפינות החשוכות והאפלות

אירית

פורסם

בגירה , בעזרת חבריו הטובים של האדם , שהם הדיסק , הרתכת ודומיהם , אפשר לשפץ כל דבר , סמוך עלי! ( כן , זה רמז שהפליימות מתקדמת לאט לאט... , בקרוב עידכונים )

בסוף הבעלים ימכור במחיר יותר נכון., השאלה היא כמה ברזל ישאר שם וכמה עבודה תהיה לקונה.

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

וברצינות, אינני לוקחת צד, כל שאמרתי זכותו של כל אדם לדרוש כמה שהוא רוצה, לעשות עם כלי הרכב שלו מה שהוא רוצה, ובנושא הפינות החשוכות התכוונתי לכינויים, ונכון יש התנצלות בסוף.

אירית

בודאי שזכות המוכר לבקש כמה שהוא רוצה, וזכותו של מישהו אחר לצחוק לו בפרצוף על הדרישה במוגזמת

פורסם

נכון, ולא שללתי את זכותו של יניב להביע תרעומת, הקטע הוא כשאתה "צוחק למישהו בפרצוף" כהגדרתך או מכנה אותו בכל מיני כינויים, איפה זה שם אותך? הרי לא תשנה את דעתו.

אירית

פורסם

עזוב את הצחוק, זה בכי.

אם אני אלך לשוק ואבקש קילו עגבניות וידרשו 50 ש"ח אז זה צחוק, מצידי שהמוכר ירקב עם כל העגבניות שלו.

אבל פה הוא נרקב עם רכב שרק הולך ונעלם בזמן שהבעלים חושב שהאוטו הוא בעצם שטו לפיט 1936 שרק יילך ויישתבח עם השנים.

זה כבר באמת עצוב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...