רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם נכון שאני לא במועדון החמש אבל הקורטינה שלי כן היתה אבל אני אספן ואוהב אספנות ויש לי בעית חלקים ואני מבקש עזרה ,תקבלו אותי ואז אסביר לכם תודה
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני כרגע לא קונה ניגמר התקציב לחודש הקרוב וגם כי הבעלים לא עונה לטלפון, לפי מה שהבנתי הרבה זמן. הרכב מאוחסן זמן רב ובעל המקום גם לא משיג אותו. מישהו מכיר?
הודעה אחרונה מאת shahar7, -
מפגש י-ם 06/07/07 1 2
מאת השושנים-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
עדכונים ובקשה למחר, שוחחתי היום עם בעלי המקום ובקשתי שוב, לבדוק את נושא ההנחה המגיעה לחברים שמגיעים למפגש, הובטח לי שמדובר בהנחה של 15% הבעייה היא שאין לנו איש קשר אחד עם המקום ולכן יש להזכיר בעת ההזמנה את דבר ההנחה, על מנת למנוע אי נעימות, הובטח לי גם ע"י הבעלים כי ידאגו לנו לכיסאות בחוץ כפי שהיו בפעמים הקודמות ונקבעה פגישה לצורך הקמת באר אקטיבי ואטרקציות נוספות במיוחד למשתתפים (הביצוע יקח שבוע או שתים). כמו כן בתכנון לצאת מיד לקראת סוף המפגש לסיבוב נסיעה במושבה הגרמנית ובקעה לצורך "פירסום" דבר הסניף והמועדון במטרה להגיע לכאלה שאינם יודעים עליו עדיין...בדבר המסלול יהיה תידרוך מסודר לפני היציאה!-מי שמגיע יש לדאוג לרכבים "יצוגיים" ולהרבה מצב רוח...להתראות מחר! רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום. שמי אריק ואני מפיק של סרט ישראלי תקופתי המצטלם במהלך יולי אוגוסט. עלילת הסרט מתרחשת בשנות ה-30 של המאה הקודמת בעיר תל-אביב. לצורכי צילום אחת הסצנות, אני זקוק לשני ג'יפים פתוחים נוסעים, אשר יראו ג'יפים צבאיים ישנים - כביכול של המשטרה הבריטית. הם לא צריכים להיות חדשים ומצוידים - אלא להפך - פשטות ובלאי טבעי יתאימו ביותר. האם בבעלות מי מיכם ג'יפים כאלו אשר הוא יהיה מוכן להשכירם בתשלום, ובאחריות מלאה, ליום צילומים בו הם יונצחו במסגרת סרט קולנוע איכותי ? לכל שאלה בעניין אשמח אם תפנו אלי לפרטים נוספים. תודה על זמנכם ותשומת ליבכם.
הודעה אחרונה מאת MOTIOZ, -
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום במסגרת סדר שעשיתי במחסן, גיליתי את המראה הזו. מראת ניקל, סמל אלפא רומיאו מוטבע במתכת, על הזרוע האוחזת במראה הכיתוב III e3 31745 SAMSA. מאחר ובמשפחתי מעולם לא היתה אלפא (רק לנצ'יה...) אין לי מושג לאיזו אלפא המראה שייכת. מכירים? איזה דגם? בערך אילו שנים? אם מישהו זקוק למראה, והוא בעל אלפא מהדגם המתאים, אשמח להעבירה לידיו, בלא תמורה כמובן. תודה. שי
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
פרויקט ICM יוצא לדרך 1 2
מאת ariebz-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 3 אלף צפיות
היום התחלתי לפרק את הטילון כמה תמונות לפני הפרוק אשמח אם למישהו יש איזה שהוא ספר טכני על היצור הזה
הודעה אחרונה מאת frik, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
כתבת שער בעיתון י-ם, קצת אי דיוקים בכתבה, אבל אפשר לסלוח לכתב שרוכב על אופניים:
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
-
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
תיהנו ותגיבו-רן http://www-static.shell.com/static/ferrari-en/downloads/videos/circuit_tv_ad/circuit_high.wmv
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לדיבריי הבעלים מודל 50 לא זוכר מחפש רשיונות.
- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יש לי מצב להביא אופנוע מסוג דוקאטי ישן כנראה שנות ה 70.ראיתי אותו ולא צילמתי כי גדל עליו שיח רציני. הדבר היחיד שאני יודע שהאופנוע שימש את המשטרה הצבאית כנראה ביד הראשונה מישהו יודע איזה דוקאטי שימש את המשטרה הצבאית בזמנו. האופנוע מזכיר בגדול BSA תרנגול מבחינת מראה.
just came back fro connecticute with my new car jaguar xjs 5.3 v12 convertable 1990 in amazing condition the car is so heavy and it feels like a tank the engine is gigantic,and the engine is surprisingly quite the ride it self very very cumfertrable ( 6 shocks) what do you think guys?x
הודעה אחרונה מאת bender, -
ברכת מזל טוב שלוחה בשמי ובשם חברי הפורום, ובשם מכוניות הפורד, לחבר פורום אספנות, ומנהל פורום פורד בקלסיקאר, אודיקל, ליום הולדתו ה28, מזל טוב הרבה אושר עם חברתך/ אשתך לעתיד, ולרגל חתונתך הקרבה ובאה, ועל כך מזל טוב כפול ואושר כפול לך ולבת זוגתך לעתיד. בברכה צביקה *** לקובי מילוא עקב הכרותו של אודי בפורום אספנות, ועקב גלישת רוב חבריוו ומכריו, בפורום זה לגלוש באספנות, ולא באופטופיק, אני מקווה שתאשר בדיעבד השארת השרשור באופן חריג באספנות ולא באוף טופיק. יאללה, בסדר, שיהיה במזל-טוב. בתודה מראש צביקה
-
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אם לא ניתן לייבא, אז איך משיגים צמיגים 10"??? בפעם שעברה, (לפני 3 שנים) הזמנתי מיוקוהמה בארץ. יש מישהו שאתם מכירים שמייבא לרכבי אספנות?
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- 15 תגובות
- 12.5 אלף צפיות
כמה רולס רויס קיימות ומוכרות בארץ? איזה דגמים יש כאן? איפה? אני ראיתי שלוש. טוב, אחת מהן הייתה באוטומטור... ולגבי השתיים האחרות - יכול מאוד להיות שהן אותה אחת בשתי תצפיות שונות... אז בעצם, אני ראיתי בערך אחת (בתמונה). זה באמצע יפו, יום שבת, ליד החנות הגדולה של הממתקים הערביים שכל היהודים קונים שם סחלב, לא זוכר איך קוראים למקום. הרולס חלפה שם, נהג מקדימה ובוס עם משקפי שמש מתרווח מאחור כיאה לבעלים של רולס רויס, ומסתכל עליי מצלם אותו (קצת לא נעים).
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
תראו מה עשו למכוניות המסכנות האלו... כואב הלב!
הודעה אחרונה מאת low rider, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הי חברים, ברשותי כיום מאליבו חדשה, דבר שהחזיר אותי לילדותי בשנות ה 70. התחלתי להרהר ברצינות על מימוש חלום קטן(אולי גדול) בדמות רכב אמריקאי משנות ה 70. באתר הישראלי שהלינק שלו למטה מצאתי כמה אטרקציות. הבנתי שאת כל כאב הראש הבירוקרטי הנוראי למדי של יבוא רכב אספנות הם עושים. זה יקר יותר אולי ומוגבל בהיצע אבל מספיק לי... מצאה חן בעיני הלינקולן שבתמונה. יד ראשונה, נתוני קילומטראז' נהדרים וכנ"ל לגבי מצב חיצוני(על פניו לפחות). http://oldcars.co.il/php42/car_details.php?Id=65 נעזוב לרגע את העלות הנקובה באתר(שלה יש להוסיף עמלה ליבואנים וכו'). 1.אם אחשוב להשתמש ברכב ליומיום, לאיזו תצרוכת דלק אני צריך לצפות? 4 קמ' לליטר או משהו דומה? 2. תיקונים, ה…
הודעה אחרונה מאת edanj, -
-
יבוא אספנות 4X4
מאת iddoz- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האם מותר ליבא רכב אספנות 4X4?
הודעה אחרונה מאת koral7, -
- 0 תגובות
- 661 צפיות
הייתי מעוניין לדעת מה ההבדלים בין המנועים שהניעו את הגולף ואת הפולו מארק 1 האם היו כאלה? ומה ההבדלים הנוספים בגיר במתלים ובמערכת הבולמים-תודה -רן
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום. אני צריך לרכוש רשת מברזל בדמוי כוורת כמו שהחברה הצערים נוהגים להרכיב בחזית הרכב בתוך הגריל. אני צריך רשת כזו לרנו 15 אם מישהוא יכול לתת כתובת או היכן ניתן לרכוש יהיה סבבה. אני מצרף תמונה ובתמונה מודגש במיסגרת אדומה להיכן אני צריך ולמה . בברכה בני ל
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
-
- 1 תגובות
- 742 צפיות
שלום אני די חדש בפורום,רציתי לספר לכם על אוסף חדש שהתחלתי לאסוף לא מזמן..שזה לוחיות רישוי זרות בעיקר של ארה"ב,כל חבר שיש לו מידע היכן אפשר להשיג,או לקנות,השמח אם תספרו לי על כך...האוסף שלי מונה כיום כ 20 לוחיות..השמח לקבל מידע על אנשים שרוצים לקנות או להחליף.תודה
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מעונין ליבא אופנוע אספנות שנת 1970, אך המנוע שיש על אופנוע זה הוחלף והינו בן פחות מ30 שנה, האם זה אפשרי?....
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
את רוב הילדות שלי העברתי ברחוב שקט ומבודד ברמת גן. אני זוכר את השכנים הזקנים עם המכוניות שלהם, והכיסויים מפני פצצות-הפיקוסים הרמת-גניות, הויכוחים השכונתיים על החניות, ואיך הייתי יושב כזאטוט בן 3-4 על המרפסת בקיץ עם אבטיח קר ומציין בפני אבא שלי את שמות המכוניות (המעטות) שחולפות ברחוב תחתינו. בכל אופן, עברתי דירה לפני לא מעט שנים, וכשחזרתי לבקר גיליתי כמובן שהמאה ה-21 לא פסחה על הרחוב שלי. המקום נשאר קסום בעיניי, אבל בניינים חדשים וגבוהים נבנו במקום על המגרשים הריקים של מדורות הל"ג בעומר. וגם את הסוסיתות, הפיג'ו 304, 404, האסקורטים, הסימקות, הקונטסות (שכבר אז היו ישנות) ושאר המכוניות של פעם החליפו באופן בלתי נמנע עדרים של לאנטיסים למיניהם. הסביבה המוטורית השתנתה ללא ה…
הודעה אחרונה מאת doren02, -
-
- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=DExG0qNsIM4
- 3 תגובות
- 956 צפיות
תמונות מפגשישי ת"א להנאתכם. http://public.fotki.com/ufd41/z-5/
הודעה אחרונה מאת edan839, -
-
- אחראי פורום
- 44 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
עדלאידע פורים 2007 ברמת השרון בשיתוף מועדון החמש בתאריך 04.03.07, יום א', תתקיים עדלאידע ברמת השרון. מועדון החמש קיבל הזמנה מעיריית רמת השרון להשתתפות של כ- 25 רכבים במסע פתיחת העדלאידע. להלן פרטים אודות האירוע: 1. התכנסות באיזור משטרת רמת השרון עד 10:15 (להזכירכם חל איסור תנועה בין 07:00-09:00). הרישום לאירוע יתבצע במשרד המועדון עד 13.02.07, באימייל- [email protected]/ טלפון 037318818, וכל הקודם זוכה! הנרשמים מתבקשים למסור פרטים אלה:שם, מס' חבר, מס' טל' נייד , דגם ושנת ייצור! כל חבר יקבל תלושי דלק בסך 400 ₪ בגין הוצאותיו. הרכבים חייבים להיות במצב תצוגה. עדיפות תינתן לרכבים פתוחים מכל ס…
הודעה אחרונה מאת edan839, -
-
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
הייתי רוצה למצוא תמונות של המכוניות שנמצאות במוזיאונים בתל-חי (שעבר לעומר?) ובתפן, עשיתי כאן ובגוגל חיפוש ולא הצלחתי למצוא חוץ מתמונות בודדות, אם יש למישהו תמונות שהוא צילם של האינטגרלות של ורטהיימר אז אשמח אם תוכלו להעלות את התמונות לאתר. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נראה ששונאים אותי. נשפך או ששפכו לי על האוטו משהו חום ונוזלי שצרב את הניקלים באוטו (בנקודות שהוא נגע השתנה הצבע לצהבהב). ניסיתי פוליש, ניסיתי צמר פלדה וגם תפילות אבל זה לא עזר. גם הצבע קיבל קצת צהבהבות במקומות מסויימים. רעיונות???
הודעה אחרונה מאת santiago, -
- 2 תגובות
- 623 צפיות
בוקר לקהל האספנים. בפיאסטה שלי רשום שנת יצור 1980, אבל בתאריך רישום 19/10/1979 מתי הרכב ניכנס לאספנות. לפי שנת היצור או תאריך רישום? תודה מראש גיא.
הודעה אחרונה מאת kitt, -
- 21 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
כן,אתה רואים נכון,פיאסטה שחתכו לה את הגג-חבל!, אחר כך נתפלא לאן נעלמו כול הרכבים שהיו נפוצים בכבישים. *קרדיט לבחור מסקאאלה על התצפית. עידן
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
ביום שישי 29/06/07 יוצאת מלב המפרץ שיירה לזכרו של חבר מועדון החמש מאיר אבוטבול ז'ל, כמו כל שנה היציאה מפז לב המפרץ בשעה 17:30 לכוון ביתו בעכו, נכבד את אישתו ילדיו ואחיו במפגש ליד ביתו במגרש החנייה שהיה מקור פרנסתו וגאוותו כאחד, הנכם מוזמנים,
הודעה אחרונה מאת edan839,
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 618 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Rongaflugen
- פיטר גריפין
- Renaultrap
- פריג'י
- מיץ פטל
- פיזיקאי שימושי
- sperial
- חד אופן
- shakedi
- ofralon
- DJI
- גולדן191