רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אז ככה.. מבחינת אגירת חלקים (מדובר בכמות שהשתיקה יפה לה...) אני נמצא בכ-90% מהחלקים הנחוצים. הבעיה היא, שאת אלו שאין בנמצא, אני מזמין מסדנאות מיוחדות בגרמניה שמייצרות אותם custom made (בגרמניה, שוויץ ועוד), שכן כמוני יש אולי עוד כמה עשרות בעולם שבונים רפליקות מרוץ של ה-TTS ולכן, רק כשיש כמות של כמה, מייצרים עבורם את החלק... לדוגמא, ייצור ראשי המנוע העשויים אלומיניום, מובילי טיטניום, בתי קפיץ טיטניום ועוד כל מיני "שיפורים" ו"חיזוקים" כגון שסתומי יניקה בקוטר 40 מ"מ במקום 35 במקור וכו', דורשים המתנה של כמה חודשים טובים (אני ממתין כבר חמישה חודשים...). דוגמא נוספת היא הג'אנטים.. נושא כאוב... מי שמייצר אותם הוא אחד ומיוחד בשם Spiess, נהג מרוצים ותיק בגרמניה…
הודעה אחרונה מאת דני יונגר, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 413 תגובות
- 101.1 אלף צפיות
ענתיקות בדרכים ובחצרות הנחיות הקשורות לפרטיותם של בעלי רכב ניצפה: * נא להשתדל לציין רכבים שאינם רכבי אספנות משופצים ומסודרים. * בעלי רכבים שצוינו בשרשור והמעונינים להסיר אותם מההודעות, מתבקשים לשלוח למנהלים ה"פ ונסיר את הרכב האמור הודעות לחודשים ינואר - מרץ 2007 נמצאות בשירשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139717 הודעות לחודשים נובמבר דצמבר 2006 נמצאות בשרשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=135423 הודעות לחודשים ספטמבר-אוקטובר 2006 נמצאות בשרשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=127684 הודעות לחודשים יולי-אוגוסט 2006 נמצאות בשרשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showt…
הודעה אחרונה מאת rgunv, -
-
- 23 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
תהנו.
הודעה אחרונה מאת edan839, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כיום מכוון מנוע קר יניקה כ0.45 מ''מ פליטה 0.56. המנוע עבד יפה וללא נקישות, בספר מופיע לכוון ל-יניקה 0.22 מ''מ ופליטה 0.56 מ''מ. השאלה האם להשאיר את המידה כיום או לכוון לפי הספר? האם המידה של הספר הגיונית?(הפרש גדול). בברכה אבי.
הודעה אחרונה מאת DORONC, -
חידה מה זה?! 1 2
מאת kobyiso-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 3 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת Aron, -
-
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מנוע וישר עובד באיטיות - הרכב עמד כמה שנים . מי מכם נתקל בבעייה זו והכיצד לפתור ? תודה מראש לעוזרים .
הודעה אחרונה מאת יחיעם, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום נכשלתי בטסט על עוצמת אור חלשה. פרקתי אתמול את הפנסים וניקיתי אותם. הזכוכית לא הצהיבה הבעיה ברפלקטורים. האם יש מישהו בצפון (חיפה) שמבצע עבודות אלו? הרכב וולבו S40 1998 החלפת פנסים לחדשים עולה 2200 ש"ח ללא עבודה! תודה גיא
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- 18 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
שלום אני מעוניין להעביר את הרכב שלי טסט במשרד הרישוי אמרו לי שצריך אישור מוסך מורשה. הפקידה אמרה לי שלמשרד הרישוי אין טופס מסויים, צריך ללכת למוסך שיבדוק את הברקסים ושיחתום שהברקסים תקינים. האם זה נכון? המוסך צריך לבדוק את הברקסים ולרשום שהם תקינים? או שיש נוסח מיוחד של מסמך זה? הרכב שנת ייצור 1964 מוגדר כרכב אספנות
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
בחדשות של 14:00 הודיעו על כך ששר התשתיות בנימין בן אליעזר הורה על הפסקת הייצור של דלק מסוג 96. מה אתם חושבים???
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
או יותר נכון, נמכרה המכונית. בצער רב, וביגון קודר, נמכרה היום הוולבו שלי - וולבו 121 סטיישן, מודל 1965. לפחות היא נמכרה לידיים טובות, שאמורות לשפץ אותה כראוי - מה שאני לא הצלחתי לעשות לה במשך כל 11 שנותיה אצלי. הרגשות מעורבים, מצד אחד חבל לי שהיא כבר לא שלי, אך מצד שני, טוב לי שהיא מצאה בית חם ואוהב, שיכול להעניק לה יותר ממה שאני יכולתי.
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3 אלף צפיות
פתחתי את הנושא כאן כי אין זמן וזה לא למטרות מיסחר הרכב נמצא במגרש ברזל הצלחתי לפדות את הג'אנטים הרכב במצב רע אך יש חלקים שאפשר להשתמש יש מנוע רדיאטור גיר ועוד חלקים הרכב יישמר עוד יומיים הפח במצב גרוע אבל לפעמים גם זה משהו אם מישהו מעוניין הודעה פרטית בבקשה.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
כבר חודשים אני חורש את האיטרנט ואת הארץ בניסיון למצוא את ה oldsmobile 88 delta royale ls 1992 ולרכוש אותה. אך אני לא מוצא שום דבר !! מישהו יכול לייעץ מה לעשות איפה לחפש..חרשתי את כל לוחות המודעות באינטרנט איפה לא חיפשתי..גם בכבישים בארץ אני מחפש..ולא מוצא..! בבקשה עזרה:\ והאמת היא, שגם למנהלי הפורום נמאס משירשורים עם כותרות כאלו. ננעל.
הודעה אחרונה מאת Gidi1, -
- 16 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום חברים, אשמח לקבל המלצות כיצד מומלץ לנקות את הפיח מהאגזוז?, האם אפשרי עם טינר?,ספריי קרבורטורים? תודה, עידן.
הודעה אחרונה מאת edan839, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שבוע טוב לכולם מהי (בערך ) תצרוכת דלק לוולוו 244 מודל 84 מנוע 2300CC ? האם זה הגיוני : נסיעה מתונה מחוץ לעיר משולבת עם מזגן 50/50 : 1:8 נסיעה מתונה בעיר : 1:6 בהסתמך שהמנוע ומערכותיו תקינים באופן ממוצע ? נ.ב : הרכב עם תיבה אוטומטית.
הודעה אחרונה מאת ינון יהל, -
-
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יצא לי לראות את הרכב במקרה, ב.מ.וו סדרה 3, E21 שנה לא זוכר... בכל מקרה נראה שעומד הרבה שנים ובמצב לא משהו בכלל. בכל מקרה נראה משהו מיוחד בדגם אלה אם כן מישהו טיפל בה חיצונית, בהתחלה חשבתי אולי אלפינה בגלל המדבקות אבל בדיקה באתר של אלפינה הראה שהיא לא. בכל מקרה האם יש משהו מיוחד ברכב? דגם מיוחד או שסתם טיפול קוסמטי של מישהו? יש מדבקות בצידי הרכב, פגוש שלא נראה לי ריל, סאן רוף שנראה מקורי, והג'אנטים האלה... עמית.
הודעה אחרונה מאת eamzaleg, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 992 צפיות
וולו 164 ללא רשיונות במצב בר שיפוץ (קשה ויקר) כנראה תגרס בימים הקרובים! ממש חבל לי.....אם הייתי מוצא דרך לסדר רשיונות הייתי משפץ בטוח איך מצב לסדר רשיונות???
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז שוב אני... אני יודע שחבר יקר כאן הציע לי מקום אצלו במושב ואני מעריך את זה מאד. אבל מחפש בכל זאת להשכיר מקום חניה מקורה בפתח תקוה עבור רכב קטן לשנה אחת. אשמח מאד (ואפילו מאד אשמח) לקבל הצעות במסר פרטי . די דחוף. תודה מראש. צביקה
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש טלפון של חנות שדובר עליה בפורום שיש לו חלפים לרכבי אספנות ואני לא מדבר על האחים דאמוני, היה עוד דיווח על חנות כזו אני חושב באיזור הצפו. תודה אופיר
הודעה אחרונה מאת יחיעם, -
-
כידוע יש לכל רכב ריח שאין באוטו אחר. השבוע קיבלתי את האוסטין ויש בה ריח של צחנה איך אני מוציא את הריח הזה. ככל הנראה שהאוטו היה בהחסנה לפני שנים התנחלו בו כמה עכברים איך אני יודע כי יש לי סימנים של כירסום של המושב האחורי והרבה צואה של עכברים. האוטו יעבור שטיפה רצינית ביום שישי ונקווה מאוד שהריח יעלם ושוב יהיה ריח מיוחד של רכב ישן.
הודעה אחרונה מאת TheWolf, -
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
מה אפשר לעשות בדבר הזה?
- 4 תגובות
- 759 צפיות
מכונית שהיא אינה אספנות\קלאסית ? סליחה על הבורות פשוט אין לי שמץ בעניין..ואני רוצה ללמוד כמה שיותר בתחום זה. עוד שאלה..ברצוני לייבוא מארה"ב אולדסמוביל 88 דלתא רויאל אל לס שנת 1992 שמחירה עומד בערך על 3-4 אלף דולר..בחישוב מהיר כמה בערך הכל יעלה ? בלי שיפוץ בארץ וכו.. ושוב סליחה על הבורות :\
הודעה אחרונה מאת Gidi1, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רב שמי מוני אלדר. ברשותי חיפושית 1200 שנת יצור 1968 ( משנה זו ללא טסט ) הרכב במצב מכני מעולה הייתה ברשות נהג פרטי שנים רבות ומטופלת כיאות . פחחות במצב סביר, למיטב ידיעתי . זקוקה לצביעה. אני מעוניין לדעת מה שוויה במצב הנוכחי ומה יהיה שוויה לאחר צביעה וגימורים נוספים כגון ריפודים וכיוצ"ב. לתגובותיכם אודה שלכם בברכה מוני.
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
-
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם, בהמשך לשרשור המקורי, להלן סיכום אירוע ג'ימקאנה מועדון החמש 2007 בשעת בוקר מוקדמת (יחסית ליום שישי - 8:30) נפגשו 5 כלי רכב ושישה משתתפים - 5 גברים וגברת אחת (חצי ממי שאמרו שיגיעו... רובם לא טרחו להודיע...) לתחרות ג'ימקאנה והדרכת נהיגה ספורטיבית ברכבים הקלאסיים. עקב העובדה שלא הגיעו רבים מהנרשמים, הורשו בני משפחתם של חברי מועדון החמש להשתתף גם הם. לאחר קבלת תדריך מצוות אלטרנטיבי, התמקמו להן המכוניות על קו הזינוק, לצורך ביצוע שתי נסיעות הדרכה והכוונה עם מדריך מוסמך. כל אחת בתורה התגלגלה לעבר המסלול, כשמטרת הנסיעות הראשונות הייתה למידת המסלול וכיווניו. לאחר נסיעות ההדרכה, התמקמו להן שוב המכוניות על קו הזינוק והפעם, כשבפניהם של בעליהן מבט חדור…
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום אני שי. חבר חדש בפורום , חבר ישן במשוגעי רכבי האספנות. אני מתעניין לגבי קניה של רכב עליו אני חולם מאז שחזרתי מארה"ב בתור ילד. ברצוני לוודא כי אני לא טועה או שמא חסר לי ידע. יתכן כי אני גם מגזים ולכן אני זקוק למידע מאילו שיכולים לתת אותו. מחיר הרכב בארה"ב 1000$ בהנחה שהרכב במצב הכי דפוק שניתן והוא "יקבל" מס של 5.5 מחירון קראוס 6: 800$ מחירון קראוס 5: 2200$ עלות יבוא בהנחה שאוכל למצוא חבר להובלה 800$ הובלה בארה"ב+תשלומים וניירת 500$ אם כך שאלתי היא האם המס אותו אשלם יהיה 1500 ועוד 800 כפול 140% ?=3220 ולכן עלות הקנייה תהיה 3220 + 800 + 500 + 1000 = 5520 ? האם יש לי איפו שהוא טעות / הוזלה או הגזמה בחישוב ? תודה שי
הודעה אחרונה מאת shaya, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
או שיש עוד מס' חודשים ?
-
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
כמה תמונות
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נגיד ויש מפעל שהולך לייצר סוסתיאות חדשות והם מחפשים עיצובים לדגם החדש ולכם היו נותנים אפשרות לצייר להם את הדגם החדש. מה אתם היתם מעצבים להם? וגם אם יהיו נותנים לכם לתת שם חדש לדגם החדש איזה שם איתם נותנים? בקרוב אני יעלה את העיצוב שלי.
הודעה אחרונה מאת stio, -
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
לצערי לא יכלתי להגיע למפגש אתמול אבל הגיע הזמן שנברך כולנו את ראובן שהגיע אתמול בפעם הראשונה עם הפרארי 308 GTB החדשה שלו. מזל טוב! מי יתן ומגבלת המהירות לא תחול עליך
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מי לוקח יוזמה ומכין אחד כזה? הבשר עלי בפעם הראשונה
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מה היה היום, החום עדין נתן אותותיו והגיעו האמיצים ביותר, הרבה יותר טוב משישי הקודם, אבל עדיין לא כמו במפגש הגדול לפני שלושה שבועות, שני מכוניות חדשות מרשימות חברו אלינו השבוע, אחת מבית היוצר של הקדילאק האדומה, בהופעה מרשימה והשניה הבימר מגילה שנתן הופעת בכורה, אורחת לרגע שאינה אספנות אבל דובר בה לא מעט, הגולף סינכרו הפתיעה וצולמה! ציון לשבח לרנצ'וק שאינו מחמיץ אף מפגש, ועולה מהשפלה אלינו, וכמובן לחברה הקבועים-ועכשיו ניתן לתמונות לדבר:
הודעה אחרונה מאת מצא,
-
מי מחובר 36 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 434 אורחים (הצג רשימה מלאה)