Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידה מה זה?!

kobyiso
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באגירה כתב:

אז מה בדיוק רואים בתמונה? V8 של קורווט ולא סתם V8 אלא LS7 ! חמש מאות כ"ס ב 6200 סל"ד, קו אדום ב 7000 סל"ד. נפח מנוע 7 ליטר אם זכרוני לא מטעה אותי. והאמריקאים עוד מעיזים לקרוא למפלצת הזאת SMALL BLOCK :shock:

- זה כבר לא הגיוני... אמנם על הכיסויים האדומים כתוב "corvette" אבל ראיתי כבר V8 מקרוב והרבה.. אם זה היה V8 היו צריכים לחצוב בכביש תעלה בשביל שהקרטר יעבור

פורסם

אני מאוד אוהב את העיצוב של הקורבייר.

ראיתי כמה עם מנועים של פורש

וראיתי פורש עם V8 אז יש הגיון .

אני חושב שהכי מתאים לה זה בוקסר של סובארו :)

haters will hate

פורסם

למה ??? יש המון פרויקטים של האוטו הזה עם V8 תשאלו את ליאור ברוך הייתה לו אחת לכמה שבועות ובסוף מכר כי היה צריך כסף לחלקים לקאמרו.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
היתה פיירו אחת שחורה בארץ לפני כמה שנים הם מישהוא יודע מה עלה בגורלה ?

אופיר

כשהייתי בקורס חקירות בבית ספר לשוטרים בשפרעם ראיתי פיירו עם לוחיות זרות שמשתמשים בה לאימונים של חבלנים עם מכוניות תופת. היא פשוט עומדת שם עם צמחים שצומחים מתחתיה.

פורסם
אני מאוד אוהב את העיצוב של הקורבייר.

ראיתי כמה עם מנועים של פורש

וראיתי פורש עם V8 אז יש הגיון .

אני חושב שהכי מתאים לה זה בוקסר של סובארו :)

למה ??? יש המון פרויקטים של האוטו הזה עם V8 תשאלו את ליאור ברוך הייתה לו אחת לכמה שבועות ובסוף מכר כי היה צריך כסף לחלקים לקאמרו.

נכון ונחמד, ראיתי גם MG עם V8 אבל ברכב הזה כמו שזה נראה זה לא יכול להיות V8 וזה בכללי נראה כמו סתם GEEK ויזואלי שיראה מנוע קורבט

פורסם

במקום שקובי ואני נתחיל לשכנע אותך בהיתכנות ההשתלה, תקיש בגוגל CORVAIR V8 ותתחיל להנות :-)

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

למי שלא מכיר הקורוויר היה אחד מהרכבים החשובים בתולדות הרכבים האמריקים.

וזה היה קירור אוויר

The car sold for several years until the most famous book by Ralph Nader was publishes called

"UNSAFE AT ANY SPEED

came out it claimed that GM trying to save a few dollars left out a sway bar making the corvair very unstable

this caused a mager change in auto saftey policy in the USA

TO THIS DAY THE CORVAIR IS A POPULAR CAR IN THE US FOR ITS INOVATIVE DESIGN AND DARING CONCEPTS.

AND TO SEE A CORVETTE ENGINE IN IT IS SICKINING

BY THE WAY IF YOU LOOK ON LINE THE V8 IS THE BIGGEST SLUT OF THEM ALL IT HAS BEEN

THROWN INTO ALMOST EVRY IMAGINABLE CAR EVER BUILT.

If at first you dont succeed

Dont try ski diving

• תוכן חדש...