Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תהנו.

10(24)[1].jpg

08(9)[1].jpg

03(8)[1].jpg

07(5)[1].jpg

06(8)[1].jpg

04(8)[1].jpg

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

ועוד קצת

01(7)[1].jpg

09(7)[1].jpg

05(8)[1].jpg

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

חזקה הפרסומת של ה GSR - ליטר ל 15 קילומטר,בוא ספר את זה ל GFT שלי שהיא מתונה בהרבה ובלי בדיקה אני מבטיח שהיא עושה משהו בסביבות ה 5,6 לליטר.גם אם הם מדברים על חדשה בניילון אין מצב !

אלוני

פורסם

ה-GSR שהייתה לי עשתה 7

Picture.jpg

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

אהבתי את הפרסומת של המיני-סוברו: "מינימום של מנוע- מקסימום של עוצמה", או "מקסימום של פאר"! מעניין, אף פעם לא ראיתי את זה ככה!:roll::lol: (ואני מת על האוטו הזה!) אגב, מישהו מכיר עוד כזה נוסע- כי, כבר שנים לא ראיתי, וחבל! אני מצטער, שלפני כמה שנים לא לקחתי אחד, שזרקו בבת-ים מאיזה חצר- האוטו הזה, ממה שאני ראיתי, בניגוד ל"תדמית" של סוברו- לא מחליד סדרתי!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ה-GSR שהייתה לי עשתה 7

אם הפרסום היה נוגע ב GL עוד יכולתי לקבל.לא יצא לי לבדוק צריכת דלק גם בה אבל אין ספק שזללנית היא לא ואפשר להגיד אפילו די חסכונית.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

פורסם
אהבתי את הפרסומת של המיני-סוברו: "מינימום של מנוע- מקסימום של עוצמה", או "מקסימום של פאר"! מעניין, אף פעם לא ראיתי את זה ככה!:roll::lol: (ואני מת על האוטו הזה!) אגב, מישהו מכיר עוד כזה נוסע- כי, כבר שנים לא ראיתי, וחבל! אני מצטער, שלפני כמה שנים לא לקחתי אחד, שזרקו בבת-ים מאיזה חצר- האוטו הזה, ממה שאני ראיתי, בניגוד ל"תדמית" של סוברו- לא מחליד סדרתי!

אולי לגבי הדגמים המעפנים שהגיעו ארצה זה לא רלוונטי אבל הנה דרגות הפאר ב R-2,דגם קודם ל REX ,התמונות כהות מאוד

אבל אפשר לראות בדגמים היותר יקרים כמה הפנים מושקע.

1.jpg

2.jpg

פורסם

אבל השאלה, האם הרקסים הישנים עוד קיימים (עמ מנוע מאחורה)? -כי כבר כמה שנים לא ראיתי, האחרון, שראיתי (ולא לקחתי, מטומטם:evil: ) היה בבת-ים לפני כמה שנים, שזרקו מחצר בק.ק.ל, והורידו מספר- לפני כ-5 שנים, להערכתי...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אבל השאלה, האם הרקסים הישנים עוד קיימים (עמ מנוע מאחורה)? -כי כבר כמה שנים לא ראיתי, האחרון, שראיתי (ולא לקחתי, מטומטם:evil: ) היה בבת-ים לפני כמה שנים, שזרקו מחצר בק.ק.ל, והורידו מספר- לפני כ-5 שנים, להערכתי...

מבטיח לך -אם אני מוצא אחת היא שלך!

פורסם

אלוני, כיף לראות שאתה שוב רושם פה (לא ראיתי אותך חבילה של זמן).

מתי אפשר לקבל סיבוב (בתור נוסע מן הסתם) בGL? הגרגור של הבוקסר חסר לי מאוד...

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
אלוני, כיף לראות שאתה שוב רושם פה (לא ראיתי אותך חבילה של זמן).

מתי אפשר לקבל סיבוב (בתור נוסע מן הסתם) בGL? הגרגור של הבוקסר חסר לי מאוד...

וכיף עוד יותר לשמוע ממך איש יקר שיודע שמתי שיבקש "לנהוג" על כל אחת מכלותי עלא עיני וואל הרסי.

• תוכן חדש...