Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש י-ם 29.6.07

השושנים
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה היה היום, החום עדין נתן אותותיו והגיעו האמיצים ביותר, הרבה יותר טוב משישי הקודם, אבל עדיין לא כמו במפגש הגדול לפני שלושה שבועות, שני מכוניות חדשות מרשימות חברו אלינו השבוע, אחת מבית היוצר של הקדילאק האדומה, בהופעה מרשימה והשניה הבימר מגילה שנתן הופעת בכורה, אורחת לרגע שאינה אספנות אבל דובר בה לא מעט, הגולף סינכרו הפתיעה וצולמה! ציון לשבח לרנצ'וק שאינו מחמיץ אף מפגש, ועולה מהשפלה אלינו, וכמובן לחברה הקבועים-ועכשיו ניתן לתמונות לדבר:

DSCF4146.jpg

DSCF4163.jpg

DSCF4149.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן אל ייאוש החום היה בעוכריך, ופגע בכמות האנשים שהתקשו להגיע במזג האוויר השרבי והקשה של היום.

של מי הבאס האדומה והמרשימה, לא של אנטולי, והאם זה הוה שיושב בתוך הרכב?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אז יש עוד גולף קאנטרי בארה"ק, תתחדש...

התמונות פשוט יפיפיות, במיוחד הווסטיפליה.

כל הכבוד ויישר כוח להמשך!

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
מה היה היום, החום עדין נתן אותותיו והגיעו האמיצים ביותר, הרבה יותר טוב משישי הקודם, אבל עדיין לא כמו במפגש הגדול לפני שלושה שבועות, שני מכוניות חדשות מרשימות חברו אלינו השבוע, אחת מבית היוצר של הקדילאק האדומה, בהופעה מרשימה והשניה הבימר מגילה שנתן הופעת בכורה, אורחת לרגע שאינה אספנות אבל דובר בה לא מעט, הגולף סינכרו הפתיעה וצולמה! ציון לשבח לרנצ'וק שאינו מחמיץ אף מפגש, ועולה מהשפלה אלינו, וכמובן לחברה הקבועים-ועכשיו ניתן לתמונות לדבר:

קשה קשה...

לאור החום הכבד ששרר בשני ימי שישי האחרונים, ויתרתי על הגעה למפגש. לא רציתי ששוב האוטו שלי ישאיר את חותמו על הרחבה...

אם יהיה מעט יותר נעים בשישי הקרוב, בהחלט אגיע.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

פעם, לפני כמה שנים, ראיתי גם גולף כזאת לבנה, נידמה לי ברחובות- אין לי מושג, מה עלה בגורלה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
האנדר דוג והמנצחת האמיתית מבחינתי כל מילה נוספת מיותרת:

רן, יש משהו, שאני לא מעודכן?!?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

עוד לא...אבל....הכל יכול להיות-רן

הבאס של אנטולי, ומי שחובב VW ואינו מכיר אותו פשוט לא יודע מה הוא מפסיד, מיותר לציין שהכל בבאס מקורי לחלוטין כולל האיבזור הפנימי! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
פעם, לפני כמה שנים, ראיתי גם גולף כזאת לבנה, נידמה לי ברחובות- אין לי מושג, מה עלה בגורלה!

הייתה ברחובות ,של עולה חדש מרוסיה, בצבע שחור, שנמכרה לבנו של בעל מוסך שניסה בכל מאודו לשפץ את מע' הסינכרו וללא הצלחה, ולבסוף השאיר רק את ההנעה הקדמית ומכר אותה - ומאז נעלמה (5 שנים לאחור).

מצא משה

• תוכן חדש...