Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן, יש. רנו 35, רנו 4, רנו דופין כולם 1:43.

שבוע טוב,

ליאורה

שלום.

האם יש אפשרות להעלות תמונות של הרנו 4 ומה זה רנו 35 ? עוד לא שמעתי על יצור כזה מעונין לראות את שתי הדגמים ולדעת מחיר.

דופין יש לי.

בברכה בני ל

אגב הוויליס איזה גודל? אם הוא 1/43 אני מעונין גם בו.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אנסה יותר מאוחר להעלות תמונות של הרנו 4 ו-35 (יש דבר כזה!).

לגבי הוויליס, יש לנו בק"מ של 1:17.

ליאורה

שלום.

האם יש אפשרות להעלות תמונות של הרנו 4 ומה זה רנו 35 ? עוד לא שמעתי על יצור כזה מעונין לראות את שתי הדגמים ולדעת מחיר.

דופין יש לי.

בברכה בני ל

פורסם

אין לנו MK2 וגם לא אסקורט MK1 צהובה, מצטערת.

אני מחפש דגם 1:18 של פורד קאפרי MK2 (ישלי של 1)- האם בכלל קיים דבר כזה- כי, עד עכשיו פגשתי רק MK1!

כמו כן- אסקורט MK1 "רגילה" בצבע צהוב (בלבד!)

פורסם

ננסה להעלות תמונות של הרנו 4 ו-35 (יש 35!). אלה דגמים נדירים ומחיר כל אחד 900 ש"ח.

לגבי הוויליס יש לנו באוסף ק"מ של 1:17 בלבד.

שלום.

דופין יש לי.

בברכה בני ל

פורסם

האם יש דגם של אוסטין A30\A35?

או של ג'יפ פורד שנת 1942?

בתודה,

אור.

ג'יפ פורד מודל 1942

אוסטין A30 מודל 1955 (בשיפוץ)

מחפש בדחיפות כל דבר שקשור לAustin A30/A35

פורסם

היי אור,

יש לנו את הג'יפים של פורד החל מ-1934 ואילך כולל פורד סאדן Delivery הנדיר מ-1940.

ליאורה

האם יש דגם של אוסטין A30\A35?

או של ג'יפ פורד שנת 1942?

בתודה,

אור.

פורסם
יש לנו דגם MG מיוחד 1947 TC.

היי עידן,

ברשותנו דגם אופל רקורד נדירה הכחולה עם הגג הלבן 1:18.

ליאורה

052-2591535

היי,אשמח לדעת מה המחיר לדגמים הנ"ל,ואם אפשר תמונה מה טוב.:-D

תודה.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

דגם MG 1947 TC בצבעו הירוק המקורי, מחירו 700 ש"ח.

דגם האופל רקורד הנדירה, כחולה עם גג לבן, 900 ש"ח

היי,אשמח לדעת מה המחיר לדגמים הנ"ל,ואם אפשר תמונה מה טוב.:-D

תודה.

פורסם
דגם MG 1947 TC בצבעו הירוק המקורי, מחירו 700 ש"ח.

דגם האופל רקורד הנדירה, כחולה עם גג לבן, 900 ש"ח

לרגע חשבתי שמדובר בלירות ישראליות . מה זה המחירים האלה? במחיר כזה קונים רכב מקורי לחלקים

פורסם

ליאורה שלום,

האם יש לך במקרה דגמים של פורד פיאסטה mk1/mk2? 1976-1989 .

בתודה

גרג

There's no bike too sacred, too slow, too heavy, too ugly, too small or too big that can't be turned into something amazing

פורסם

יש לך פיאט 127? ועוד פיאטים?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
לרגע חשבתי שמדובר בלירות ישראליות . מה זה המחירים האלה? במחיר כזה קונים רכב מקורי לחלקים

כן?! אני רוצה לראות!.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

זה עוד זול.. יש דגמים במחירים פי כמה מהנ"ל. תראה את הדגם, תבדוק עד כמה הוא נדיר (יצרן, סדרה, כמה יחידות יוצרו, באיזה שנה וכו') ולפי זה תוכל להשוות ולבדוק (Google תמיד עוזר) אם המחיר מופרז או אמיתי.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
זה עוד זול.. יש דגמים במחירים פי כמה מהנ"ל. תראה את הדגם, תבדוק עד כמה הוא נדיר (יצרן, סדרה, כמה יחידות יוצרו, באיזה שנה וכו') ולפי זה תוכל להשוות ולבדוק (Google תמיד עוזר) אם המחיר מופרז או אמיתי.

ליאור.

אני גם אוסף דגמים ויש לי כ400 דגמים אבל בחיים לא שילמתי על דגם יותר מ200 שח . אני קונה אותם יד שניה מאנשים ששילמו עלהם יותר

• תוכן חדש...