Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סימנתי עוד V !!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש הכלי ממש יפיפה ונראה חויה לרכב עליו

יש לך תמונות שלו במצב שקנית אותו?

מה היה המצב המכאני שלו, מה היית צריך להחליף והאם היה קשה מהרגיל למצוא לו חלקים ?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אהלן עוזי.

תראה,תמונות במצב שהוא נקנה אין לי,אבל וירוס כלשהו לא לצלם את שיפוץ הכלים שברשותי יש ועוד איך יש לי.

בכללי האופנוע היה מכוסה בתוך מחסן נעול תחת בניין,ומלבד איזה יהודי טוב שדאג לעקור ולשבור את הספידומטר מהאופנוע

ולמשתיק האגזוז שחסר,הנענו אותו כמות שהוא כחצי שעה לאחר שנחת בחנייה שלי.מכנית דאגתי להחליף פלאג,לרוקן ולנקות ממיכל דלק את הנוזלים ששכבו שם משנת 91, וכיון שהיה סימפטום כיבוי פתאומי לאחר ההנעה איתרתי בעיה של כניסת חוט ההצתה כוהל שהורכב בצורה רשלנית והעלה קורוזיה(חשמלאי רכב או לא?).בדקתי ברקסים שהיו במצב חדש ודרשו רק מתיחה,נורה אחורית הוחלפה כיון שאחד הטלנטים שנגעו באופנוע שם נורה 12V,פירקתי את האגזוז ונאלצתי לפתוח אותו כיון שהיה סתום,ובעזרת בד שמיר ונייר מים החזרתי אותו לגוון ברזל וצבעתי.החלפתי טבעות איטום לברגי המילוי והריקון בגיר(הייתה נזילה),זה בקטע המכני.

חיצונית בעזרת צמר פלדה ווקס ישבתי על הג'אנט האחורי שהייתי בטוח שהוא גמור מפאת חלודה שהתיישבה עליו,ואחרי רחיצת האופנוע הורדתי כמות שמן נכבדה שהייתה על השילדה בעזרת גרניק,ומרחתי אותו בווקס.מרחתי גם את הכיסא וחלקי הפלסטיק

בחומר מיוחד שאני נוהג לקנות מיעקבי.השבוע לקחתי את הספידומטר לחבר בעל מוסך אופנועים שפירק וסידר אותו,ונשאר לי

לבדוק איך אני מסדר את האוזן השבורה של השעון העשויה מגומי יצוק-פלסטיק.ג'אנט קידמי אין כל בעיה להשיג.

למזלי, ואם כל מה שרשמתי למעלה האופנוע היה במצב מושלם ולא צרך שום חלק מלבד כאמור משתיק האגזוז שחסר לי.

אלוני

• תוכן חדש...