Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז אני מבין שלאסקורט הזאת לא היו רישיונות או מה ?

חבל שאתה לא שואל, גם במצב של בודי היה לי קונה שהיה משלם לך קצת יותר מ-50 ש"ח ובאמת עושה איתה משהו ולא סתם גורס.

חבל.

מחזק!

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תחזק.

כל מי שהגיע וראה את הרכב אמר שהוא רוצה לשקם אותו, הרישיונות היו הבעיה הקטנה. הרכב היה רקוב ברמות קשות,

עם כמות הטלאים שהוא היה צריך היה אפשר לבנות עוד רכב. אז כן נתונים על הנייר זה לא הכל, יד ראשונה ו39K ק"מ זה מצויין אבל לא כשהרכב עומד יותר מ15 שנה באמצע שדה שקוע עמוק בבוץ .

ומי שכ"כ רוצה אסקורט 2 דלתות יכול תמיד לשלוח לי ה"פ .

haters will hate

פורסם

כמות החלודה זה עניינו של הקונה, לא שלך. שמכרת לברזל אמרת להם שיש המון רקבונות ושיקזזו לך ל-43 ש"ח במקום 50 ?

מה שנעשה כבר נעשה, אבל אתה בתור אחד שמצהיר שהוא אוהב לראות אנשים משפצים אסקורטים שולח אחת לגריסה בשביל 50 ש"ח :roll:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

ארנון ,

דיבורים לחוד ומעשים לחוד .

אני בטוח שאם מישהו היה פונה אליו עם מחיר נורמלי , הוא היה מוכר .

זה לא שפתאום רואים את הרכב מפורק או משהו . השרשור מלפני 7 חודשים כמעט . וכ-ו-ל-ם ידעו מה הולך לקרות עם האסקורט הזו .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אף אחד לא פנה אליי ואמר שהוא רוצה את הרכב, שמעתי רק דברים בסגנון של - הייתי משפץ אותה, כשאמרתי לחבר - קח אותה (בחינם) אז הוא אמר שאין לו באמת ראש וסבלנות להכנס לזה.

כמו כן כמות החלודה היא עניינו של הקונה??

א. רציתי חלקים, לשחוט רכב בר שיפוץ זה רע. למרות התמונות מצב הרכב היה קטסטרופה, אני לא מדבר על חלודה שטחית אני מדבר על הררי חלודה, על זה שחלקים התפוררו . העירייה השאירו לי פתק שהם מפנים את הרכב בעשירי לחודש (אתמול) התעוררתי בשבע והסתכלתי מהחלון עד 11 ואז ירדתי לפרק את כל מה שנשאר לפני שהם לוקחים, ופירקתי ואז אמרתי למה לתת לעירייה?

הם גם ככה לא באו. אז הורדתי 50 ש"ח מעלות הרכב. זה גם משהו.

ב. היה פתק על הרכב עם מספר הטלפון שלי. מישהו התקשר ואמר לי שהוא רוצה לקנות את הרכב לשיפוץ, בחור נחמד שעבר מספר פעמים ברחוב, ראה גם את האדומה וממש התחשק לו לשפץ אסקורט, שוחחתי איתו והבנתי שהוא שיפץ כבר מספר רכבים, סיפרתי לו את הסיפור של האסקורט הנ"ל והוא גם הבין שאין ממש מה לעשות איתה. מכיוון שהוא נשמע לי סבבה, לקחתי אותו לראות אסקורט 2 דלתות שנת 69 למכירה, אחת שצריכה שיפוץ וזה גם אפשרי. מקווה שיצא מזה משהו.

ויש עוד כמה למכירה.

אז די עם הגישה הזאת כאילו עשיתי משהו לא בסדר, אם היית רואה את האוטו ומדבר ככה הייתי מבין אבל יש דברים שלא עוברים בתמונות (במיוחד לא של הסלולארי). פירקתי מה שרציתי מאסקורט שלא ממש יכלה לחזור לכביש (ויש המון סיבות לכך) ז"א הוצאתי משהו טוב מרכב שהיה אמור ללכת לגריטה עוד לפני שהגיע אליי.

haters will hate

פורסם

בנצי אני מקווה שלא אכפת לך שהורדתי את התמונות והן יכנסו אחר כבוד להדרכות הבטיחות של אבא שלי (ממונה בטיחות במפעל ועושה הדרכות בתחום בכל מיני חברות).

את התמונות שלי עושה אותו דבר כדי להוציא גיר לסיירה הוא לא יקבל...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מחזק את דברי בנצי.

האסקורט הזו בפשטות,לא היתה ברת שיפוץ,ובטח שלא בסכום הגיוני.

התמונות עושות עימה חסד;במציאות היא ניראתה זוועה,רקובה למוות.

מה שכן,לתמונות הללו יש ערך סנטימנטלי רב עבורי;האסקורט הזו מתה בדיוק מתחת לבית שבו נולדתי,ואפילו באותה שנה!

הרחוב הזה היה חלק ממחוזות ילדותי,ואני עדיין זוכר היטב את המוסטנג 65' הלבנה שחנתה לא רחוק משם,את הליילנד אלביון,את הלארק 63' שהיה לו מזגן עם יחידה פנימית של "אטמור" ועוד.

המכונית היחידה ששרדה,ושמחתי לראותה,היתה הטנדר טרנספורטר הירוק,בגירסת חד קבינה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

התחלתי בבניית קונסולה מרכזית לאסקורט, אני דואג שהיא תהיה צרה ע"מ שישאר המון מרווח לרגליים ושהיא תכיל HU מבחינת הרוחב, אני מתלבט האם להאריך אותה לכיוון ידית ההילוכים או אפילו לכיוון המושבים האחוריים ובכך ליצור מספר מקומות אכסון וגם ליצור הפרדה בין הנוסע לנהג. מה שהכי מטריד אותי זה איפה אני יכול להשיג סקאיי ע"מ לרפד את כל העסק כמו שצריך, אני גם צריך להכין דיפונים חדשים לדלתות ככה שזה ממש חשוב לי.

אשמח לשמוע. תודה רבה.

haters will hate

פורסם

אני קונה סקאי מהחנויות של רהיטים שיש ברחוב הר ציון בת"א המבחר גדול האיכות טובה והמחירים זולים. החנות שאני קונה ממנה נמצאת על הר ציון רחוב אחד ליפניי לוינסקי אם באים מכיוון דרום.

• תוכן חדש...