Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמרוד היי,

הרבה זמן בהחלט מושג יחסי.

תתחדש פשוט מדהים,גם אני עוד מעט סוגר כשנתיים מאז התחלתי עם האסקורט ,היום אני וחבר ירדנו ''לסדנה'' שלי כך הוא החליט לקרוא ''למחסן של כאילו'' על פי אשתי והילדים נו טוב כל אחד הדביק שם אחר,ובקיצור הסתכלנו איך שלאט לאט האוטו מקבל צורה והפרויקט לקראת סיום והנה אני מוצא את עצמי מחפש פחנוע חדש לפרויקט הבא.

אגב מה קורה עם האסקורט יש עידכונים תמונות משהוא להרטיב את הגרון?.

תתחדש ושיהיה שבוע טוב.

אבי.

בברכה אבי.

אסקורט MK1 בתהליך שיפוץ כאן

כל מידע על חלק למכירה\נטוש לאסקורט יתקבל בברכה.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מזל טוב.

איזה כיף לראות עוד חיפושית משופצת ברמה כזו.

היא יפיפיה .

מצטער אבל אני חייב לציין ששבו שעליו גם אני שמעתי כמה המלצות איכזב מאוד חבר שלי .

הוא דחף לו חלקים לא כמו שהוא ביקש ,וחיפף לא פעם בעבודה, ובכלל נתן הרגשה שממש לא בא לו לטפל באוטו .

יכול להיות שהוא נותן יחס שונה ללקוחות חדשים מול מכרים ותיקים .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מזל טוב!

חיפושית מדהימה שהיא תוצר של השקעה ואהבה גרידא :-D.

תהנה ממנה!

באשר ליוסי שבו אני נאלץ להצטרף להסתייגויות.

מנסיון אישי הוא עושה רושם של אחד שיודע מה הוא עושה, אבל האמינות שלו לוקה בחסר.

בכלל בחיפושית יש עבודות פשוטות שאפשר ומומלץ לעשות באופן עצמאי ולהמנע משחיטה במוסך.

אם תרצה את פרטי המוסך שאני מטפל בו באותו האזור (השפלה), שלח ה"פ.

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

פורסם

השמועה אומרת כי נמרוד מבריש ידיו בסבון ניתוחים לפני שהוא ניגש לטפל בחיפושית, כפי שאני מכיר את היסודיות והעקשנות של נימרוד, אין לי ספק שכמות הידע הסבלנות וההשקעה ברכב הזה מתגמדים לעומת התוצאה, אני נותן לו עוד חודש והחיפושית הזו תהיה המלכה של הכיתה-יפיופה אמיתית עכשיו נישאר רק לעשות עליה לי-ם...אנחנו מחכים בסבלנות-רן

תצלום אילוסטרציה:

23884407oj5.jpg

39465130tq2.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

החיפושית הזו תהיה המלכה של הכיתה-יפיופה אמיתית עכשיו נישאר רק לעשות עליה לי-ם...אנחנו מחכים בסבלנות-רן

ויש כמובן אפשרות נוספת,

שתעשו לו כבוד ותרדו אלינו ... :)

להתראות במפגש המשותף,

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...