Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפושיט... אין כמו חיפושיט כדי לילמוד.

אפשר לשנות חיפושיט לפי האופי שלך, לשפץ אותה יחסית בקלות, והכי חשוב, בימי הגשם, בידיים נכונות היא מהנה מאוד... :twisted:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

כל רכב עממי ופשוט יהיה התחלה טובה. אסקורט, קורטינה, קדט, קורסה, סובארו, חיפושית וכו'.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

פורד אסקורט

כרטיס הכניסה שלך לעולם האספנות ומדוע

מידע זורם ,כמעט כל מכונאי מכיר את הרכב לרמת הפרטים

שפע חלפים

קל לתחזוקה ,מנוע פשוט,אמין ללא מחלות ילדות ,בגרות, זקנה

גרסת שתי הדלתות

לדעתי גרסת המרוצים של הרכב מעוררת תאבון ,במידה ותחליט להשתגע

"גבעת חלפון"

יגאל

פורסם

גם וולבו 144 יכולה לבוא בחשבון.

מכונית מרווחת,נוחה,קלה מאד לתחזוקה ובעלת זמינות חלפים מעולה.

בנוסף,ה 144 לא סובלת מנגע החלודה שהכריע רבות מבנות דורה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
שלום, אני בן 16 ואני כבר הרבה זמן חושב לקנות איזה אוטו שיהיה אפשר לעבוד עליו עם אבא שלי.

בהתחלה רציתי קיט קאר (אוטו שקונים בחלקים), אבל אחרי החלטתי שאני רוצה לשפץ אוטו ישן.

בהתחלה חשבתי על מוסטנג כמובן, אבל הבנתי שזה סיפור לא קטן, אז לאחר שהסתכלתי בפורום ראיתי שאולי יותר יתאים לי ג'יפ וויליס, וגם אבא שלי מעדיף אותו, אבל מצד שני לא ממש מצאתי כאלה שאפשר לשפץ.

מה דעתכם ?

חשבתי אם להגיב, לדעתי הכי טוב לא להתחיל כי אין לזה סוף, כך או כך שיהיה בהצלחה. - זאב

zeev

• תוכן חדש...