Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפרוייקט החדש שלי BUS דבל 1972

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצטרף בכיף לכל המתפעלים - יופי של תוצאה, כל הכבוד להשקעה...

זה הרכב שלמדתי לנהוג עליו, של אבי המנוח, שהיה מודל 68, ירוק, וקיבל גג לבן... בצבע הכבישים הזוהר של מע"צ! (אבי עבד איתו במע"צ).

כיף של רכב לנהיגה, קצת עצלן, עם הילוך אחורי חמקמק...

בנווה עוז בפתח תקווה, ברח' הקשת חונה אחד כזה שבעליו ממלא את כל חורי החלודה בחומר ביד, אפילו לא שפכטל ושיוף... האוטו מאוד שלם ומקורי, אבל נראה לי שזה יהיה סיוט לשפץ אותו...

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

הצבע הזה מזכיר לי את הרכב של אבי BUS שנת 73 אשר הייתה צבועה בדיוק באותו צבע כחול..

הרכב הספציפי של אבא שלי הגיע עם תייר בשנת 1977 ומשום מה הועמד ללא נסיעה למשך 3 שנים (תקנות אשר היו בזמנו כנראה..) .

הרכב היה ברמת הגימור הגבוהה בזמנו, והרכב אכן היה מפואר, עם 2 שורות מושבים מאחור אשר הגיעו מהיצרן, והיו מושבים מרופדים ונוחים מאוד, בשונה מההרכבות המקומיות אשר היו בזמנו..

הרכב שירת את אבי נאמנה במשך 7 שנים, ונמכר בשנת 1987 אין לי מושג למי, עם בעיית מנוע רצינית..

האם יש למי מכם מידע היכן נמצאת BUS עם רישוי 858-320 ???

יום טוב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

יוסי שיחקת אותה!

ממש מהמם, הלוואי על הווסטפליה שלי כזאת רמה.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

• תוכן חדש...