Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מכוניות אמריקאיות שבת 2.6.2007 - תמונות

lior_baruch
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

בשבת , 2.6.2007 התקיים מפגש מכוניות אמריקאיות בר"ג, בארגון ובחסות מועדון Fuel Slut הישראלי. המפגש היה פתוח לקהל הרחב והוזמנו אליו מכוניות אמריקאיות מכל המועדונים והפורומים בישראל. בין היתר, ניתן לראות בתמונות גם מכוניות המוכרות ממועדון החמש :)

אין צורך להוסיף במילים... הנה התמונות (אזהרה... לא לבעלי לב חלש ובעלי חיבור איטי לאינטרנט... הרבהההה תמונות :)).

ליאור.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

19.jpg

20.jpg

21.jpg

22.jpg

23.jpg

24.jpg

25.jpg

26.jpg

27.jpg

28.jpg

29.jpg

30.jpg

31.jpg

32.jpg

33.jpg

34.jpg

35.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

:twisted:8):twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר אחד חייבים לבדוק ומהר! מי אחראי למחדל של ארוע כזה בדיוק כאשר אני עובד, מדוע לא תואם איתי מראש, ומי האשם? נקפד ראשו...-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר אחד חייבים לבדוק ומהר! מי אחראי למחדל של ארוע כזה בדיוק כאשר אני עובד, מדוע לא תואם איתי מראש, ומי האשם? נקפד ראשו...-רן

פורסמה הודעה כאן בפורום... תתחיל לקרוא גם שרשורים שהמילה ירושלים לא מופיעה בהם ;-)

ליאור :lol:

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המנוע הראשון נראה לי שייך לפיירבירד של אולג

היה מפגש חביב ביותר!

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גיורא, מתי הספקת? אפילו לא שמתי לב :oops:

חוץ מזה - כל עוד זה כמעט ולא דריסה - זה שטויות :lol:

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...