Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מועדון החמש ירושלים - 25.05.07

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה מ-ד-ה-י-ם, מעבר לחלומות הכי וורודים שלי. הם הגיעו ובגדול, לאט לאט יוצאות להן מהמקומות המסתור כל היפיפיות, ואנו מקבלים את כולן בברכה! כל חבר שיגיע עם רכב אספנות ללא הבדל דת גזע ומין יתקבל בחיבוק ונשיקה! הטרנספוטר הכחולה עם 53000 ק"מ אמיתיים, נחה במחסן סגור ויצאה לכבוד המפגש! השניה שופצה ע"י סמי באהבה. הנ"ל "משוגע" אמיתי המחזיק בבעלותו אוטובוס טייגר מקורי, שיגיע למפגש הבא! (אני לא יודע איפה אשים אותו עדיין אבל הוא יגיע...).

עוד כיבדו אותנו בנוכחותם, "משה והרפורמים" והרנו המקסימה, איל פלד ללא "המלאך" (יש הבטחה לשבוע הבא אחרי טסט), רנצ'וק שמתמיד להגיע מהשפלה מצוייד בדיזל ....היה גם הארלי שקפץ לביקור ולקח את זיו (שעבד קשה מאוד) לסיבוב, הבאגי המפולפלת של מצא שעשה סיבוב לכל הילדים שבקשו - אדם נדיר...שני פיאטים שצצו מאי שם ללא גג וראיתם בפעם הראשונה בי-ם.

ו...גולת הכותרת - החיפושיות, שהגעו אחרי החלילן מהמלין (אנטולי) ה-אבא של כל החיפושיות בי-ם! כל אחת מקסימה ומחייכת בדרכה וכולם ביחד אווירת הפנינג אמיתית... וכמובן ה-MG של יעקוב טורטן שעשתה מאמץ ועברה באותו יום טסט, במיוחד בכדי להגיע למפגש וקצרה שבחים ותשואות! ואחרונה חביבה, ה-MG הכתומה של אלון. המכונית עמדה במקום מסתור במשך שמונה חודשים וראתה אור יום רק לצורך הופעה למפגש - מקורית יפיפיה ומקסימה. שתי מיני מיוחדות שנתנו הופעה של הג'וב האיטלקי והעלו חיוך על פני כולם...-המשך יבוא-רן

נכון איך שכחתי את החיפושית הזו עם המנואלה..אהבתי את הרעיון :)

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לצערי לא יצא לי השישי הזה לעלות לעיה"ק בשל יום הולדת לחבר קרוב,אסף בקר,למי שעוד לא הבין.

שבוע הבא מיתארגנת שיירה מכובדת ביותר.

צפה לבעיות חנייה רציניות!

גם צרות של עשירים הם צרות..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

סחתיין על מפגש מרשים.

רן - יישר כוח !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
מחכה לכולם...שישי הבא...נערך בצורה קצת יותר טובה ונכיל את האורחים-רן

עכשיו קראתי את הכתבה :)

אהבתי!!!!

ואני גם גר בארמון הנציב רק שתדע

יש לי שכן שחולה על חיפושיות הוא כל הזמן קונה משפץ ולפעמים גם מוכר כרגע יש לו שתיים ממש יפות

אני יגיד לו להגיע למפגש של שבוע הבא.

פורסם

כאמור, אולי עוד שבועיים אגיע- רן, להכין מקום, אם הטייגר ייכנס- גם אני נכנס!:twisted::-P

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ברכות לרן על המפגש הירושלמי, שהולך וגדל !

אזהרה ובקשה לצידה, התחל לשריין מקום גדול יותר, סניף המרכז והצפון, אמור להצטרף אליך בשבוע הבא, ונראה לי שחניון טדי יהיה קטן מדי להכיל את כל רכבי האספנות, ואת האוטובוס של גנאדי.

בהזדמנות זאת שמחתי לראות את הMG הכתומה של אלון, רכב קביורלט מרשים לכל הדעות, אוצר על גלגלים, אשר יש וחובה לשמר אותו.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אהבתי במפגש, שבעלי הרכבים ממש נותנים לקהל להתרשם מהמכוניות ואפילו להכנס פנימה הגדיל לעשות, ועל כך מגיעה לו תודה אישית, מצא שעשה סיבוב לילדים שבקשו ועל כך נתונה לו תודתי האישיית-רן

dscf3024zj1.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
מלכה אמיתית, נדירה שמורה ומטופחת!

55ah3.jpg

mggm1.jpg

סופסוף יצאה אל האור:-D- ראיתי אותה פעם עומדת מלאה אבק, והתבאסתי!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...