Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Carlisle Spring Event

ג'ק
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן, על הכרמן גיה לא בטוח שכדאי לפרט, אבל רק לצורך התיעוד - מישהו דחף שם 8 צילינדרים בצד הלא נכון, הוסיף גריל חדיש של VUE ועכשיו גם מנסה למכור את ההכלאה.

שאר התמונות - לכאן או לכאן על טעם וריח - מקור מול מטופל.

רפליקות הקוברה נמכרות כמכונית מוכנה ללא מנוע וגירב28,500$ את השרירים יבחר הבעלים.

P4210036.jpg

P4210035.jpg

P4210041.jpg

P4210048.jpg

P4210047.jpg

P4210031.jpg

פורסם

דף אחרון, תמונות חביבות עלי.

הדה שבו נראתה כמו מעולם אחר ליד מפלצות הפח, קופסת סרדינים ליד חביות נפט.

שאבל ינקו ומעריצים.

באחרונות - ליד היציאה הקאבינות - HOUSTON WE HAVE LANDED...

זהו, שש שעות בשמש הקופחת, אלפי אנשים מיוזעים סוחבים חלקים פח חלודים בעגלות, ניקלים בוהקים בשמש, אוסף פסכודאלי של מכוניות כיד הדמיון של בעליהן, ריח נקניקיות וצ'יפס, בשלב מסויים האדישות משתלטת ואני מוצא עצמי חולף על פני רכבים שבימים כתיקונם הייתי מרייר מולם, זה הזמן ללכת. משתמע שסבלתי? להיפך רבותי, והלוואי על כולכם.

ליעד סבל גם כן?

להתראות בעוד חודש באותו המקום.

P4210039.jpg

P4210040.jpg

P4210044.jpg

P4210045.jpg

P4210049.jpg

P4210050.jpg

פורסם
זהו, שש שעות בשמש הקופחת, אלפי אנשים מיוזעים סוחבים חלקים פח חלודים בעגלות, ניקלים בוהקים בשמש, אוסף פסכודאלי של מכוניות כיד הדמיון של בעליהן, ריח נקניקיות וצ'יפס, בשלב מסויים האדישות משתלטת ואני מוצא עצמי חולף על פני רכבים שבימים כתיקונם הייתי מרייר מולם, זה הזמן ללכת. משתמע שסבלתי? להיפך רבותי, והלוואי על כולכם.

ליעד סבל גם כן?

להתראות בעוד חודש באותו המקום.

VERY WELL SAID , אויי כמה שאני מתגעגעת לזה, אבל אוטוטו ספטמבר, ביולי ונטלי מארש שוב על הכוונת, אוככככככככככ האווירה הזאת, כמו שאמרת הניחוחות, כלי הרכב, גם בחניה הציבורית, כל האוצר הבלום הזה.

יעקוב אמתין בסבלנות לכירכרות ללא סוס שלי

אירית

פורסם
ללא הסוס או ללא האביר- אירית?

לא היום רנצ'וק, לא היום

אירית

פורסם

אז היינו שלושה ישראלים שם ולא התראינו?

שכחנו לציין את מזג באויר הנפלא שהיה לאחר כמה ימי סופה...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
אז היינו שלושה ישראלים שם ולא התראינו?

שכחנו לציין את מזג באויר הנפלא שהיה לאחר כמה ימי סופה...

אז נראה שהיינו לפחות ארבעה... ומזג האויר - המקומיים מיד התקלפו והסתובבו חשופי קעקועים וצלויים לפחות כמו הנקניקיות האיטלקיות שנמכרו בקצה כל שורה, אצלנו זה רק עורר געגועים הביתה.

פורסם

אכן הבאתי איתי עוד שרוט. המצלמה אצל השרוט הנ"ל, ותמונות תועלינה בשניה שאני אצליח לשחרר אותה ממנו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
ללא הסוס או ללא האביר- אירית?

רנצ'וק

לו אני כבר לא צריכה להמתין, וחוץ מזה תמיד יש לי אותך כגיבוי, עדיין אמתין בסבלנות שיעקוב יצלם לי את הפירס ארו היפה ביותר

אירית

• תוכן חדש...