Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Rat Cars

barak4*4
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשרשור ענתיקות בדרכים ובחצרות, נשאלה השאלה הבאה:

מה אתם אומרים על זה

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=81917&d=1174857852

ובכן, שתי מילים RAT CAR.

מעבר לים RAT CARS או RAT BIKE זה נושא מאוד פופולארי.

המטרה - רכב שיראה כאילו הוא הרגע חפר את דרכו החוצה מהפרוקיה או ממפעל מיחזור הברזל, אבל הוא צריך להיות תקין מכאנית ועדיין חוקי לכביש.

"מכונית עכברוש" לא נשמע קליט, נראה לי שהשם העברי המתאים הוא "נבלות על גלגלים"

בארץ זה עוד לא הפך לענף, אבל לא חסרות "נבלות על גלגלים" שעונות 1:1 לקריטריונים של RAT.

קדימה, תת פורום חדש RAT CARS :wink: :

ratql7.jpg

rat1mf2.jpg

rat2fv8.jpg

ratbikebgiu2.jpg

rat20bikeou8.jpg

bestratsc0.jpg

both20eyes20openwq2.jpg

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

ויש לנו גם את זו:

attachment.php?attachmentid=80279&d=1173121820

attachment.php?attachmentid=80280&d=1173121820

נלקח מכאן.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אם מכלילים גם משאיות, אז יש מועמד ישראלי ראשון לתואר :twisted: :

dsc01962mb2.jpg

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

Holy shit! אני דורש זכויות היוצרים, אין להשתמש בתמונות של המשאית שלי ללא רשות הבעלים, אחרת תוגש תביעה משפטית!:-P:lol::-D:twisted::drinking::roflmao: :roflmao:

ולהיות רציניים לרגע- תמיד אהבתי את הרכבים בסרטים "העתידניים", על התרחשויות אחרי מלחמת העולם ה-3 בד"כ- זהו בדיוק הסיגנון! רק שלא כ"כ נראה לי, שהמשטרה בארץ, ומכוני רישוי במיוחד, ייתלהבו מזה, שיבוא להם דבר כזה לטסט, אפילו שיהיה במצב חדש מכנית!:roll:

דרך אגב, יש בחור, מכונאי-משפץ אופנועים הישנים בת"א, שהלביש על הווספה שלו על הפנס את המסכת אב"כ כזאת, רק שהווספה עצמה לא נראית כ"כ גרוטאתית...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
Holy shit!תמיד אהבתי את הרכבים בסרטים "העתידניים", על התרחשויות אחרי מלחמת העולם ה-3 בד"כ- זהו בדיוק הסיגנון! רק שלא כ"כ נראה לי, שהמשטרה בארץ, ומכוני רישוי במיוחד, ייתלהבו מזה, שיבוא להם דבר כזה לטסט, אפילו שיהיה במצב חדש מכנית!:roll:...

כזה למשל:

900.jpg

ולגבי המשטרה - גם ככה בגלל משרד האוצר ה"מתחשב" שלנו מסתובבות מלא גרוטאות בכבישים. אם יהיה לרכב את כל החלקים הנדרשים עפ"י החוק, אז לא יהיה להם מה להגיד. רק שיעצרו אותך יותר מהרגיל...

נ.ב. זה גם אחלה רעיון להפגנה בעד הורדת המס על רכבים חדשים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כזה- מתאים בריבוע!!! :twisted: :twisted: :twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

גם אני!8)

פורסם

מאוד מזכיר לי את סירטי הmad max

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

אני אוהב את הסגנון כאשר הוא באיזון , לא יותר מידי זרוק אבל גם לא יותר מידי נקי.

נגיד מהתמונות - הVW והRATROD עם הסליקס מאחורה הם לטעמי.

יש רכבים מדהימים כאלו.

כאלו שכל הפח פרפקט מבחינת יישור וBODYWORK אבל צבוע בקושי/פריימר או חלוד.

למשל

http://www.californiaclassix.com/images2/Barris-Ratrod-remote.jpg

http://www.wediditforlove.com/Pomona2006/John's-ratrod.jpg

חוץ מהגאנטים האלו

http://www.oldclassiccar.co.uk/photos-rod/hotrod_66.jpg

ועוד רבים וטובים, זה רק בחיפוש קטן.

פורסם

עשה לי חשק, מי תורם מינשא RPG לסופי-ברצינות מחפש תרמיל צבאי או דמוי צבאי, לצורך חיבור לסבל האחרי להובלת חפצים, בגלל הצבע הצבאי שלה יתאים לה להפוך לקרבית על לצביעה הרשמית-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
עשה לי חשק, מי תורם מינשא RPG לסופי-ברצינות מחפש תרמיל צבאי או דמוי צבאי, לצורך חיבור לסבל האחרי להובלת חפצים, בגלל הצבע הצבאי שלה יתאים לה להפוך לקרבית על לצביעה הרשמית-רן
תול"ר 75 מ"מ יתאים? לצנחנים הצרפתיים היה דבר כזה בשנות החמישים!

ואם זה לא שינוי מבנה לא חוקי, אני לא יודע מה כן. :lol:

f_vespa-01.jpg

vespaacma_resized.jpg

פורסם
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

• תוכן חדש...