Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Rat Cars

barak4*4
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

עוד תמונות של מכוניות בסגנון "אני לא מאמין, אבל זה אשכרה נוסע":

http://www.ziza.ru/2007/03/28/a_oni_eshhe_i_ezdit_umejut_26_foto.html

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חצי מהתמונות שהעלתם פה אינן "נבלות על גלגלים" (RATs), הן מכוניות מטופחות שנצבעו בצבע מט.

פה, בצד השני של העולם, השחור מט הפך להיות "ה"-טרנד של הערסים המקומיים, קצת כמו הטסות המסתובבות או הניאונים בישראל.

המכוניות הללו לא עונות לקטגוריה של "נבלות על גלגלים" כי הן מכוניות מושקעות ומטופחות.

"נבלה" אמיתית, היא לרוב במצב מקורי ומטה, עם תוספות שיכולות רק להוסיף למראה "הנבלה" וכמו שכבר נאמר, במצב מכאני תקין, שיכול לעבור טסט.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

זה הכיוון של נבלה אמיתית :twisted:

rat1vv7.jpg

rat2rm3.jpg

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

מישהו אמר rat look ישראלית?

במקרה ראיתי את השרשור הזה היום.אחד החלומות שלי זה שיהיה לי rat rod.

אחרי שלושה ימים של שיופים של כל האוטו,היום תכננתי לעשות צבע מט לכרמן שישמש בתור צבע יסוד לחודשים הקרובים כדי לקבל מראה יותר "נקי" ממה שהיא עכשיו,ועל הדרך אני גם אהפוך אותה לrat rod.לצערי,הבחור שהיה אמור להביא לי פיסטולט הבריז לי,אז נדחה את הצבע בכמה ימים.

יש כמה שברים על האוטו שבחרתי להשאיר אותם ולא לתקנם כרגע מהסיבה של להגשים את המושג rat rod.האוטו ייראה כאילו ישב כמה שנים מתחת לפסולת,אך מכנית הוא פיקס.

בכל אופן,העליתי תמונה של הכרמן במצבה הנוכחי,והערכה של איך הרכב ייראה תוך כמה ימים.

DSC06346_JPG.jpg

mui.JPG

• תוכן חדש...