Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המטמון הנשכח בספרד, מדהים!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כנראה שזהו מקרה קלאסי של אדם זקן עשיר שהתחביב שלו היה לאסוף מכוניות ישנות.

כנראה שלא הייתה לו ממש משפחה.

יום אחד הוא נפטר והמקום פשוט נשכח..

יכול להיות מצב כזה לא?:wink:

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם
משהו קצת לא מסתדר לי בהיגיון,

בחלק מהתמונות נראה לכאורה שהרכבים עומדים על צמיגים ממולאים באויר ובחלק נראה שחסר קצת אויר.

קצת קשה לי להבין איך 15 שנה האויר החזיק בפנימית ?

כשאנחנו מחנים מכונית רק כמה חודשים האויר יורד ויורד עד שהרכב על הג'אנט שלא לדבר שהפנימית מתפוררת במשך הזמן.

ועוד איך יכול להיות,במצב של לחץ הפנימית נמצאת במצב של חוסר אויר מוחלט,מצאתי כלי שנשמר בפנימית אויר יותר מ-15 שנים ועוד הגלגל היה באדמה,מובן שלא הייתי נוסע על כאלה פנימית וצמיג.-זאב

zeev

פורסם

כמה אלפות, ולנצ'יות... הלוואי עלי. אם אני לא טועה היתה שם גם בריסטול אחת...

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

הכי קרוב לחלום....

בחלום שלי, המכוניות נקיות ומצוחצחות.

אין גרגר אבק.

המלכה הצרפתיה עומדת לפני כולם ולידה הנסיכות האיטלקיות המשובחות......

חבל, חבל על המקלדת של הלפטופ.

חבל, חבל שהן לא שלי.

פורסם

לכל בעל מיקצוע יש את החלום שלו, לחוקר מחלות, לימצא תרופה למחלה נוראית, אידס נניח.

לחוקר חיות לימצא מערה, ההיא ליד לוד-רמלה, לחוקר מאובנים לימצא חיה מלפני מיליוני שנים שהישתמרה בתוך קרח, לממציא להמציא איזה דלק פלאי שיכול לפתור את בעיות הזיהום והאנרגיה...

ואני חשבתי שאני אפסיק לעשן... דאאאאאממממ, אני חייב אחת עכשיו, לא להאמין, הלב שלי עדיין דופק כשאני עובר על התמונות האילו. וכל הזמן אני חושב "למה זה לא אני, למה זה לא אני"... רבאק, האם לא הייתי ילד טוב השנה? לא הישתדלתי. למה אלוהים... למה?! :shock:

טוב, אני הולך לגלגל לי אחת, למזוג כוסית של גרנטס ואחרי זה להיתגלגל למיטה עם חלומות טובים...

מיסתבר, שחלומות כן מיתגשמים! (לאנשים אחרים! :bad-word:)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
לא מבין למה כול הזמן נוגעים לי בדברים:roll::-P :-P :-P :-P

אמרתי לך כבר... אתה צריך להפסיק עם הפנטזיות שלך!

אני לא מבין למה כל הזמן נוגעים לי בדברים..... :roll: :-P :-P :-P :-P

:lol:

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

לא לימדו אתכם לשמור על פרטיות?

החנייה של ג'ורג' - מותר לו לעשות שם מה שהוא רוצה!

8)

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קונדסון תודה רבה על השם החדש, מחמיא לי - אבל פעם הבאה שתחליט לקרוא לי בשמות אחרים תודיע לי לפני בבקשה :lol:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

דווקא ייתכן מאד! הטייגר הנטוש שאני וחבריי לפורום תח"צ מצאנו בפתח תקוה עמד נטוש במגרש נעול משנת 1989 בה ירד מהכביש ועד שנת 2005 בה הוא נמצא וכל השנים האלה האוויר לא ירד בכלל והאוטובוס עמד כמו גדול ויותר מזה כשהנענו אותו הוא נסע באותם צמיגים ואוויר ממקום בו עמד עד לביתו החדש.

suuet h

משהו קצת לא מסתדר לי בהיגיון,

בחלק מהתמונות נראה לכאורה שהרכבים עומדים על צמיגים ממולאים באויר ובחלק נראה שחסר קצת אויר.

קצת קשה לי להבין איך 15 שנה האויר החזיק בפנימית ?

כשאנחנו מחנים מכונית רק כמה חודשים האויר יורד ויורד עד שהרכב על הג'אנט שלא לדבר שהפנימית מתפוררת במשך הזמן.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תוכן חדש...