Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את האמת שהיה שרוף על מוסטאנגים תמיד רציתי מאך 73 ... או מאך 69 בנוסף ל 67.

אבל פשוט התחלתי להתעניין יותר בGM ו MOPAR ולפי דעתי ה FBODY ו ה ABODY של GM הרבה יותר מושכים מה מוסטאנג ושלא נדבר על על ה MOPAR היותר משוגעות כגון צארגר קודה רודראנר וכו...

כמו כן מבחינת GM הרבה יותר קל לשפץ ולהשיג חלקים והמבנה של הרכבים והמערכות השונות הרבה יותר פשוט...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמע קובי זה הכל עניין של טעם,

לדעתי הסטאנגים של שנות ה 60 מעוצבות בצורה מופלאה, כזו שאין באף רכב אחר.

איך אומרים - על טעם ועל ריח אין להתווכח.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
שורה תחתונה נכון אין כמו ליבא אחת משופצת, אבל זה לא אומר בזה שיבאת אחת סיימת את העבודה, צריך לדעת מה להביא ... יש שם דילים מצויינים אבל לדוגמא לא הייתי מיבא לארץ מוסטאנג עם דראמים מקדימה כי ההסבה יותר מידי יקרה (סתם דוגמא).

בקשר לשיפוץ בארץ, לצערי אין מספיק בעלי מיקצוע אשר מבינים בפורד אמריקה מה שמקשה על שיפוץ ,כמו כן המחסור הגדול בחלקים בארץ וגם העלות הגבוה יותר באופן יחסי ל GM ,לא נקרא למוסטאנג כרכב עממי וקל לשיפוץ אני חושב שאם האוטו שלי ספציפית לא היה משופץ בארה"ב אני לא חושב שהייתי מגיע למצב שהוא נמצא בו היום ובטוח לא היה לי את היכולת והביטחון לשפר אותו .

מצד שני, שאתה משפץ את האוטו שלך לבד (כמו שדודי עושה ) אתה יודע מה עשית ברכב שלך , אתה מכיר את הבסיס של הרכב לרמת הבורג (כמו ליאור אומר 8) ) .

שורה תחתונה אני חושב שהאופציה של היבוא הכי עדיפה ........

אבל אם לשפץ או לקנות בארץ... רק לבד! אני לא סומך על בעלי מיקצוע .

נקנח בסירטון של המוסטאנגים הכי יפות בארץ!

הלינק המדליק----> כאן!

סרטון שיפוץ מוסטאנג 68

הלינק המדליק----> כאן!

בסרטון הראשון בדקה ה1:11 זאת הSHELBY GT 500 67? או שאני חיי בסרט?

פורסם

אתה חי בסרט ומקפיץ שרשורים לחינם.

לא כל פסטבק זה שלבי...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...