Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואני יוסיף את עשרים הסנט שלי..

ללמבורגיני קונטאש ולפיאט 127 היה אותו מתג הצתה(מתוצרת SIPEA)ולכן גם אותו מפתח,רק ללא לוגו כלל.

ליגואר MK3 XJ ולמוריס מרינה היו אותם ידיות הפעלה על עמוד ההגה.

אותו כנ"ל לפרארי טסטה-רוסה ולאוטוביאנקי Y10.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הלוטוס שלי לדוג' (Elan +2), וגם הספרינט, חולקות פנסים אחוריים עם הרכב העממי והשווה לכל נפש יגואר E-TYPE

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
ואני יוסיף את עשרים הסנט שלי..

ללמבורגיני קונטאש ולפיאט 127 היה אותו מתג הצתה(מתוצרת SIPEA)ולכן גם אותו מפתח,רק ללא לוגו כלל.

ליגואר MK3 XJ ולמוריס מרינה היו אותם ידיות הפעלה על עמוד ההגה.

אותו כנ"ל לפרארי טסטה-רוסה ולאוטוביאנקי Y10.

שלא נתחיל, אפילו, לדבר על הסלט של פולקסווגן - אודי (ידיות חלונות, פתיחת דלתות פנימי/חיצוני, לו"ש, כפתורים, מנועים, גירים, בולמים, ציריות וכו'). למעשה - זה ממשיך עד עצם היום הזה, ע"ע גולף/אודי A3/אוקטביה/לאון/TT וכיו"'ב....

פורסם

זכור לי מבחן דרכים לבנטלי קונטיננטל GT בו הכתב התלונן על כך שהמפתח הגיע ישר מהפאסאט.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
שלא נתחיל, אפילו, לדבר על הסלט של פולקסווגן - אודי.

אבל נדמה לי שסמל שתי החברות הוטבע על כל חלק שכזה.

אגב, הזגאטו לא כזו רעה, מכוניות מוזרות שולטות!

משכנתא זה קל

פורסם
שלא נתחיל, אפילו, לדבר על הסלט של פולקסווגן - אודי (ידיות חלונות, פתיחת דלתות פנימי/חיצוני, לו"ש, כפתורים, מנועים, גירים, בולמים, ציריות וכו'). למעשה - זה ממשיך עד עצם היום הזה, ע"ע גולף/אודי A3/אוקטביה/לאון/TT וכיו"'ב....

אני יודע שחלקים מכאניים ואביזרים פנימיים משמשים לכמה סוגי מכוניות וזה ממש דבר טוב, אבל פנסים שזה אביזר חיצוני ועיצובי לא ניראה לי.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

כתבתי כבר על הפנסים של לוטוס ויגואר, אבל יש טענה גם לגבי פונטו דור שני, ומכונית העל של MG, הSV-R:

punto2003_03.jpg

mg_sv_r_12.jpg

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

נדמה לי גם שמרצדס העבירה פנסים אחוריים של דגמי S שלה משנות השמונים ל...אוטובוסים.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

והפנסים האחוריים של הסימקה-קרייזלר 1307 שימשו באוטובוסים רבים.

simca.jpg

יניב מיכאלי

-----------

קלאסיקה: סאאב 96V4 - שנת 1969

פורסם

זה ממש נראה כמו הפנסים של מרצדס. (האוטובוסים)

או שאולי בעצם של חברת "הארגז", או מי שבונה אותם בארץ?!

השאלה היא מי העתיק ממי.

Passt scho...

פורסם

הפנסים האלו (הלקוחים מ S class ישנות) הגיעו רק על האוטובוסים המוגמרים (מרצדס 303), באלו שהורכבו בארץ היו פנסים שונים.

ניר

אלפא ספיידר 74

חבר מועדון #13794

The only difference between children and adults is the price of the toys

פורסם

אגב בי-ם שלפני עשרים שנה, הסתובבה לה לא לגמרי בנחת, פולביה זגטו, נהוגה ע"י אדווארד אטלר הכותב ונהג הראלי הפולני...

אז פרט לכישורי הנהיגה של אדווארד, לא ידעתי להעריך את הרכב עצמו, הייתי נותן הרבה לדעת היכן הרכב היום ולתמונה שלי על ידו-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...