Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשיטוטי בפרברי פאריס, צדה את עיני פירוקיה שראיתי מהרכבת [RER D למי ששואל] מכיוון שכבר הספקתי להבין שהמשכתי מעבר לתחנה שרציתי - ירדתי מייד [תחנה בשם LOUVRE] כדי להחליף רכבת.

בין ההחלפות הספקתי לקפוץ לבדוק האם יש חלקים לאוטו שלי, ואמנם חלקים לאוטו לא מצאתי שם, אבל כן ראיתי את שתי היפיפיות האלה עומדות שם.

את האלפא אני מניח שראיתם קודם, אבל את הסיטרואן GTI הזו לא ראיתי מיימי...

את הרכב המסחרי של סיטרואן צילמתי באחד משווקי הפשפשים בפאתי פאריס

רון.

DSC05368.JPG

DSC05369.JPG

DSC05370.JPG

DSC05372.JPG

Untitled-1 copy.jpg

Untitled-2 copy.jpg

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• אחראי פורום
פורסם

ה-cx25GTi נמכרה גם בארץ ב-87.

מכונית מדהימה , אם אני לא טועה יש חבר פורום עם אחת כזו.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בקשר לסיטרואן הכחולה שבתמונה המסחרית..

בפ"ת יש אחת כזאת בצבע חום ביז נטושה כבר שנים

ואחרונות חביבות...

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

שימו לב לרנו 5 GT טורבו הלבנה בתמונה הראשונה מימין,היא עומדת בפינה שם,וואו כמה חלקים הייתי מביא,זהו אני קונה כרטיס טיסה לאנגליה ומשם לפריז להביא חלקים!

פורסם
בקשר לסיטרואן הכחולה שבתמונה המסחרית..

בפ"ת יש אחת כזאת בצבע חום ביז נטושה כבר שנים

האם אתה מתכוון לזו?

היא לא בדיוק עמדה נטושה אלא במגרש מכוניות בפ"ת ונמכרה לפני כשנתיים (אנו מייחלים וסקרנים לגבי התוצאה)

בארץ ידוע לי על עוד אחת עומדת אצל אספן אחר אבל עדיין לא ראיתי כזו נוסעת.

מבחינת פח זו היא מכונית קשה ביותר לשיפוץ (גלים, גלים, גלים).

סביבת תא הנהג דומה מאד לזו של הדה שבו!

הH VAN עלתה לקו היצור ב1947 ויוצרה עד תחילת שנות ה-80.

סיטרואן מוזרה כמו שסיטרואן צריכה להיות.

באירופה ניתן למצוא עדיין משפחות רבות שמשתמשות בה כקראוון לכל דבר לטיולים ארוכים.

המחירים באירופה עדיין סבירים, יש גם חלקים בשפע ומומחים לשיפוץ שלה...

עוד פרטים באופן כללי פה:

http://www.citroenet.org.uk/utilities/h-van/hvan1.htm

van.jpg

van2.jpg

פורסם
שימו לב לרנו 5 GT טורבו הלבנה בתמונה הראשונה מימין,היא עומדת בפינה שם,וואו כמה חלקים הייתי מביא,זהו אני קונה כרטיס טיסה לאנגליה ומשם לפריז להביא חלקים!

בדיוק בך נזכרתי כשראיתי אותה... המצב שלה לא רע בכלל יחסית לרכב לפירוק, היא כולה שלמה, כולל גלגלים מקוריים ופח ישר יחסית

רון.

oo==00==00

פורסם

המגרש הזה נימצא בפתח תקוה בסוף רחוב פינסקר, והמכונית נירכשה על ידי חבר מועדון.

לHY כך ניקרא היצור הזה, יש מנוע כמו של הטרקסיון. והספציפי הזה עשה 13000 ק"מ.

אריה

בעיקר סיטרואן

פורסם
בדיוק בך נזכרתי כשראיתי אותה... המצב שלה לא רע בכלל יחסית לרכב לפירוק, היא כולה שלמה, כולל גלגלים מקוריים ופח ישר יחסית

רון.

יש שם לפירוקיה הזאת?

אני מכיר מישהו שעובד מכונאי בפריז,אח של חבר ,אולי אני אשלח אותו לשם.

הGT נפוצות שם ד"א?

פורסם

שלום לכם אנשי סיטרואן חביבים.במהלך הטיול עים הדה שבו שלי בארופה עבדתי במיגרש כזה,lacas בצרפתית ויש הרבה הרבה כאלו בכול צרפת ובהרבה מהם יש חלקים של צרפתיות ישנות.:roll:

פורסם
יש שם לפירוקיה הזאת?

אני מכיר מישהו שעובד מכונאי בפריז,אח של חבר ,אולי אני אשלח אותו לשם.

הGT נפוצות שם ד"א?

לפירוקיה יש שם - לצערי הוא בסלולארי שלי, שאינו איתי כרגע.

ההגעה לשם מאוד מאוד פשוטה - בRER D נוסעים עד לתחנת בשם LOUVRE, זו אחת התחנות האחרונות בקו, ואת הפירוקיה אפשר לראות מצד שמאל של התחנה כשמגיעים מכיוון פאריס.

רק לשם אזכור - RER D ידוע כ"קו בעייתי" מכיוון שהוא עובר \ עוצר בתחנות שנחשבות לבעייתיות מעט כמו STAINS \ רובע 93 וסטאד דה פרנס, שנחשבים למעוזים של אוכלוסיה בעייתית משהו.

בכל מקרה, רצוי לדעת צרפתית, או להגיע עם עט ודף, אחרת התקשורת מעט בעייתית, יאמר לזכות הצרפתים שמאז הפעם האחרונה שביקרתי שם - היחס לאנגלית השתנה לטובה, השפה עדיין לא שגורה בפיהם, אבל היחס לדובריה הולך ומשתפר, וכמעט ולא זוכים למבטים צוננים \ מזלזלים כשמנסים לתקשר בשפה הזו

רון.

oo==00==00

• תוכן חדש...