Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואלה נתת קצת על קצה המזלג ועכשיו נתת תאבון לראות את ההתפחויות!

הצבע מבחינת עבודה מעולה אבל פשוט זוהר מידי לטעמי!

כמו שכבר נאמר,על טעם וריח אין מה להתווכח!

תמשיך לעדכן!

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בני כל הכבוד על ההתמדה !

הצבע נראה יפה יפה .

נ.ב. מה עם הפלקון

האם כל האדומות יהיו מוכנות למצעד באחד במאי?...

אז הנה הפלקון, צולמה במיוחד עבורך אתמול (יום חמישי) וסליחה על האיכות. יש עליה עוד הרבה עבודה, חלק מהכסאות חזרו לשדרות לצורך ריפוד מחדש, יש כבר טמבון אחד מתוך שניים שצריך להחליף, צריך להחליף את כל מנגנון הנעילה של הבגאז' (יש כבר "חדש" מגרוטאה שתרמה כמה איברים לפלקון), צריך ללטש את הצבע ולבסוף צריך לתקן משהו בגיר. אבל כל זה יהיה אחרי שהמוסטנג תגיע גם היא למנוחה ולנחלה.

ובנוגע לסקאי של המוסטנג ולמי שאמר שהסקאי מוריד מהאישיות של הרכב, אז ראשית, הסקאי נותן לרכב ייחודיות וחוצמיזה מדברים על האישיות של בעל הרכב...(בקיצור, ככה אני אוהב אותה).

פלקון בחניון.JPG

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אהבתי ביותר, ואני איתך בנושא הגג, גג שמור ומתוחזק מוסיף המון, נצל את העובדה שהוא איננו כרגע, לטיפול מונע חלודה איכותי, וקדימה הפועל...יפיפיה אמיתית, עכשיו נישאר רק ליצבוע את הקטר באדום תואם-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

תודה על העידוד והפירגון.

הנה כמה תמונות מראות איזה דרך עשינו

IMG_3352.JPG

IMG_0183.JPG

IMG_3811.JPG

IMG_4345.JPG

IMG_0062.JPG

IMG_0201.JPG

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

בני הסעפת פליטה לא תשרוף את הצבע הכחול?

ואם זה סוג של צבע עמיד בחום האם תוכל להגיד איזה סוג והיכן אפשר לקנות? אני מחפש בנרות צבע עמיד לצבוע סעפות פליטה.

תודה!

קובי

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
בני הסעפת פליטה לא תשרוף את הצבע הכחול?

ואם זה סוג של צבע עמיד בחום האם תוכל להגיד איזה סוג והיכן אפשר לקנות? אני מחפש בנרות צבע עמיד לצבוע סעפות פליטה.

תודה!

קובי

תקשר לאבא שלי

הוא יגיד לך מאיפה לקנות

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם
אהבתי ביותר, ואני איתך בנושא הגג, גג שמור ומתוחזק מוסיף המון, נצל את העובדה שהוא איננו כרגע, לטיפול מונע חלודה איכותי, וקדימה הפועל...יפיפיה אמיתית, עכשיו נישאר רק ליצבוע את הקטר באדום תואם-רן

א. כל הכבוד, העניין מתחיל לתפוס צורה!8)

ב. אני עם רן- בדגם הספציפי הזה- גג סקאי נראה גם לי מתאים. (שלא כמו בדגמים האחרים של המוסטנג, אגב)

ג. אני בטוח, שבני, שכ"כ הקפיד על הפרטים עד עכשיו, גם חשב לעשות את הטיפול בפח של הגג, לפני שמדביקים לו את הסקאי!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תודה על ההתיחסות לגג.

הסקאי הוא חדש יחסית (משהו כמו שלוש שנים, אם זכרוני לא מטעה אותי) ולכן הוא לא הוסר עכשיו. לפני כשלוש שנים, כשהוסר הסקאי המקורי הגג עבר טיפול מקיף נגד חלודה ורקבונות (זאת היתה הסיבה שבגללה הוחלף הסקאי המקורי).

הנה תמונה מאז

75321862EwGvDU_ph.jpg

פורסם
רגע, אז החלטת להישאר עם הסקאיי או לא?

כן!!

ואם לא הובן, יש סקאי על האוטו, סקאי חדש יחסית שהודבק אחרי תיקון מקיף בגג עצמו.

הנה תמונת הרכב לפני השיפוץ עם הסקאי.

Copy of מאי -יוני 2005 257.jpg

פורסם

במידה והבנתי נכון, וזאת תמונה לפני השיפוץ הכללי, אפשר לשאול למה החלטת לשפץ אותה באופן טוטאלי כל כך?

הרי לפי התמונה היא נראית במצב מצויין, האם זאת טעות בהבנת הנקרא שלי או שהחלטת פשוט לבצע שיפוץ תקופתי?

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...