Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול מה הוא אומר? כיף, להיתקע, לאכול, ולחזור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן כן יש מזל....

אבל יש לי שאלה , אולי מישהו יוכל לענות לי בבקשה...?

למרות שהפקק שמצאתי הוא פקק במצב טוב( הרכב לא התחמם אפילו-טיפה), אבל אני לא רוצה לקחת צאנ'ס.

איך אני יודע איזה פקק לקנות? זאת אומרת אמרו לי לקנות פקק אונברסלי,ואחר אמר לי שיש כל מיני סוגים של פקקים, אם כל מיני לחצים וקפיצים....

מישהו יכול לומר לי מה הפקק הנכון?

פורסם

צביקה, על הפקק שמצאת רשום מספר, זהו המספר שהיצרן של הרכב טבע בו, הסתכל בספר הרכב המתאים למנוע שלך ושם נמצאת התשובה, בחלק התחתון של הפקק תימצא אטם נוסף, כאשר הלחץ ברדיאטור עולה הפקק הזה נילחץ כלפי מעלה ומאפשר וויסות הלחץ והמים בראדיאטור, עוצמת הקפיץ קובעת מתי יתבצע הוויסות, לכל רכב, בתאום עם הטרמוסט שלו, יש את החוזק הראוי והרצוי לו, במידה ושעון החום המנוע שלך תקין ואמין, תוכל לנסוע כך עד למציאת הפקק המושלם עבורך, להערכתי בקיץ תוכל לדעת בדיוק עם הפקק אכן המתאים לך ביותר-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן...

היכן אני יכול למצוא ספר של הרכב שלי...

לי בכל אופן אין ספר כזה! זה שהרדיאטור שלי מקורי אני יודע, אבל זה שהפקק לא מקורי אני יודע, בזמנו הפקק הקודם היה יבש,מלא חלודה גמור,אז דוד שלי הביא לי פקק,לגביי הפקק שמצאתי הוא לא של סוסיתא בוודאות,שמתי אותו גם בסיטרואן ZX שלי והוא התאים בול, לדעתי מה שמצאתי הוא פקק אונברסלי, יש לך אולי ספר שמראה איזה פקק אני צריך להשים?

הוא שזה פקק הצריך להתאים לרדיאטור...

לגביי השעון חום שלי, הוא מדוייק לגמריי,אם לא השעון אולי ביום שבת המנוע של הסוסיתא שלי היה נגמר...

פורסם

בדוק אצל בעלי סוסיתא דומות לשלך, אם יש למישהו חומר של מפרט המנוע, אם אני זוכר נכון מנוע טריומף(?) לדעתי גם קובי (ג'ינג'י) מילוא, ידע. יש לו את כל המידע על רכבים אנגליים (לך תבין)...רן

פורסם

לפי המידע שבידי, ברדיאטורים של טריומף ספיטפייר (המנועים אמורים להיות כמעט זהים לסוסיתא שלך, חוץ מהקרבורטורים), מרכיבים מכסה בלחץ של 13 ליברות. כאשר אתה קונה מכסה, תבקש מכסה שזה הלחץ הרשום עליו.

אה - עוד מידע לחובב האיטלקיות הירושלמי - כותבים "טריומף", ולא "טריונף", או טריוונף". בהודעה שלך כבר תיקנתי על-חשבון הבית.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
לפי המידע שבידי, ברדיאטורים של טריומף ספיטפייר (המנועים אמורים להיות כמעט זהים לסוסיתא שלך, חוץ מהקרבורטורים), מרכיבים מכסה בלחץ של 13 ליברות. כאשר אתה קונה מכסה, תבקש מכסה שזה הלחץ הרשום עליו.

אה - עוד מידע לחובב האיטלקיות הירושלמי - כותבים "טריומף", ולא "טריונף", או טריוונף". בהודעה שלך כבר תיקנתי על-חשבון הבית.

תודה קובי, האמת אף פעם לא חשבתי שאצטרך את זה, אלפא אני יודע שכותבים ב-א'-רן

alfa_romeo_giulietta_sprint.jpg

• תוכן חדש...