רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בגלרית אתר המועדון : לחצו על התמונה לכניסה: ליאור.
הודעה אחרונה מאת גלעד2, -
מועדון מרצדס
מאת MB190E- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, מה קורה עם מועדון מרצדס בארצנו? www.mercedes-benz-clubs.com כל הפרטים פה: http://www.mercedes-benz-clubs.com/documents/Handbuch_Markenclub_engl.pdf
הודעה אחרונה מאת MB190E, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לחברים ולמנהלי הפורום. לפני כמה רגעים ראיתי שבחור בשם מישל פירסם בפורום הודעה על כך שאיננו מבין מדוע מחקו לו הודעה מסויימת. (הקשורה לאסיפה הכללית). לאחר כמה דקות נכנסתי שוב לפורום וראיתי שמחקו גם את שאלתו, וגם את הנושא/הכותרת כולו. נראה מישהו לא היה מעוניין שחברי הפורום יקראו את מה שהיה כתוב... אני מבין שהנושא מציק לחברי ההנהלה, אולם גם אם כך, אין זה מתאים לפורום דמוקרטי, למחוק את מה שאיננו ברוח המחשבה של ההנהלה. עדיין איננו נמצאים במשטר טוטליטרי. אני מבקש בכל לשון של בקשה ממנהלי הפורום לתת הזדמנות שווה גם לאלה שחושבים קצת אחרת מאשר המנהלים, לבטא את דיעותיהם, ולא לסתום פיות. כולי תקוה שלא ימחקו את הודעתי זו. אם אפשר, אנא החזירו א…
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
שלום לכולם 1 יש לי בעיה כשאני נוסע במהירות מסוימת ופותח את המצערת בבת אחת המנוע כאילו נחנק וקשה לו לעלות טורים מה יכולה הבעיה אם אני פותח את המצערת לאט אז אין בעיה 2 כאשר אני משחרר מצערת להעברת הילוך הוא עושה בק פייר תודה מראש חיים
הודעה אחרונה מאת haimy12, -
תזכורת: הרשי ארה"ב/ וטרמה גרמניה / פארק הלאומי ברמת גן
מאת Guest AKICHU- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלושת האירועים מתקיימים בטווח אותם התאריכים. תיזכורת זאת נועדה בין היתר לאפשר למי שנוסע ל 2 הירידים בחו"ל להתפקד פה ולתאם פעילות משותפת, שלא כמו ביריד לביולי שהפכתי להיות מתחרה של הדקה ה-90, ניתן להוזיל עלויות בלחלוק לינה ורכב שכור! כמו גם להעזר באילו שזה לא הביקור הראשון שלהם. 1. ארה"ב - הרשי פנסילבניה אוקטובר 4-8 כאן 2. גרמניה - לודוויגסהפן "וטרמה" אוקטובר 7-8 כאן 3. ישראל - פארק הלאומי רמת גן אוקטובר 9 כאן בילוי נעים ונסיעה טובה לכולם אירית נ.ב ממקור מהימן דווח לי כי מחיר הכרטיס לארה"ב נמוך בהרבה מ 1,200 $ , זה מיועד לאופיר!
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
,אך,אךךך ,איי,אייי...http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1-of-a-kind-lo-mile-ALFASUD-never-sold-in-USA-30pix_W0QQitemZ190030538158QQihZ009QQcategoryZ5356QQrdZ1QQcmdZViewItem
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
נמחק וננעל. לבני זוהר - כאשר חוסמים משתמש, כל נסיון לחזור לפורום בשם אחר יתקל במחיקה וחסימה. לגבי הנושא שעליו נסית לכתוב - ראה כאן את הכללים: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=128335 קובי מנהל הפורום
הודעה אחרונה מאת RAVITZIZZ, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בכל חודש יש מפגש של רכבי אספנות בבית קפה ידוע בלונדון. צירפתי מספר תמונות לרשותכם. אציין, שהמפגשים שלנו בתל-אביב הרבה יותר מעניינם והרכבים שבבעלות חברי המועדון אינם נופלים מהרכבים שהופיעו במפגש בלונדון
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, מבלי לחסוך בפרטים, אומר שרבים מאלו שהתנדבו לעזור בכל מה שקשור לאתר המועדון, לא הראו רצינות מתבקשת, פשוטו כמשמעו וסליחה על הבוטות . חלק מאלו אשר התנדבו לפעילות האתר, ממלאים היום עדיין את תפקידם בצורה מוצלחת ותורמת. דרושים, בהקדם האפשרי, מתנדבים אשר יכולים (מבחינת זמן ויכולת) לקחת חלק פעיל בניהול האתר, עיצובו, פיתוח עתידי וכו'. כמו כן, רבים הציעו אינספור פעמים את עזרתם בכל הקשור לכתיבה ("כשיהיה אתר למועדון אני אכתוב ואתרום"...) אך משום מה, כולם נעלמו . אשמח אם חבר'ה חדשים שרוצים לתרום למועדון בכל הקשור לכתיבה, ייצרו איתי קשר וכן אותם אלו אשר הציעו את עזרתם בעבר ואולי, סוף סוף יתאפשר להם להגשים את מבוקשם. חלק נכבד מהכתבות לאתר יהיה נסיעה …
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- 6 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
POR-15 זהו קו של מוצרים למיגון מתכת מפני חלודה, ושיפוץ מתכת חלודה. משהו כמו Hammerite, אבל אמור להיות יותר מוצלח. יש להם גם ערכה לשיפוץ מיכלי דלק, וכו'. מישהו יודע אם מוכרים את המוצרים האלה בארץ? זהו האתר שלהם: http://www.por15.com/
הודעה אחרונה מאת מר בר, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב - יש לי חיפושית 76 אדומה נוסעת מצויין אבל דרוש טיפול קוסמטי א.צביעה ב.ריפוד כולל לוח מכוונים השאלה שלי איפה ישנו פחח/צבע טוב ולא יקר באזור ירושלים וגם רפד שעושה עבודה טובה ומקצועית.
הודעה אחרונה מאת VW130071, -
מרצדס 190SL
מאת eyalm51- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי חברים!! מתוך סקרנות, האם יש במחוזותינו כזו מכונית במצב כל שהוא? אייל
הודעה אחרונה מאת MB190E, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3303106,00.html מתי אצלינו ? ישי
הודעה אחרונה מאת system_x, -
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
נמחק. נא לקרוא את כללי הפורום ולפרסם בשירשור הנכון.
הודעה אחרונה מאת big block, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
המקרר הזקן והנאמן של משרד המועדון שבק חיים, ולמרות שהוא כבר "אספנות", אנחנו כנראה לא ניכנס לפרוייקט שיפוץ... חבר מועדון שיכול לתרום מקרר משומש, אבל תקין, מתבקש לפנות אל סמדר, מנהלת המשרד, בטלפון 03-7318818. יש עדיפות למקרר קטן (מיניבר), אבל ממש לא נהיה בררנים .
הודעה אחרונה מאת חיים שטיין, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
חגיגות סיום הקיץ-האירוע המוטורי המרכזי של מועדון החמש בפארק הלאומי :scatter: במסגרת חגיגות סיום הקיץ ייערך מפגש משפחות בחוה"מ סוכות,יום ב', 09.10.06, בין השעות 10:00- 14:00, בפארק הלאומי ברמת גן. הכניסה לפארק תותר לרכב אספנות מכיוון צומת מסובים, דרך שער וינטר (אקליפטוס), משעה 9:15 ועד 10:30 בלבד, רכב מאחר לא יורשה להיכנס. דף הנחיות אל אזור התצוגה המוצל יימסר בשער לכל רכב. לרכבים שאינם רכבי אספנות לא תותר כניסה לשטח הפארק והם יוכלו לחנות במגרשי החניה הסמוכים לפארק. הנסיעה בתוך שטח הפארק מוגבלת למהירות של 10 קמ"ש. בשטח האירוע יחולקו הרכבים לקבוצות אמריקאיות, אירופאיות, קבריולט ולפי שנת ייצור והחברים יוזמנו להציג את רכבם ולשתף את החוגגים בסיפורים …
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מי יוכל לומר לי באיזה רכב מדובר?
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 3 אלף צפיות
ליאור ברוך, האיש והאגדה,חבר כבוד במועדון ה5, , כיכב הערב בערוץ 10, באייטם על פתיחת תחרויות ספורט מוטורי, ליאור ברוך היה המזניק במספר תחרויות יזומות שהתקימו במסלול נמל תעופה ישן בערד. שלל מכוניות מפוארות, מ-205GTI ועד מכוניות ספורט, קורבט, ובעל רכב שטען שהשקיע ברכבו עד היום 100,000שקל. כל הכבוד לליאור ברוך! בברכה צביקה *** תודה לשמר ולמשה אזולאי על הקישור.
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 8.1 אלף צפיות
הרכב המדהים הזה נצפה היום בצהריים אי שם בארצינו הקטנה מישהו יודע איזה רכב זה? אין לי שמץ של כיוון, אפילו את הסמל מעולם לא ראיתי (צולם עם המצלמה של הסלולרי, ולכן האיכות הירודה) עידו
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
יש בידי הזדמנות לרכוש רנו שכזו במחיר סימלי(אלפים בודדות) להלן הפרטים : האוטו לא בנסיעה מזה שנים, האוטו עומד זמן רב על אדמה כך שסביר שהרצפה נאכלה. הגוף בעל רקבונות מספר. הרכב בעל רשיונות(לפחות עפ"י בעל המגרש). פנים הרכב במצב סביר לחלוטין, כולל מושבים מקוריים. מנוע עם כיתוב Alpine עפ"י בעל המגרש מניע כמו גם ג'אנטים מקוריים. אין לי מושג למה האוטו במגרש או לחלופין מה מצב השלדה - הגוף נראה שלם ולא מעוות עד כמה שניתן לראות. אישית באתי כדי לקחת ממנה את הסאן רוף אבל לאט לאט גיליתי פרטים נוספים שגרמו לי לחשוד באוטו וכעת אני די מתלבט לגבי האוטו. חבל, לי להשחית אותה ולהוריד חלקים. כרגע אני שוקל את הרכישה המלאה של הרכב אך יתכן ולא יסתייע בידי לבצע זאת. במידה ו…
הודעה אחרונה מאת RoyCo, -
-
שלום לכולם, הרכב שלי יצא לאחרונה מפחחות (עדיין עוד לא סיימתי: יש עוד לסדר פגושים, בקליוט חדשות, פינות פגושים, התקנת פנס ערפל אחורי וכל מיני ריג'קטים קטנים בצבע) רגע לפני שאני מתחיל - ככה זה נראה מאחורה. ללא פסים זוהרים. ביום שישי שעבר עצר אותי שוטר (בדיקת רישיונות שבמקרה שם לב לחוסרם של הפסים) שקנה את הסיפור שהרכב יצא מפחחות ועוד לא סיימתי להרכיב אותו, וגם ביום שני שעבר (פסים זוהרים) עצר אותי אחד אחר שויתר לי כי פיאסטה 86' היה הרכב הראשון שלו, לא נראה לי שזה יעבוד בפעם השלישית... מן תחושת בטן שלי. אני יודע שפיאסטה 89' היא לא רכב קלאסי, אבל השאלה שלי מופנת לאנשים עם מכוניות טיפה יותר ישנות ושרוטים לא פחות ממני (בעיקר חיפושאים) - מה אני עושה עם הפסים הזוהרים?…
הודעה אחרונה מאת פליקס, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
היום, נישא על ענני האופוריה של הפלקון, נסעתי להרים כדי לראות את המוסטנג ההולכת ומצטבעת לה. אם אתם זוכרים, בפעם הקודמת סיפרתי על הגלים ועל הפיניש הלא הכי מושלם של החלקים שהגיעו מארה"ב. אז אני שמח לבשר שהכל הוחלק והרכב מכוסה כמעט כולו בספריי פילר אפרפר. באחת התמונות אתם רואים את הדיוק בהחלקת הכנף אבל גם את בית המנורה הראשית השמאלית שהוא בעצם הישן שהיה באוטו אחרי שהנסיונות להתאים מילימטרית את התחליפי עלו בתוהו... בצד השני התחליפי דווקא שיתף פעולה... השלב הבא, אחרי גמר הכיסוי בחומר היסוד הוא התזה לנסיון וביקורת של הצבע האדום. לינקים לשירשורים קודמים: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=95444 http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=103762 ht…
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
רכב קלאסי למתחילים 1 2
מאת T-bag- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אהלן כולם אני בר ובחודשים האחרונים אני מתעניין ברכבים קלאסיים. עכשיו השאלה שלי היא בכלליות על איזה רכבים קלאסיים הייתם ממליצים למתחיל. וספציפית מה אתם אומרים על הפורד אנגליה. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב, מעוניין לקבל המלצות לגבי פחחים באזור המרכז והפריפריה (אולייש המלצות בעבר באתר אך לא מצאתי משהו רלוונטי) תודה מראש מיכאל 0545767970
הודעה אחרונה מאת AvigdorAharon, -
- 0 תגובות
- 916 צפיות
היום עשיתי למרצדס 280 שלי ניקוי אינגקטורים על ידי חיבור למכשיר שנקרא אניפוזיה. מה שאני יכול להגיד שאחרי שעה שהפעולה הסתימה נסעתי עם האוטו והנסיעה היתה יותר קלה הרגשתי על הדושה של הגז. באחד הפעמים קראתי שפעולת האינפוזיה כמו שהיא עושה פלאים לפעמים היא עושה נזק .מה כבר יכול להיות? המחיר שלקחו לי הוא 200 שח זה מחיר סביר?
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם בעקבות מסע רכישות לסופי והצתברות כלי עבודה, כיסוי, שמן חצי סינטטי, ומס' מנעולים בתא הכלים, בווספה נוצר הכרח לנעול אותו... בפנייה למנעולנים בי-ם לא נימצא מפתח מתאים, לצורך התאמה. למי שיש מפתח אשמח לרכוש ממנו-תודה- רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
היצטרפות למועדון
מאת nko- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אתמול נירשמתי למועדון .(בעיקר ירוני "אשם") הוולו- 145 שלי מתחילה שיפוץ. מקווה להגיע למיפגש עוד היום.
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ראיתי שרשום שרכב אספנות לא ינוע בכבישים בימי החול בין 7-9 . האם החוק הזה בתוקף או האם הוא חוק יבש..?
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
שלום לכולם ; יש לי רכב אספנות מסוג סאאב V4 אם מנוע פורד ושאלתי האם אני יכול להתקין במקום המנוע המקורי מנוע אחר של פורד או חברה אחרת והכל בגדר החוק בלי קומבינות ,מה התקנה במשרד הרישוי אומרת בסוגיה זו?
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, ניתן להשיג גומיה לשמשה הקדמית בארץ? שחר.
הודעה אחרונה מאת shekel,
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 299 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אהרן ג
- Pavlik
- Tal7
- IsraCar
- Shay Shd Dave
- סולל הדרך
- Mr.Hybrid
- אליה
- Camaro 92
- גולדן191
- Erel
- לירון .ה.