רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
מפגש מועדון "סובארו קלאסי". מפגש מועדון "סובארו קלאסי" יתקיים ביום שישי ה 1/9/06. באצטדיון ר"ג (ליד שער 3) בין השעות 16:00 ל 18:00 נוכחות חברי המועדון חובה - במפגש נדון על אירוע שנתיים למועדון "סובארו קלאסי" שיתקיים בחודש אוקטובר. מוזמנים כל בעלי וחובבי הסובארו לדגמיהם.
הודעה אחרונה מאת yb, -
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני מעוניין לדבר איתו בקשר לשירות שהוא מציע שהוזכר במדריך, מי יודע על דרך כלשהי ליצור איתו קשר? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום חברי הוירטואליים... מתוסכל ....זה היה אמור להיות יום שמח.....מזה כמה שנים אני שוקד על שיפוץ "טרקסיון". הרבה תלאות עברתי בדרך....אבל ממש התאמצתי להגיע לרמה גבוה ככל האפשר. והנה הגיע היום.....לקחתי את הגברת לטסט. מנסיון שיש לי עם ה"חברה" האלה...היו לי ממש פרפרים בבטן. אז ככה...בכל היה בסדר... הבלמים...ההגה....הפרונט....ובל יקל הדבר בעינכם. במכון שבו הייתי הטסטר בעצמו הוא זה שנוהג את המכונית אל בדיקת הבלמים ומעצור היד. הכול תקין. פיקס. מכונית משנת 55. אלא ש....האורות. מפזר הוא אומר לי...או קי... אני ניגש, מחליף מנורות, מזל שהיו לי. כאלה מהסוג העתיק עם מגעי בדיל, גם כוון אורות. אני חוזר...ושוב..."הזוית האסימטרית"...שו??? תחליף פנסים הוא אומר לי. לאחר ב…
הודעה אחרונה מאת ג'ו, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, לצערי הרב גיליון יולי-אוגוסט של האבטומוביל מתעכב מעט. אני מתנצל בפני כל חברי מועדון החמש, המנויים על כתב העת מכח חברותם במועדון, ובפני כל המנויים העצמאיים של כתב העת (שחלקם בוודאי גולש כאן). אני מקווה ומאמין (וכמעט בוודאות גם מבטיח) שבתוך שבועיים-שלושה, ועוד לפני ראש השנה, יצא הגיליון לאור ויופץ לכל מנוייו. שבת שלום וימים טובים, איל פלד
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום לכולם! מי שמכיר אותי,יודע שאני מתאמן באומנות לחימה מספר שנים. במהלך האימון לפני מספר חודשים ,דיברתי עם חבר(להלן החנטריש) על רכבים. תוך כדיי,הוא מילמל משהו על פורשה 911 מארצות הברית.חשבתי הוא מדבר באוויר והמשכתי כרגיל. אחרי מספר אימונים הוא מספר: ''לירון,קניתי פורשה'' מיותר לציין שהייתי בערך :shock: :multi: מפה לשם,החנטריש התחיל לספר לי במהלך כל אימון על השלבים של ייבוא הרכב מארצות הברית. התרגשתי איתו,הכנסתי אותו לפורום וחכיתי איתו לרגע המיוחל של הגעת הרכב לארץ. בינתיים החנטריש שלח לי תמונה קטנה לפתיחת התאבון. ככל שהזמן גבר,ההילוך של השיפוץ עלה. לאחר מספר חודשים של שיפוץ אינטנסבי הוא הגיע אליי בהצהרה:''השיפוץ הסתיים,הרכב במצב חדש'…
הודעה אחרונה מאת .liron., -
-
- 27 תגובות
- 10.9 אלף צפיות
שלום לכולם, אתחיל בכמה תמונות (לנשום עמוק): נשמעות אינסוף פעמים דעות שונות, האם לשפץ למצב מקורי או לא, האם לשדרג או לא וכו'. ברצוני להביע דעה/פנטזיה (שעוד תתגשם, מבטיח) לגבי הטרנד שנקרא HotRod. ראשית, קצת היסטוריה: עוד משחר ההיסטוריה המוטורית, רבים רצו כי מכוניתם לא רק תיקח אותם ממקום למקום, אלא תעשה את זה מהר. והיו כאלו שרצו עוד יותר מהר. בשנות העשרים והשלושים רבים הסבו את מכוניותיהם הסטנדרטיות ובכללן מכוניות כגון פורד T, פורד A וכן רודסטרים אחרים למכוניות למירוצי רחוב. שתי מכוניות הנעמדות להן זו לצד זו, חברתו הבלונדינית של אחד מהנהגים עומדת בין שתי המכוניות עם מטפחת לבנה ועם הסימן הניתן ממנה שעטו להן המכוניות קדימה במהירות אל עבר קו הסי…
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
פלאג מומלץ לווספה 1 2
מאת השושנים- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
למומחי הווספה, או האינטרנט, מישהו יכול להגיד לי מה הוא הפלאג המומלץ לווספה על פי היצרן? אני לא הצלחתי למצוא תשובה, תודה - רן
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
[הישג] הסוסתיא נוסעת! 1 2
מאת zvir- 18 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היום בשעה טובה ומוצלחת הצלחנו להזיז את הסוסיתא קוביה של מוזיאון אגד, הרכב לא הוזז או טופל שנים רבות ובמשך השבועות האחרונים עבר טיפל דקדקני ראשוני על מנת להביא למצ נסיעה;משאבת ברקס מרכזית שופצה, משאבות קלאץ' תחתונה ועליונה שופצו גם הן, רדיאטור החולף לחדש מהשקית,קרבורטור שופץ ומשאבת דלק שופצה גם-כן. הוים הורכבו משאבת קלאץ' תחתונה והרדיאטור ומולאו מים ירוקים,ואחרי נגיעה הרכב הניעה! הרכב עבר כמובן שטיפה שלאחרייה נראה ממש כמו חדש,בקרוב יעבור הרכב למוסך אזור שם יעבור עבודת פיבר וצבע חדש וכמו כן גם מע' הברקסים והמתלים יעברו שיפוץ. אני רוצה להודות ליוסי2 מפורום תח"צ בתפוז שעזר לי שעות רבות (!) על הרכב ובלעדיו לא היינו מצליחים להזיז את האוטו. אז תודה יוסי ושייהיה לנו במל טוב…
הודעה אחרונה מאת maier, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 332 תגובות
- 77.2 אלף צפיות
ענתיקות בדרכים ובחצרות הנחיות הקשורות לפרטיותם של בעלי רכב ניצפה: * נא להשתדל לציין רכבים שאינם רכבי אספנות משופצים ומסודרים. * בעלי רכבים שצוינו בשרשור והמעונינים להסיר אותם מההודעות, מתבקשים לשלוח למנהלים ה"פ ונסיר את הרכב האמור הודעות לחודשים מאי - יוני 2006 נמצאות בשרשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=113678 הודעות לחודשים מרץ - אפריל 2006 נמצאות בשרשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=106362 הודעות לחודשים ינואר - פברואר 2006 נמצאות בשרשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showt...2611#post752611 הודעות לחודשים נובמבר - דצמבר 2005 נמצאות בשרשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showt…
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
-
- 1 תגובות
- 778 צפיות
מי יכול לתת רעיונות איפה אפשר לחפש קטנועי אספנות ? תודה
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ראיתי רכב למכירה ונסעתי לראות אוןתו והזכוכיות של הרכב מלאות בשריטות קטנות ויש דרך כלשהי להוריד אותם? תודה דוד
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני הולך לסבא שלי מחר ויש לו סוסיתא קוביה 10, ואני רוצה לבדוק אם היא מניעה. ובשאלה קודמת שלי אחד ממועדון סוסיתא אני לא זוכר את שמו כתב לי: להתניע ידני מה זה אומר? מנואלה? אבא שלי אומר שאי אפשר.ומה אתם אומרים שיצטרכו להחליף בשביל שהיא תיסע? היא עמדה ככה 20 שנה משהו כזה על מה להסתכל?. ואיך אפשר להעלות אותה לכביש בתור רכב אספנות האם זה בכלל אפשר? כי היא הורדה מהכביש תודה וסליחה על המגילה
הודעה אחרונה מאת בוקי, -
-
- 4 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום היום כאמור ניסיתי לכוון את הקרבורטור, ונתקלתי בשאלה, לדברי המומחים יש לסגור את בורג האויר ואז לפתוח אותו בין סיבוב לסיבוב וחצי, אבל...אז המנוע נכבה ולא מניע...סיבוב נוסף וחזרנו לאותו מצב כמו קודם...לכן הברירה הנוספת למנוע כיבוי מנוע, היא לעלות טורים ע"י בורג כיוון הדלק, מעלים טורים ע"י הדלק ומורידים עם בורג האויר, איך יודעים מה האיזון הנידרש של היחס בין אויר לדלק?-רן
הודעה אחרונה מאת kd2, -
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
השבוע קראתי את המגזין מוטו משנת 88 וראתי שם הרבה סוגי קטנועים ואופנועים שמענין לאן הם נעלמו מארצנו. אחד מהם הקטנוע מהפירמה motron שעלה חדש 1600 שח אני רואה במחירון משנת 88 שיש סוזוקי RV וגם FM וגם ER 21 מה השוני מבין הדגמים
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
יש לי מספר שאלות אשר לאחר חיפוש בפורום לא הצלחתי למצוא להן מענה ואבקש את עזרתכם. 1. ברכב שלי (שנת 65) אין חובה לחגור חגורת בטיחות. יחד עם זאת אני מעוניין להתקין חגורת בטיחות במושבים הקדמיים. במידה ותותקן חגורה - האם אני אהיה מחוייב לחגור את החגורה בכל נסיעה ? 2. יש למישהו פרטים על ספק בארץ שמוכר חגורות (4 נקודות) או על מקום שבו ניתן להתקין חגורת 3 נקודות קידמית ? תודה, רוני
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ייעוץ בנושא שיפוץ רכב קלאסי/אספנות לחברי מועדון החמש במסגרת השירותים הניתנים לחברי המועדון, החל מחודש ספטמבר ( 5.9.06) יינתן במשרדי המועדון ייעוץ בנושא שיפוץ רכב קלאסי/אספנות, לכל חבר מועדון המעוניין בכך, ללא תשלום. במסגרת הייעוץ הנ"ל, ניתן יהיה לשאול כל שאלה בנושא השיפוץ, תהליכיו, סיוע באיתור מקורות חלקים ומאגרי מידע, מאגר בעלי מקצוע ונותני שירותים, תהליכי ושלבי השיפוץ על-פי מתודולוגיות שיפוץ רכב שונות ועוד. המפגשים והייעוץ יונחו על-ידי ליאור ברוך � חבר בוועד המועדון, בעל ניסיון רב בשיפוץ מכוניות קלאסיות/אספנות שונות וע"י מנחים נוספים, על-פי הנושא המתבקש. מפגשים אלו יתקיימו אחת לשבועיים בימי שלישי אחה"צ, בתיאום מראש, במשרדי המועדון בכתובת - רח' שדה בוקר 10 גבעת…
- 1 תגובות
- 919 צפיות
שלום ברשותי מיני מיינור שתאריך העלייה שלה לכביש הרשום ברשיונות הוא מאי 77 רציתי לדעת מתי האם אני צריך לחכות עד מאי 2007 כדי לרשום אותה כאספנות או שאני יכול לעשות זאת בכבר בינואר 2007 תודה
הודעה אחרונה מאת edan839, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מצורף קישור לכתבה מעניינת ב-YNET העוסקת בסוגיות מעניינות בנושא ביטוח חובה, שרובן מאד רלוואנטיות לפורום הזה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3297603,00.html
הודעה אחרונה מאת system_x, -
חדשתי חברות
מאת sam1- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לאחר 10 שנים, שיחה עם אירית,שיחה עם סמדר,והרבה רצון טוב להיות שותף מבפנים [ כך אפשר לעזור לשמור על האינטרסים שלנו להיות חולים מאושרים], חידשתי חברות במועדון. 10397 בכבוד רב ובשמחה שמעון .צ
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
שלום רב, יש לי משלוח של חלקים די גדולים שרק מחכה לצאת מגרמניה ולהגיע לארץ, אבל נתקלתי בבעיה קטנה, והיא שהדואר הגרמני לא מוכן לשלוח חבילה בגודל כזה (2 טמבונים ועוד המון חלקים גדולים וקטנים). רציתי לדעת אם מישהו מכיר חברת משלוחים גרמנית שמוכנה לשלוח חבילה בסדר גודל כזה לארץ. תודה, שחר
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בהמשך לשירשור קיים בו הועלתה דעה חשובה ומעניינת אשר רק חלק ממנה ציטטתי, חשבתי לנכון להעלות את הרעיון לשירשור חדש. אני סבור שיש ניגוד אינטרסים מובנה בין בעלי רכבי אספנות (חברי מועדון או לא) קיימים לבין המתעניינים הפוטנציאלים. מצד אחד האספנים הקיימים מעוניינים שהקבוצה תישאר קטנה במתכונת הנוכחית על מנת שעלויות שהמדינה מטילה על הקבוצה יהיו קטנות ככל הניתן (ביטוח, טסט וכו') וההטבות ישארו כמות שהם (אפשרויות יבוא וכו'). המידה והקבוצה תגדל מעבר למסה הקריטית המחוקק יתעורר ויגזור גזרות אשר יפגעו בקבוצה. תאונות של רכבים אספנות ו/או ניצול לרעה של התקנות הקיימות הוא רק דוגמא אחת. גם רכבים חבוטים והרוסים רבים שעליהם מתנוסס "אספנות" עשוי להעיר אירגוני סביבה מתרדמת ולשאו…
הודעה אחרונה מאת דני יונגר, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הי בעקבות הזמנה לחלקים מאתר בגרמניה קיבלתי את המכתב הבא, מי יכול לעזור? , schצn, dass wir Dich jetzt per E-Mail auf dem Laufenden halten d?rfen! Klicke bitte den folgenden Link, um Deine Anmeldung zu bestהtigen und gew?nschte Produktgruppen auszuwהhlen. Anmeldung vervollstהndigen Vielen Dank! Dein Team vom SCOOTER CENTER!
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
1975 Volkswagen SP2 פעם ראשונה שאני רואה כזה דבר
שלום לכולם, בעקבות מצבי העגום (אין אוטו ובקרוב יש בצפר) ובעקבות כמה שרשורים שונים שקראתי (ובעקבות ביל גייטס), תהיתי מה יהיה אם אני אשיג רכב אספנות שיש לו חלפים זולים והוא אמין יחסית (לא חייב ליהיות קלאסי) יעלה לי לא יותר מאלף שקל בשנה על ביטוח וטסט ואני אוכל בעצם להחזיק אוטו בית ספר-בית-עבודה, בעלות זולה מאוד. בוא נדבר דוגרי... אין לי אוטו כי עלות אחזקה של אוטו לא משנה כמה נוסעים בו, במינימום, היא יקרה, ברמה של אלפים (הרבה אלפים). אם אפשר להוריד את עלות הביטוח ומצידי שתהיה צריכת דלק מופקעת, אני אשלם לפי כמה שאני יסע (כמו שבמשרד התחבורה לא הבינו עדין). ככה אני גם אוכל ליסוע ממקום למקום וגם יהיה לי במה להתעסק, לשפץ את הרכב בקטנות וכו. מה אתם אומרים על ה…
הודעה אחרונה מאת explotion, -
- 1 תגובות
- 949 צפיות
אני מתחיל לחשוב על העניין של להביא מוסטנג מאמריקה, וזה מתחיל להראות לי פחות מסובך... יש בידי כרגע סיאט איביזה מנוע 1600 ידנית שנת 94 שבמקרה שאתכוון לייבא סופית אני ימכור אותה מה שנותן לי סכום התחלתי של 15 אלף ש"ח, וכמובן אני מתכוון להוסיף כמה שאצטרך... מצאתי באיביי כמה ששמתי עליהם עיין כאשר המחיר שלהם יוצא בסופו של דבר בערך 10000 ש"ח... זאת אומרת שנשאר לי 5 אלף שקל עודף ואצטרך להוסיף את ייתר עלות הייבוא... השאלות שיש לי מופנות לאלה בפורום שייבאו רכב כלשהו מאמריקה או ממדינה אחרת והן ככה - הבנתי מחיפוש בפורום את כל קטע הייבוא מהצד של משרד התחבורה, מה שלא נתקלתי בו הוא הקטע הבסיסי עצמו - איך הבאתם פיזית את הרכב לארץ? אונייה? האם ארגנתם גרירה באותה מדינה אל …
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אתמול בערוץ 2 היתה מיני סדרה בכיכובו של השחקן יהודה לוי ,ובה הוא נראה נוהג ברכב אספנות אדום מסוג קמארו ss מדהים, מישהו יכול להעריך מאיזה שנה היא ולתת עליה קצת יותר פרטים טכניים?
הודעה אחרונה מאת eli7333, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
רק חבל שהיא במצב של "טרום פחית שימורים"... אאוץ'! מדובר בתערוכה של אמנות מודרנית העוסקת בתנועה, והיא הוצבה כפסל הממחיש את עצירת התנועה ברגע בזמן, או משהו כזה. מאוד מעניינת התערוכה, בעיקר כשרוב הזמן חשבתי באיזה מצב טוב לוח השעונים, הג'אנטים והמושבים של ה GTV הזו וכמה חבל שהאמן לא בחר באיזו טרבאנט, שיכאב פחות הלב... לא זוכה בהרבה ניקוד ב- NCAP, הא ?
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3296250,00.html תהנו
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
- 13 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
נתחיל בזה שביצעתי חיפוש אך לא מצאתי חומר מתאים. ברצוני ללטש מספר חלקי אלומניום באופונע שלי ולהביאם למצב מבריק ככל הניתן. אני יודע שיש צורך בנייר ליטוש מסויים ואבקה אבל אין לי שמץ איכן ניתן להשיג את החומר ודרך הפעולה. גם הכנת החלק וגם אופן ביצוע הליטוש. תודה לעוזרים בנושא, גלעד.
הודעה אחרונה מאת מייקל, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם... כבר זמן רב שאני מעוניין ליבא אופל GT לארץ, רק חיכיתי לזמן הנכון. מבחינתי הזמן הנכון הגיע... אך מטרידה אותי בעיה אחת, הרישום של הרכב כרכב אספנות! אינני מעוניין שהרכב יהיה רשום ככזה, בעיקר בגלל ההגבלה של הנסיעה בין 7 ל-9 בבוקר והעובדה שאני מעוניין ברכב לשימוש יום יומי. לכן שאלתי היא, האם ישנה האפשרות ליבא רכב ישן כזה ולא להגדיר אותו כאספנות? או שאפשרות היחידה והמוחלטת ליבא רכב כזה בהגדרה, היא להגדיר אותו כאספנות?
הודעה אחרונה מאת Koby Millo,