Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קטנועי motron משנת 88

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
"זכרונות הילדות" שלי מחזירים אותי לג'ילרה 80 מדהים שהיה לי כשהייתי בן __ וליווה אותי במשך כמה שנים טובות... (עד שקניתי DR 250, עוד דינוזאור שחלף מין העולם) אני זוכר עד כמה התאמצו כל אלו עם אופנועי ה-50 סמ"ק לדגדג לי את האגזוז :lol:

ליאור.

אהה - ג'ילרה 80 - הקומבינות של שנות ה- 80... ;)

80CC עם רישוי ל 50 CC כשברישיונות יש איזכור לזה שהיא 80 סמ"ק אבל מותר למחזיק רישיון 50 סמ"ק לינהוג בה (ככה זה היה בג'ילרה של חבר שלי בכל אופן).

בפעם הראשונה שראיתי את ה"דבר" הזה היתפעלתי, לא כל כך מהמכניקה, אלא מהחבר הדביל שלי שדחף אותה מטיבעון עד גבעת אלה, בשטח... :shock:

אחרי יום עבודה מאומץ, היא הניעה, כמובן שנסיעת הבכורה שמורה למכונאי הראשי, ועל כן הנפתי רגל אמיצה מעל המושב, שילבתי לראשון ו...

פתאום אני מרגיש את היד של החבר שלי תופסת לי את הכתף תוך כדי צעקה.

אני מיסתובב וחושב שהאופנוע עולה באש ואני לא רואה את זה.

ואז הוא אומר לי את המישפט שליווה אותנו שנים אחרי זה:

"אם תופסים אותך, אני לא מכיר אותך, ולא את האופנוע!"

גם כן חברים....

(מיסתבר שהדפקט הזה קנה את האופנוע כשההורים שלו היו בחו"ל כי הם לא הרשו לו, והתיכנון שלו היה לקשור אותו בבית הספר ולינסוע לשם כדי "לילמוד אחרי הצהריים"...:|)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מי זוכר את אופנועי בטאבוס?

אני זוכר שהיה בטאבוס S ודגם שנקרא בטאבטה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
איזה דגמים יפים היו פעם. למי היה דוקאטי F3 350 ? דוקאטי 851 ? סנטה מוניקה 750? מוריני דארט 350? ראיתי עכשיו שיש דגמים חדשים של דוקאטי על הכביש

היה לי דוקאטי פאנטה 500 SL,דוקטי דארמה 900,דוקאטי 750 סופר ספורט,אלזורה (קג'יבה-דוקאטי) 650 וחבר שלי מחזיק את הסנטה מוניקה 750 שלו עד היום (אגב,הוא שוקל למכור).

המחלה האיטלקית קשה היא...:loco:

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
גם לי יש אותה, אבל במכוניות. אני מחזיק היום מתוך 7 מכוניות חדשות וישנות 4 איטלקיות, מתוכן 3 פיאט ו-1 אלפא רומיאו.
פורסם

ת מ ו נ ו ת!!! ת מ ו נ ו ת!! זה לא שווה כלום בלי זה- לי (ואני בטוח, שלרבים אחרים כאן) אין מושג, על מה אתם מדברים, לכל הרוחות!!! :shock: :shock: :shock: ואני בטוח, שראיתי את הכלים האלו בכביש, אבל אני לא יודע לעשות "הצלבה"!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
היה לי דוקאטי פאנטה 500 SL,דוקטי דארמה 900,דוקאטי 750 סופר ספורט,אלזורה (קג'יבה-דוקאטי) 650 וחבר שלי מחזיק את הסנטה מוניקה 750 שלו עד היום (אגב,הוא שוקל למכור).

אכן, ההיסטוריה שלי דומה,

פיאגו סי

פוך מונזה ,נכון לא איטלקי (אוסטרי)אבל טיל בליסטי (במושגים של טוסטוס שנות ה 80) וחוץ מזה, יש עיר איטלקית בשם:-D

אח"כ גלשתי ל RD350 (נכון גם לא איטלקי אבל כבוטד!)

אח"כ פנטה 500

דסמו 600

900S

900S2

750 ספורט

תאונה לא סימפטית ומעבר ל K100 שהיה איתי עד לפני שנה וחצי.

כיום, ללא אופנוע :x

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הנה תמונה נחמדה של פוך מונזה.

שים לב לכל מיני נתונים שבזמנו נחשבו דימיוניים לחלוטין כמו דיסק קידמי או 5 הילוכים.

היו רק שני כלים על הכביש שהיו יותר מהירים ממנו (אבל היו 1 מכל דגם ויובאו ביבוא אישי)

פאנטיק T1 ו גארלי רקורד. אני כמעט בטוח שהיו גם כמה מאלאגוטי אולימפיק אבל אלה יובאו לזמן קצר בלבד וביחידות בודדות (היבוא העיקרי היה מלאגוטי ראנר).

אם אני זוכר נכון את נתוני הפוך שלי, 7.2 כ"ס ב 7500 סל"ד.

puch.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
יש לי בחניה
אולי יש לך בחניה RV אבל בודאי לא כזה.(או שהוא ביבוא אישי)

זה דגם ושנתון שלא יובא לארץ. שים לב , לדוגמא , למגן השרשרת.

ולמי ששאל : הירוק הוא סוזוקי FM50.

כל שאלה על הסדרות האילו תתקבל בברכה

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

• תוכן חדש...