Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

אז אני יכול להחמיא לעצמי על הזיכרון הצילומי...

מצד אחד, כל סליקה קבריולט תראה כך,

מצד שני - כמה כאלה יש בארץ?...

אני מניח שזה אותו רכב.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

זה לא אותו רכב שאני ראיתי.

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
איתי,נראה לי שאתה לא טועה לגבי השלט למכירה,בהנחה שמדובר ברכב הבא :-D:

*טויוטה סליקה קבריולט,1988,אפשרות החלפה.

6289114wl.jpg

050-5744265

עידן

זה הרכב שחונה בבני אפריים. אני מזהה את החניה בתמונה. הגג של הרכב לא מושלם כפי שאמרתי מקודם. איך זה יתכן שהוא מפרסם אותה כ-88 כאשר במספר רכב רשום בפירוש 89? אולי היא יוצרה ב-88 אבל עלתה לארץ ב-89? ליבוא אישי לא היה בזמנו מספרים שונים כגון 15 או 00?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני מרים את השרשור הזה מהקרשים ומבקש עזרה מחברי הפורום.

מסתבר שהסליקה מבני אפרים עברה 4 ידיים בחודש האחרון. הצלחתי ליצור קשר עם 3 הידיים האחרונות אבל הבחור שמכר את הרכב בפעם האחרונה לפני קצת יותר משבוע לא זוכר למי הוא מכר וכמובן שאין לו טלפון של הקונה.

למרות שמצב הרכב קשה (שמשה קדמית סדוקה, גג ללא פלסטיקים והגיר חסר) אני מעוניין לרכוש את הרכב לשיפוץ. הבחור האחרון אמר לי שהוא מכר את הרכב למישהו בצפון אז אם למישהו בצפון הופיעה סליקה קבריולט 88 פתאום בעיר אז שירים טלפון, יש לי הרגשה רעה שבקרוב הרכב ילך למגרש גרוטאות כי אין להשיג חלקים לרכב הנ"ל.

בנוסף, אם מישהו שומע על סליקה קבריולט למכירה אז שיצור קשר.

פורסם

רן, נתת לי את אותו המספר טלפון שג'ורג נתן לי. לצערי בעל הרכב דורש הרבה מעבר למה שהרכב שווה. סתם מעניין אותי מאיפה הוצאת את הטלפון? כי בדקתי את כל הלוחות ואני בספק שהייתי מפספס כזה רכב.

ד"א, אם לקחת את המספר מפוקוס אז הרכב היה בבעלות של הבחורה מבני אפרים.

פורסם

אלעד, תתקשר לבעל הרכב האחרון, יש לו שם וכתובת של הקונה על טופס העברת בעלות, חייב להיות לו את זה.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
משעמם גם מבחינת אמינות?:mm_wink:

ג.

האמת היא שלא כ"כ, לדדו שלי הייתה כזאת לפני הרבה שנים באנגליה - הוא העיף אותה מהר מאוד - המון תקלות ולפי הבנתי זה לא היה רק בדגם שלו אלא היו כמה בעיות ידועות בעוד סליקות מהשנים ההן.

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...