Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השקת טרקסיון אוואנט 20/10 - מתנדבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ממני נבצר להגיע , אבל גם אני רוצה חולצת מועדון :cry:

מה הבעיה,

שלח/העבר למזכירת המועדון 50 ש"ח ותקבל חולצה.

[אגב, אני מוכר את החולצה הישנה המשומשת שלי (כמעט אספנות...) ב-30 ש"ח כתרומה למועדון ...]

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אין בעיה

תאם איתי יום שישי שתגיע בוודאות, הב לי את מידותיך ואדאג להביא חולצה, הנה פתרון

אירית

פורסם
רן ועמית לשניכם יש מסנג'ר גם את זה אני יודעת....

כל המתנדבים אבקש להתייצב בשעה 15:30 בש"ג - אחראי מתנדבים דרור בריל,

לא לשכוח חולצות מועדון

להתראות

אירית

אירית, סבא יעקוב (בעלה של ננה) היה אומר שמעמד האישה, זה הדרגש הקטן שהיא עומדת עליו כשהיא שוטפת כלים...אבל כבר אז חשבו שהוא חזיר שוביניסט...ז.צ.ל-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן יש הגדרה בפסיכיאטריה לכאלו שלא מסוגלים להשמיע את דעותיהם ונוהגים במקום זה לצטט דמויות דמיוניות ולהשמיע את מה שהם חושבים ומאמינים בו באמצעותן :wink:

אירית

פורסם
רן יש הגדרה בפסיכיאטריה לכאלו שלא מסוגלים להשמיע את דעותיהם ונוהגים במקום זה לצטט דמויות דמיוניות ולהשמיע את מה שהם חושבים ומאמינים בו באמצעותן :wink:

אירית

דני, החבר הדמיוני שלי מאוד נעלב...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...