Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול בשבת 2.12.06

לירוי1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מחר נפגשים מי שרוצה בצומת יגור בשעה 10:45 .נוסעים לעשות על האש לכיון יער מזרע אחרי שלושת המשאלות.

זאת הזדמנות למי שפספס את הטיול של שבוע שעבר לקסריה.

אני מגיע עם הפיאט 500 .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הטיול התחיל בזה שלשלומי היה פנצר באנגליה וכמובן שבגלגל רזרבה אין אויר. אחרי זה אני ושלומי נוסעים לכיון יערות מנשה כל הדרך האוטו נוסע יפה מגיעים לרמזור, אין תגובה לדוושת גז בפיאט 500 שלי פתיחה מהירה של מכסה המנוע מראה כי הקפיץ השתחרר, חזרה למקום ושוב הגז פעיל איך שאני נכנס לצומת הקפיץ עף שוב אני מרים את הצוק וככה מתקדם עד לתחנה, מבדיקה ומנסיון לתקן נשבר לי חלק שמחבר את המצערת של הגז. טלפון לאמיר וחיים והם כבר יוצאים לדרך ומשאירים את עבודת האש למשה ולאריה ולבני. הם מגיעים עושים כמה קומבינות עם חוטים והאוטו נוסע, חשבתם שזה נגמר בזה טעות, האוטו מתחיל לעלות את העליות של יערות מנשה ופתאום יש ריח של שמן שרוף ורעש נוראי מכיון המנוע.

אני נעמד בצד פותח מכסה מנוע ושומע שהרעשים באים מכיון המאורר ,אין הרבה מה לעשות ולחזור הביתה מבואס לא יתן לי כלום מה עוד שבאתי עם אישתי, אמיר נוסע להביא את הגיפ מוציא חבל והאוטו שלי עולה לו בקלות . טוב מתחילים לאכול ומתחילים לחפש גרר שיסכים לגרור את האוטו 1 לא נמצא שני לא עונה שלישי לא עובד בשבת, בזכות הבן של חיים שהגיע עם גיפ לנד רובר הגיע הפיאט 500 שלי לרמת ישי וכל זה דרך השטח שלא היה מבייש שום ראלי

פה אני חייב להודות לשלומי שלא עזב אותי לרגע וסבל את הנסיעה בשטח, לאמיר ,לחיים וכמובן לבן שלו

כרגע המאורר בחוץ ואני צריך אחד כזה אז למי שייש ליצור קשר

טיול 2.12.06 006.jpg

טיול 2.12.06 009.jpg

טיול 2.12.06 015.jpg

טיול 2.12.06 013.jpg

טיול 2.12.06 031.jpg

טיול 2.12.06 024.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תמונות יפות.. ניראה שבכל זאת היו מספר אנשים שנהנו..

שבת הבאה: טיול משותף- מועדוני: SUBARU, .B.M.W, FORD

אחלה שבוע:

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לצערי גם השבוע לא יכלותי להגיע.

לירוי ,שלומי ושאר החברים תעלו עוד תמונות שנאכל את הלב..:-(

מקווה להגיע טיול הבא.

עידן

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משה שלא תבין לא נכון אני מאוד נהנתי וגם אישתי . שתדע בהתחלה התבאסתי אבל האנשים שהיו שם עזרו לי לשנות את המחשבה .

לירוי היקר.....

האמת היא שאני גם יצאתי היום לטיול אם כמה מכוניות אספנות, ( סוסיתא , וולו( נתקעה),חיפושית,שברולט.

אני ינסה להעלות תמונות ( צריך למצוא את הדיסק " העברת תמונות למחשב " )

יצאנו מרחובות לכיוון נהריה!!!

שאני אומר כיוון אני מתכוון לזה, שלא הגענו מכיוון שחבר שלי נתקע אם הרכב שלו ( ולוו 121 ) הרכב פשוט נעצר ולא נסע יותר ולא הניע יותר,כנראה שהראש מנוע הלך...( התחממות יתר )

אמת שבהתחלה בעל הרכב התבאס, הוא הרגיש שהוא הרס לנו את הטיול ,אבל מהר מאוד הרגענו אותו

אבל כולנו לקחנו את זה בהכי כיף בעולם, ובאמצע הכביש מצאנו מקום ועשינו על האש ( ישראלי אמיתי ) ממש על הכביש....

מה שאני אומר , שעד שהגרר הגיע היה ממש כיף, וכבר תיכננו את הטיול הבא.....

מקווה שלא ניתקע, אבל עדיין לא נדע עד שנצא לטיול הבא...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תעלו עוד תמונות שנאכל את הלב..

:-(

לצערי השבוע לא יכלתי להגיע

:cry: ערן

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי הם חפשו אותי...ואני כמו דפוק נתתי להם למצוא

מה שבדיוק קרהזה כבר אני יספר לך בהזדמנות

ערן

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...