Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רישוי

דירקל2נצ
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני חדש מאוד פה, ואני מאוד מתפאל מזה שאנשים אוהבים רכבים ישנים כמו שאני אוהב.

בירשותי אוסטין מטרו סטיישן 79, הייתי מעוניין לדעת מה זה אומר שהרכב הוא רכב אספנות מבחינת הרישוי...אני יכול לנסוע מתי שאני רוצה? או רק בשישי שבת...או בשעות מסויימות...

תודה מתן

פורסם

יש מליון שירשורים בנושא !

רכב אספנות זה רכב שגילו 30 שנה +.

נסיעה מותרת בכל שעות היום למעט 07:00 עד 09:00 בכל ימי החול ( ראשון עד חמישי ) .

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

ברוך הבא.

ראשית, קרא היטב את כל השירשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=1302

תמצא שם הרבה מידע בנושא. אם תהיינה עדיין שאלות, ערוך חיפוש בפורום, ואם עדיין לא תמצא את מבוקשך, נשמח לענות.

בברכה,

קובי

מנהל הפורום

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

זה כבר משהו אחר- יותר מעניין!:-D בכל מיקרה, יש לך עוד קצת יותר משנתיים ל"אספנות".

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לא, אין לי מושג מי היא, המחיר הגיוני לרכב כזה במצב טוב?

שלי כרגע שוכבת לה בחנייה כבר כמה שנים טובות, אבל לאחר שנחשפתי אני הולך לנקות אותה טוב ולסדר אותה, אני כימעט בטוח שאם היה לה מצבר היא הייתה מניעה.

פורסם

"מחיר הגיוני" הוא המחיר שיסגר בין המוכר לקונה...

הרכב הזה אמנם נדיר היום בארץ, בוודאי בגירסת סטיישן, אבל האלגרו לא נחשבת למציאה גדולה בעולם הרכב הקלאסי. קשה לי להאמין שמישהו ישלם 5,000$ בשביל רכב כזה, גם אם הוא במצב יפה ויד-ראשונה.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תוכן חדש...